kıskançlık--sevgiliniz siz aradığınızda cep telini açmıyorsa...

anaksunamun34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
53
0
0
İstanbul
eşiniz/sevgiliniz aradığınızda cep telefonunu açmıyorsa.. kızar sinirlenirmisiniz durmadan açana kadar ararmısınız, yoksa "amaan işi vardır sonra bana döner "mi dersiniz? sonra dönünce "nerdeydin nie açmadın" diye başının etini yermisiniz yoksa neden açmadığını boşverip havadan sudan konuşmaya mı başlarsınız? sizce gün içinde eşlerin birbirlerinin ne yaptığından haberdar olmaları ne kadar önemli ???

içimden napıyosa elbet kokusu çıkar derim:)
bişi demem zaten varsa bişi illa çıkıyor karşı tarafa rahat izlenim verdiğinde
daha tedbirsizleşiyorlar :)

Son düzenleyen: Moderatör:

durmadan aramam. mutlaka bi isi vardir ondan acmamistir. musait oldugunda arar geriye. aradigindada neden acmadin diye sormam. önemli bisey varsa söyler zaten. havadan sudan konusuruz..
bence kesinlikle birbirlerinin illa haberi olmasi gerekiyor diye düsünmüyorum. laf icinnde gecerse söylerim suraya gidecegim yada surdayim diye.
yillar önce ben bu haber etme isini baya abarttim. yani esim, o zaman evli degildik daha, sürekli rapor istedi nerdeydin ne zaman gittin ne zaman geldin. cok bunaltti beni. sagligimdan olacaktim ben bu kiskanclik yüzünden. ne kiskanirim nede kiskanilmak isterim. güven yoksada bitsin gitsin bu iliski.
iliskide en önemli sey GÜVEN. o olmazsa olmaz..

genelde mesgule atar anlarım isi oldugunu bir kere arayıp cevap vermediginde birsey demem ama aradan 2-3 saat gecmisse tekrar aradıgımda cevap alamazsam sinir olurum ama konustugumuzda nerdeysin sen yaa derim oda soyle boyle anlattırır ben yapsam soylenir durursun dimi derim tamam dikkat ederim bundan sonra der oyle konu kapanır

İlişkimizin başlarındayken sinirlenirdim,bir kaç kez daha arardım ama artık uzun zamandır tanıyoruz birbirimizi.Meşkule atarsa aramam hiç,sinirlenmem de çünkü o çalışıyor ben de müsait olmadığını anlarım.O arayana kadar beklerim mesaj filan da atmam.

Ne yazıkki kendisi hala aşamadı bu meseleyi.Nadiren açmadığım zamanlar olur ama üst üste sürekli arar sinirli sinirli mesajlar atar

Meşgule atıyorsa sorun yok, işi vardır bitince döner. Aynı şekilde bende öyle. Ama açmazsa açana ya da duyana kadar ararım. Meşgulse sorarım sadece kiminle konuşuyordun diye.

Ne yaptığını bildiğim zamanlar açmazsa bi daha aramam onun aramasını beklerim müsait olmadığını bilirim.
Eğer bilmiyorsamda açana kadar ararım...

işinin yogunlugunu bildiğim için işi vardır derim hep
işte değilkende öle açmamazlık yapmaz yani

evet sevgilide eşte olsalar birbirlerinden haberdar olmalılar mutlaka :97:

Son düzenleme:
o telefon açılmazsa o telefonu yuttururdum sevgiliyken kocişime..
ama benımkı kıskançlıktan değil..
panikatağım var ve aklıma hemen kaza bela geliyor allah korusun..
çok işi varsa o anda meşgule atar..
sonra musaıt olunca doner..
ama evlendiğimizden beri açsada olurr açmasada modumdayım
evlenmeden önce aynı sehırde yaşamadıgımızdan korkuyordum..
ama şimdi korkmuyorum..
allahım kazadan beladan korusun kocişimi...

İşi vardır müsait değildir açamamıştır,işi bitince zaten arar.

benim de işim olunca meşgule atıyorum neticede.

eğer duymuyorsa akşamsa kendisi uyuyakalabilen biri uyumuştur derim, geçerim.

işi vardır muhakkak çünkü telefonunu açmamazlık yapmaz her zaman...
beklerim araması için zaten bi sate kalmaz arar..
eğer yine de aramazsa sinirlendiğimden değil artık merak ettiğimden ararım
ayrı şehirlerdeyiz çünkü...

aslında duruma bağlı..
sevgilimle mesajla kavga ediyoruz ve sinirlendim arıyorum diyelim;
o an açmıyorsa ısrarla bir daha ararım o telefon açılacak diye bağırıp dururum kendi kendime...

ama normal zaman diliminde aradım ve açmadı ise herhalde bir işi vardır, duymuyordur derim
ve ne kadar ararsam arayayım duymayacaktır...

kendimi sinir etmenin manası yoktur..

sonra aradığında da evet sorarım çağrıma neden bu kadar geç döndün diye. ama dediğim gibi o gün ki ilişkimize bağlı ses tonumun sertliği..
kötü bir zamansa cadı kimliğim hortlar... yoksa meleğimdir

gün içinde yapılanlardan da bana kalırsa tarafların haberi olmalı.
boşuna mı 11000 sms yapıyoruz

genelde hemen geri döner telefonlarıma şuradaydım,yetişemedim vs.diye hiç yanıtsız kalmadım hemen arandığım için kıskançlık olmadı.olmaz da.işi vardır,meşguldur

kızlar bu duruma göre değişir..mesela meşgule alıp 1 saat içinde dönmezse kavga
ederim.yok kısa sürede dönerse bişicik yapmam ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…