Kıskançlık sorunu aşılabilir mi?

siin06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2018
55
49
38
Merhaba hanımlar
Bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Ilişkide yaşanan ve gittikçe dozajı artan kıskançlık sorunu aşılabilir mi? Evlenince düzelir mantığını doğru buluyor musunuz? Benzer sıkıntılar yaşayanlar var mı, varsa nasıl bir tavır sergilediniz? Ben elimden geldiğince uyumlu olmaya çalışıyorum ama bunun sonu gelmiyor. Kendimden bir çok ödün verdim ama yetmiyor. Ciddi bir yol ayrımındayım.
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Kiskanclik denip gecilen sozde duygu daha ciddi baska seylerin ustunu ortmek icin kullaniliyor. Esiniz sizi bunu bahane ederek kontrol ediyor, size duygusal ya da ekonomik siddet uyguluyor mu? Once buna bakmak lazim. Yani bir duyguyla mi yoksa hayatinizi zorlastiran tavirlarla mi karsi karsiyasiniz.

Bi insan 7sinde nasilsa 70de de oyle olur. Bazi huylar elbet degisir ama kiskanclik gibi psikolojik bir problem maalesef asilamiyor ve duzelmiyor

Kisnakclik bir ruh hastaligi bence aslada duzelmez.. yakma kendini hic ömur gecmez.. eş bulursunda sen senden gitttikten sonra yeni bir sen bulamazsin

Asla düzelmez. Bakın evlenince eşinizin karakteri değişmeyecek hatta göz yumduğunuz onca kötü davranışı daha çok gözünüze batacak bu davranışlara yenileri de eklenecek elbette belki hoşunuza gider belki gitmez ama bunu göz önünde bulundurarak adım atın pişman olmayın ileride.

Evli değilim, bu kişiyle yapabilir miyim, ciddi bir yola girmelimiyim bunları düşünüyorum. Belli başlı kıskançlıkları (iş arkadaşları, giyim vs) tolere ettim bugüne kadar. Ama aile içi bireyler bile kıskançlık konusu olmaya başladı.

Kıskançlık konusu zamanla kısıtlama oluyor. Onunla konuşma, bunu yapma, etek giyme vs. Bunu aşmak oldukça zor. Siz ipleri koparırsanız belki vazgeçer. Kendini frenlemesini sağlayabilirsiniz. Bir çizgi belirleyip bunu aşmamasını isteyin. Hiçbir şekilde taviz vermeyin.

Bu huyunun Değişmeyecegini, benim herşeye tamam dersem sorun kalmayacağını söylüyor.

Bu huyunun Değişmeyecegini, benim herşeye tamam dersem sorun kalmayacağını söylüyor.
Sizi kole saniyor sanirim.. herseye tamam diyen insan nerde gorulmus.. nerde karsi tarafin fikri dusunceleri.. valla arkana bakmadan kac cunku o sana zatn ben degismem demis allh kolaylik versin

Bu adam sizin için değişmek bile istemiyor ki siz değişir mi diye soruyorsunuz. Gerçekleri görün lütfen. Kıskançlığı tahammül edebileceğiniz boyutta ise kabul edin. Yok çok zorluyor diyorsanız da ilişkinizi tekrar gözden geçirin.

Kıskanc insanlar kendi bildiginden bskalarının lafına inanmazlar bn evliligimde ilk zamanlar gayet güzeldi hic kıskanmazdı ufak tefekti yani giyinir suslenir parfmlenirdm askerden pskolojsi bozuk geldi birakın süsu parfmu cop dokmeye bile cıkarmazdi siz düsünun güzel bir kıyafet giydirmezdi snra pskologa gtti 3/4aydır hap kullanıyir cop dokmeye cıkamayn bn her yere gdiyirum istedgmi kendi tarzmzda yani giyiyorm sukur szde bir pskologa gdebilirsnz cnku asirı kıskanclık bir hastalık bir kac ayda atlatabilirsnz smdi den allah sabır versn bnim esim iyilestyse szinkide duzelir emin olur

Asla! Ondan hemen kurtulmalısınız.

Sizin adınıza gercekten çok sevindim. Eşiniz sizin için değişmeyi ,tedavi olmayı kabul etmiş. Diger Arkadaşların da tavsiyeleri dogrultusunda benim için değişmesini, düzelmek için birşeyler yaptığını görmeyi beklemeliyim.

Ya işte sinirleniyorum böyle boş sözlerle konuşan erkeklerin varlığını görünce. Sen kimsin ya bir kadının annesi babası bile karışmıyor yeri geliyor da sana ne oluyor yani böylelerin ağzına fırıncı küreği şart

Bukadar yazilanlara karsi beklemeyimi seciyosunuz valla iyi cesaret.. adam.degismem diyo napicaksiniz ki daha

Tedavi olmadn bilemiyorum degisecegni cnku kıskanclık zor bir durum ne desen kendi bildiklerinden sasmazlar snde iyi karar ver cnkü insan gercekten bunalıyor ve eski zamanını özlüyor bir muddet snra niye evlendim oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…