Su an Görüşmüyorum kendisi ile. Normal hayatıma devam edip eğer değişeceğine inanırsam yeniden düşünebilirim demek istedimBukadar yazilanlara karsi beklemeyimi seciyosunuz valla iyi cesaret.. adam.degismem diyo napicaksiniz ki daha
Hakkınızda hayırlısı olsunŞu an görüşmüyorum.
Umarım dediğinizi becerebilirimSeninki zaten degismem demis bence yol yakinken don.Asiri kiskanclik sevdigi anlamina felanda gelmiyor cok zor karsi taraf icin..
Bu huyunun Değişmeyecegini, benim herşeye tamam dersem sorun kalmayacağını söylüyor.
Herşeye tamam diyemiyorum :) bu yüzden kavga gürültü eksik olmuyorduHerşeye tamam derseniz tabiki onun açısından sorun kalmaz :)) Ama sizin için büyük bunalımların başlangıcı olur.
Ne gibi şeyler mesela?bikac seyler daha yapti sonunda sevgilisinin kiskancligini feci sekilde azaltti.
10 yil duzelmedi aksine psikolojik rahatsizlar olmayani olmus gostermeler iftiralar vs vs şuuut ve gool oldu malesefMerhaba hanımlar
Bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Ilişkide yaşanan ve gittikçe dozajı artan kıskançlık sorunu aşılabilir mi? Evlenince düzelir mantığını doğru buluyor musunuz? Benzer sıkıntılar yaşayanlar var mı, varsa nasıl bir tavır sergilediniz? Ben elimden geldiğince uyumlu olmaya çalışıyorum ama bunun sonu gelmiyor. Kendimden bir çok ödün verdim ama yetmiyor. Ciddi bir yol ayrımındayım.
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Aşılamıyor ben artık sinir krizlerine girmeye başladım aşamadım defalarca tartıştık yok olmuyor kendime engel olamıyorum..Merhaba hanımlar
Bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Ilişkide yaşanan ve gittikçe dozajı artan kıskançlık sorunu aşılabilir mi? Evlenince düzelir mantığını doğru buluyor musunuz? Benzer sıkıntılar yaşayanlar var mı, varsa nasıl bir tavır sergilediniz? Ben elimden geldiğince uyumlu olmaya çalışıyorum ama bunun sonu gelmiyor. Kendimden bir çok ödün verdim ama yetmiyor. Ciddi bir yol ayrımındayım.
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Orasini hatirlamiyorum. Bunlar akraba olduklari icin cocukluk askinda diyebiliriz. Kizi is gezisine bile göndermiyordu düsün. Ama ne yapti ne etti artik kocasi kendini geri planda tutabiliyor..Ne gibi şeyler mesela?
Devam ediyor musunuz pekiAşılamıyor ben artık sinir krizlerine girmeye başladım aşamadım defalarca tartıştık yok olmuyor kendime engel olamıyorum..
Evet istemsizce hatta bugün geçmişte kıskandığım bir kızı hatırladım aynı konu tekrar açıldı ve tekrar sinir krizleri kavgalar vs başladı. Geçmiyor.. Asla.Devam ediyor musunuz peki
Bu huyunun Değişmeyecegini, benim herşeye tamam dersem sorun kalmayacağını söylüyor.
Aynen böyle benim unuttuğum aklıma bile gelmeyen şeyler ansızın hatırlanıyor. Tekrar sorun olabiliyor.Evet istemsizce hatta bugün geçmişte kıskandığım bir kızı hatırladım aynı konu tekrar açıldı ve tekrar sinir krizleri kavgalar vs başladı. Geçmiyor.. Asla.
Cok haklısnızE adam değişmeyeceğini söylemiş zaten. Biz değişir desek neye yarar?
Böyle insanlar değişmez ve hasta olduklarını kabul etmeyip sorunun sizde olduğuna inandırırlar sizi. Onun istediği yola gelirseniz her şeyin toz pembe olacağı bir gelecek hayali. Üzgünüm ama öyle bir dünya yok. Bir adamın emrine girecekseniz siz artık siz olmayacaksınız ve mutlu da olmayacaksınız. Sizi istediği kalıba soktuktan sonra emin olun kendi kalıplarına hiç uymayan birini bulacaktır.
Taviz tavizi doğurur her zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?