Merhaba hanımlar
Bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Ilişkide yaşanan ve gittikçe dozajı artan kıskançlık sorunu aşılabilir mi? Evlenince düzelir mantığını doğru buluyor musunuz? Benzer sıkıntılar yaşayanlar var mı, varsa nasıl bir tavır sergilediniz? Ben elimden geldiğince uyumlu olmaya çalışıyorum ama bunun sonu gelmiyor. Kendimden bir çok ödün verdim ama yetmiyor. Ciddi bir yol ayrımındayım.
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Evli değilim, bu kişiyle yapabilir miyim, ciddi bir yola girmelimiyim bunları düşünüyorum. Belli başlı kıskançlıkları (iş arkadaşları, giyim vs) tolere ettim bugüne kadar. Ama aile içi bireyler bile kıskançlık konusu olmaya başladı.Kiskanclik denip gecilen sozde duygu daha ciddi baska seylerin ustunu ortmek icin kullaniliyor. Esiniz sizi bunu bahane ederek kontrol ediyor, size duygusal ya da ekonomik siddet uyguluyor mu? Once buna bakmak lazim. Yani bir duyguyla mi yoksa hayatinizi zorlastiran tavirlarla mi karsi karsiyasiniz.
Bu huyunun Değişmeyecegini, benim herşeye tamam dersem sorun kalmayacağını söylüyor.Kıskançlık konusu zamanla kısıtlama oluyor. Onunla konuşma, bunu yapma, etek giyme vs. Bunu aşmak oldukça zor. Siz ipleri koparırsanız belki vazgeçer. Kendini frenlemesini sağlayabilirsiniz. Bir çizgi belirleyip bunu aşmamasını isteyin. Hiçbir şekilde taviz vermeyin.
Sizi kole saniyor sanirim.. herseye tamam diyen insan nerde gorulmus.. nerde karsi tarafin fikri dusunceleri.. valla arkana bakmadan kac cunku o sana zatn ben degismem demis allh kolaylik versinBu huyunun Değişmeyecegini, benim herşeye tamam dersem sorun kalmayacağını söylüyor.
Bu huyunun Değişmeyecegini, benim herşeye tamam dersem sorun kalmayacağını söylüyor.
Asla! Ondan hemen kurtulmalısınız.Merhaba hanımlar
Bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Ilişkide yaşanan ve gittikçe dozajı artan kıskançlık sorunu aşılabilir mi? Evlenince düzelir mantığını doğru buluyor musunuz? Benzer sıkıntılar yaşayanlar var mı, varsa nasıl bir tavır sergilediniz? Ben elimden geldiğince uyumlu olmaya çalışıyorum ama bunun sonu gelmiyor. Kendimden bir çok ödün verdim ama yetmiyor. Ciddi bir yol ayrımındayım.
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Sizin adınıza gercekten çok sevindim. Eşiniz sizin için değişmeyi ,tedavi olmayı kabul etmiş. Diger Arkadaşların da tavsiyeleri dogrultusunda benim için değişmesini, düzelmek için birşeyler yaptığını görmeyi beklemeliyim.Kıskanc insanlar kendi bildiginden bskalarının lafına inanmazlar bn evliligimde ilk zamanlar gayet güzeldi hic kıskanmazdı ufak tefekti yani giyinir suslenir parfmlenirdm askerden pskolojsi bozuk geldi birakın süsu parfmu cop dokmeye bile cıkarmazdi siz düsünun güzel bir kıyafet giydirmezdi snra pskologa gtti 3/4aydır hap kullanıyir cop dokmeye cıkamayn bn her yere gdiyirum istedgmi kendi tarzmzda yani giyiyorm sukur szde bir pskologa gdebilirsnz cnku asirı kıskanclık bir hastalık bir kac ayda atlatabilirsnz smdi den allah sabır versn bnim esim iyilestyse szinkide duzelir emin olur
Ya işte sinirleniyorum böyle boş sözlerle konuşan erkeklerin varlığını görünce. Sen kimsin ya bir kadının annesi babası bile karışmıyor yeri geliyor da sana ne oluyor yani böylelerin ağzına fırıncı küreği şartBu huyunun Değişmeyecegini, benim herşeye tamam dersem sorun kalmayacağını söylüyor.
Bukadar yazilanlara karsi beklemeyimi seciyosunuz valla iyi cesaret.. adam.degismem diyo napicaksiniz ki dahaSizin adınıza gercekten çok sevindim. Eşiniz sizin için değişmeyi ,tedavi olmayı kabul etmiş. Diger Arkadaşların da tavsiyeleri dogrultusunda benim için değişmesini, düzelmek için birşeyler yaptığını görmeyi beklemeliyim.
Şu an görüşmüyorum.Asla! Ondan hemen kurtulmalısınız.
Tedavi olmadn bilemiyorum degisecegni cnku kıskanclık zor bir durum ne desen kendi bildiklerinden sasmazlar snde iyi karar ver cnkü insan gercekten bunalıyor ve eski zamanını özlüyor bir muddet snra niye evlendim oluyorSizin adınıza gercekten çok sevindim. Eşiniz sizin için değişmeyi ,tedavi olmayı kabul etmiş. Diger Arkadaşların da tavsiyeleri dogrultusunda benim için değişmesini, düzelmek için birşeyler yaptığını görmeyi beklemeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?