Kıskançlık olayı

Ya biraz kapali.mayoya razi edeceksin yalvaracaksin yakaracaksin ya da giymeyeceksin .

Baska yolu yok
Bu sebepten ayrilmayi dusunmuyorsan suyuna gideceksin

Ben cevap vereyim kadınını korunması /saklanmasi gereken değerli bir esya olarak gordugu için .
Kadını bedenden ibaret görmeyen hic bir insanın kıyafete karisacagina inanmiyorum
Kesinlikle katılıyorum, ne olursa olsun bir erkeğin bir kadına karışmasına çok karısyım kadın eşya gibi değil birey gibi görünmeli..

Haydaaa konu nerelere gitmiş. İşin özü herkesin kendi yaşam tarzına uygun kişiyle evlenmesi. Bu bu kadar zor mu? Bizim milletimiz bunu niye beceremiyor? Neden illa kaşına gözüne vurulup arabesk sevdalar yaşayıp görüş olarak uymadığı kişilerle evlenmekte inat edip sonra da değiştirmeye çalışıyorlar? İstediğinle sevgili ol gez toz ama kafası sana uymayanla evlenme konu sahibi tek tavsiyem bu.

Bence sırf bir bez parçası yüzünden ayrıl. Her şey o bez parçasıyla başlıyor çünkü. Aklını başına al. O beden senin. Onunla ne yapacağın bir tek senin kararın. Kimsenin sana izin verme gibi bir yetkisi yok. Adam seni evlatlık almıyor ya da sen akıl yönünden geri değilsin ki kararlarını o versin. Asla bu yola girme benden uyarması. Senin aşk dediğin şeyin ömrü evlendikten sonra üç gün. Gerisi sevgi ve saygı. Ve saygıya karşındakinin yetişkin olduğunun farkında olmak da giriyor.

Bu sadece küçük bir olay. Evlendikten sonra böyle başka başka sorunlar da çıkacaktır. Kaldıramam diyorsanız bir düşünün derim

Arkadaşım, benim müstakbel eski eşim ilk eşini bikini yüzünden terketmiş. Bana söylediği buydu en azından o zamanlar. Ne var ki senede bir hafta gidiyorum istediği gibi kapalı mayo giyerim dedim sorun etmedim.

Sonra bu bikini olayı kolsuz giymeni istemiyorum a döndü, sonra etek diz hizasını geçmesine döndü, sonra kotların bol olacak t shirt tamamen popoyu kapatacak a döndü. Sigara içiyordum bıraktım, yılda bir kere iki kadeh içtiğim şarap asla olmayacak a döndü olay.

Hepsine evet dedim. Konuşmama, gülmeme, mimiklerime dahi karıştı. Yetiremedim yani. Bir şeyine evet dedim gerisi çorap söküğü gibi geldi.

Farkettim ki artık ben “ben” değilim. Onun küçük bir uydusuyum sadece. Kişiliğim, onurum hepsi yerle bir oldu. Özgüvenim sıfır oldu. Uğraşmaktan vazgeçtim.

Lütfen kendine bu kötülüğü yapma. Cehenneme giden yollar hep iyi niyet taşlarıyla döşeli.

Çoğu insanda eşi yahut sevgilisi izin vermeyince haz meydana geliyor. Hoşlarına gidiyor bu durum. Hele didişip adamı çıldırtmak beraberınde kendın de cıldırmak... ooouuuv manyak bir şey çoook güssseeelll. Bakıyor yıllar sonra da aynısı devam edıyor yok ben ıstemıyorum yok sıkıldım ayrılacagım. E arkadaş başta haz duyuyordun şimdi noldu(konu sahibine ithafen değil bu, memnun olanlara kastım).
Küçük kıskançlıklar hosunuza gıdebılır ama bu fazla. Eşimle biz bırbırımızı tanırken bana kıskancım demıstı. Bende bır urperme bır tıtreme hiç sevmem öyle seylerı. 10 yıldır bırlıkteyız 3 senedır evlıyız. Arkadas adamda kıskanclık yokmus. Kıskandıgını gormedım. Misal sevmedığı tarz kıyafetler var mayodan nefret eder bikiniye bayılır. Bunun dısında kıyafetle ılgılı sıkıntımız yok Kıskançlığına ben mi mani oldum yoksa oyle mı degıldı ya da oyleydı de kendılıgınden mı degıstı bılemıyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin

Aaaaa öyle deme neverone mesela çok uzun boyluysa döşü killiysa pehlivan gibiyse aşık olursun,zihniyetmiş yaşam tarzıymış falan bunlar mühim şeyler mi allasen,nolacak en fazla 2 tane cakiverir ağzının ortasına ama sonucta seviyor yani.sevmese kıskanır mi

Benim sevgilim de bu şekilde konuşuyordu kıskanırım falan diye birlikte gittik bikini almaya ve orta yolu bulduk. Ben ikimizinde içine sinsin beraber seçelim dedim ve sonunda bikinimi giydim . Inatlasmak konuyu başka yerlere saptiriyor bana göre. Bu şekilde çözüm bulabilirsiniz

Yapmanız gereken taviz vermeden gerekirse ayrılığı göze alarak bu konuda net duruş sergilemeniz. Bu yaz mümkünse beraber sahile gidin, giyin kendi tercihinize göre bikini veya mayonuzu. Tavır yaparsa da ben buyum diyin geçin.
He bana kalırsa da bu konuda bir orta yol bulunabilir. Bikinisiz ölmem diyenlerdenim. Ama “şu an babanın evindesin diye karışmıyorum, evlenince görürsün” tavrı çok çirkin. Sırf bu tavır için kendi isteklerinizde direnmeli, gerekirse ayrılığı göze almalısınız.

Eşim dünyanın en kıskanç insanlarındandır ama o bile karışmaz. Zil takıp oynamıyo tabi bikini giydiğim için ama giyme demiyo. Dikkat çeken bi renk olmasın benim için yeterince zor zaten der tatile çok para harcamaya kıyamayan adam ayı gibi pahalı otelleri tercih ediyo kafam rahat olsun diye ve sezon sonlarını. Daha az insan oluyo daha rahat oluyo gerçekten.

Tek sorunumuz bu demişsiniz de bu durum sadece bikini ve mayoyla sınırlı kalmaz. Zamanla hayatınızdaki başka alanlara da karışmaya başlar.

Sorunsal degil sorundur o. Madem es adayinizin onayi yok giymeyin sizde ne olacak. Bazen herkes kendinden biraz odun veriyor orta noktada bulusmak icin. Eger baska sorunlariniz yoksa cokta asilamayacak bir dert degil.
Ben size katılmıyorum her iki tarafta birbirni oldugu gibi kabul etmeli bence by kıskanclık değil dar görüşlülük zaten

Normalde earth angel9 a katilirdim.ödün verilebilir.Ya da konusup anlasilabilir.Ama ben evlendikten sonra olayina taktim.Yani suan erkekler bakabilir ama evlenince bakamaz mi.
Bir de arkadaslar artik erkekler cok kurnaz eskisi gibi degiller istemedikleri seyleri kizlar kacmasin diye soylemiyolar onceden evlendikten sonra ortaya cikiyor.Bence o sizin etek giymenizi erkek arkadaslarizla konusmanizi falan da istemiyodur da çaktirmiyodur.Bi yoklayin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…