Kıskançlık sorunu

elmasuyuu12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2022
11
27
3
21
cinsiyet farketmeksizin (ama karşi cinste daha ağir basiyor) eğer birinin arkadaşiysam ve bu arkadaslıgımız belirli bir seviyeye gelmisse,kendisinin arkadas oldugu herkesi ondan kıskanmaya başliyorum ve kendisiyle iletişimi kesme noktasına kadar gelebiliyorum,bu neden oluyor hic bir fikrim yok bu nasil düzeltir sizce ?

Paylaşmayı sevmiyorum güdüsüne kapılıyorsun sanırım ama bu elma armut değil ki arkadaşın. Bence kontrol altına almalısın bu kıskançlığı yoksa mevcut arkadaşlık ilişkilerinde çok sıkıntı yaşarsın. Kimse kimsenin hayatında tek değil olmayacakta hepimizin altenatifleri var.

Takıntı mı var acaba

Kesinlikle destek alın.Bu sizi çok yorar.Hayatım boyunca sizin gibi hisseden arkadaş dost kim varsa uzak durmuşumdur.Bir insanın bir kaç yakın dostu arkadaşı olabilir.Çok eski çok sağlam dostluklarım vardır ve hepsi ile farkı bir iletişimim var Herkesin yeri ayrıdır.Kendinizi başkasının hayatında en önemli,tek olarak görmek istemekten gelir başkalarını kıskanmak.Başa çıkamayacağiniz noktada iseniz destek almanız mutlu ve huzurlu sevgili arkadaş eş ilişkisi yaşayabilmeniz için gerekli

Bence sevdiklerinizi paylaşmayı sevmiyorsunuz. Ya benden daha samimi olursa önüme geçerse diye de korkuyorsunuz gibi geldi. Sonuçta insan sosyal bir varlık her insanın yeri ayrıdır. Bu özelliğinizin farkındaysanız düzeltmek için çaba sarf edin, başaramıyorsanız destek alın derim.

Valla benim hayatta anlayamayacağım kıskançlık şekli arkadaş kıskançlığıdır. Kıskanç bir insanım.malı, mülkü, sevgiliyi, tatile gideni, iyi ilişkisi olanı herşeyi kıskanabilirim ama arkadaş kıskançlığı aklımın ucundan bile geçmedi.hemcinsin o senin.beresini kıskanıyorsun.sana özel bir durum yok.kişi dünyadaki en çirkin en aptal insanla da arkadaş olabiliyor.ortada bir başarı yok yani.ben böyle düşünüyorum.

burcunuz akreptir

Psikologtan randevu alarak düzeltilir.

Değersizlik hissi olabilir bende de aynı sorun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…