kıskançlık--sevgiliniz siz aradığınızda cep telini açmıyorsa...

İşi olduğunu, sonra döneceğini düşünürüm. Döndüğünde de, ben sormadan kendisi söyler zaten.

o kadar sık bogaz etmek dogru degıl bence..bugune kadar hıc pedpede aramadım.. zarten arasam ne olacak bı kere duymayan bı daha duymazkı..

tamam da mesela mesai saati dışında diyelim pazar öğlen.. arıyosunuz arıyosunuz açmıyo sonra 5 dak sonra arıyo nerdesin felan diyosunuz o kem küm ediyo yani konuşamıyo gibi moda giriyo sonra siz zorlayınca masadan kalkıyo yada bulunduğu bölgeden uzaklaşıyo ve konuşmaya başlıyo ..yani siz onun bulunduğu ortamdan uzaklaşınca konuştuğunu anlıyosunuz arka fondan..bide diyoki yani yanımda bi sürü insan var onların yanında nası isimlerini sayiyim ayıp başkalarının ismini telefonda saymak bana güvenmiyomusun falan diyo.. ne yapardınız???
yani kızlar birini aradığınızda ona nerdesin kimlesin diye sorunuzda, onun yanındaki kişilere ayıp mı oluyomuş isimlerinin sayılması.. (yani erkeklerde böyle tripler varmıdır kadına hesap verdiğiimi aradaşlarım anlamasın gibi) böyle bi kaide varmı ?? (bu benim başıma geldide) :26::25:

tamam da mesela mesai saati dışında diyelim pazar öğlen.. arıyosunuz arıyosunuz açmıyo sonra 5 dak sonra arıyo nerdesin felan diyosunuz o kem küm ediyo yani konuşamıyo gibi moda giriyo sonra siz zorlayınca masadan kalkıyo yada bulunduğu bölgeden uzaklaşıyo ve konuşmaya başlıyo ..yani siz onun bulunduğu ortamdan uzaklaşınca konuştuğunu anlıyosunuz arka fondan..bide diyoki yani yanımda bi sürü insan var onların yanında nası isimlerini sayiyim ayıp başkalarının ismini telefonda saymak bana güvenmiyomusun falan diyo.. ne yapardınız???
yani kızlar birini aradığınızda ona nerdesin kimlesin diye sorunuzda, onun yanındaki kişilere ayıp mı oluyomuş isimlerinin sayılması.. (yani erkeklerde böyle tripler varmıdır kadına hesap verdiğiimi aradaşlarım anlamasın gibi) böyle bi kaide varmı ?? (bu benim başıma geldide) :26::25:

Ben Aramam kendisi arar neden msj atmıyosun aramıyosun diye kendisi trip atar ararsa açarım aramasa aramam yani kafamada takmam:52:

Yanı sacma bı gurur ama erkeklerde hep bu var..

benım yularım senın elınde olsun kadınım amaan aman dısardan bırısı gorurse Erkegım beyım pasam dıye bas bas bagır. Tıpık erkek mılletı ıste..

Bazılarına gore cok sacma bı gurur..Boyle sacma bı duruma dusmesı sızı kuskuya dusurmus ıste..ama cogu boyle.. saysa ölür orada..Ne var Ahmet mehmet ayse var dese..

Açana kadar ararım...Elim ayağım boşalır açmazsa...
Ama benim kinin sebebi başka..Kıskançlık değil..
Meşgule alırsa işi vardır zaten...
Bir süre sonra kendisi arar..

Back
X