Kıskançlık olayı

Beni yanlış anlamayın, sizi kırmak için yazmıyorum ama bikiniye bir bez parçası gözüyle bakmayı bırakarak başlamalısınız işe, çünkü o sizin özgürlüğünüz ve vermeyi planladığınız tavizlerin başlangıç noktası, evlilik bir kadın ve erkeğin özgürlüklerini kısıtlamadan birlikte yaşamalarına denir, siz onun haftada birkaç kere arkadaşlarıyla buluşmasına kısıtlama getiremezsiniz, o da sizin bikininize, bugün aranızdaki tek sorun bikini olur ama evlenince etek boyunuz, tişörtünüz, makyajınız, arkadaşlarınız, ailenizle görüşme sıklığınız bile mesele olmaya başlar, siz bugün bikini için taviz verirsiniz evlenince taviz tavizi doğurur.

Nasıl aşabilirsiniz sorusunun cevabı sizde, siz sevdiğiniz adam için ne kadar taviz verebilirsiniz? Denize girmemek, beğendiğiniz bir elbiseyi giymemek, ailenize onun söylediği zamanlar dışında gitmemek, makyaj yapmamak, onun istediği gibi giyinmek, onun istediği gibi davranmak, onun istediği kalıba girmek konusunda ne kadar taviz verebilirsiniz?
Çok seviyorum her dediğini yapmaya razıyım diyorsanız o zaman bikini, mayodan vazgeçeceksiniz.

Uzun bir aradan sonra konuma gelip güncelleme yapmak istedim. Burada sadece çözüm önerisi istemiştim :) ama çözümden çok nişanlıma suçlamalar ve hoşa gitmeyen ithamlar yazılmıştı. Tanımadıkları bir insana karşı yapılan yorumlar beni gerçekten çok üzmüştü. Bu yorumları yapanları suçlamıyorum çünkü tecrübelerine veya etraflarında kadınlara yaşatılan şeye dayanarak yorum yaptıklarını düşünüyorum.

Sonuç olarak :) Nişanlım iyi yönde çok değişti. Şimdi gidip beraber bikini seçer olduk. Hatta giydiğim modellerde bu sana yakışmadı diğeri daha çok yakıştı onu al bile diyor :) Hatta ve hatta yan yana olmadığımız zamanlarda konu bahsi geçince -işte şunu almam lazım bunu almam lazım vs.- bana modeller bile atıyor. Aramızda artık bu problem kalmadı. Çözüm olarakta tatlı dilli olmayı denedim. Boşuna dememişler sanırım tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye :))

Hanımlar buradaki yorumlar elbetteki bizlere çok katkı sağlıyor ama her yorumu okuyupta gaza gelmeyin. Hepinize zamanında yazdığınız yorumlar için teşekkür ederim. İyi akşamlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…