- Konu Sahibi anaksunamun34
-
eşiniz/sevgiliniz aradığınızda cep telefonunu açmıyorsa.. kızar sinirlenirmisiniz durmadan açana kadar ararmısınız,yoksa "amaan işi vardır sonra bana döner "mi dersiniz? sonra dönünce "nerdeydin nie açmadın" diye başının etini yermisiniz yoksa neden açmadığını boşverip havadan sudan konuşmaya mı başlarsınız? sizce gün içinde eşlerin birbirlerinin ne yaptığından haberdar olmaları ne kadar önemli ???
eşiniz/sevgiliniz aradığınızda cep telefonunu açmıyorsa.. kızar sinirlenirmisiniz durmadan açana kadar ararmısınız,yoksa "amaan işi vardır sonra bana döner "mi dersiniz? sonra dönünce "nerdeydin nie açmadın" diye başının etini yermisiniz yoksa neden açmadığını boşverip havadan sudan konuşmaya mı başlarsınız? sizce gün içinde eşlerin birbirlerinin ne yaptığından haberdar olmaları ne kadar önemli ???
ben sewgılımı iş saatlerınde aramam,akşamlarıysa acana kadar diretir ararım açmazsa da evini basarım bastım da!!!
hahaKorktum şuan sizdenkendimi kıskanç bilirdimde bu kadarda değil
hahacanım erkek arkadasımda suan aynen korkuyor
aslında bende fazla kıskanc değildim ama bazı kotu tecrubeler beni bu hale getirdi canım.
ajan oldum cıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?