• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KISKANÇLIK SORUNU

beratcoskn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
18
1
1
25
sevgilim çok kıskanç kolye takmama oje sürmeme kadar kıskanıyor. Birbirimizden uzaktayız ve 2 haftada bir anca görüşüyoruz ve oda anca yarım saat 1 saat . Kıskanç olmasından sıkıldım artık ve onu düşünmeden konuşuyorum bazen sinirlenip bana karışma yeter sıkıldım felan çok üzüldüğünü söylüyor ne yapmalıyım ?

Kolye takmanı bile istemeyen seni kısıtlayan adamdan uzak dur tabikide hangi hakla o kadar kısıtlıyo seni ayrıl gitsin boşver çekilmez o çocuk

Şu erkeklere neden bu kadar teslim ediyorsunuz kendinizi,neden hayatinizi kisitlamalarina izin veriyorsunuz siz ayri bir bireysiniz bu kadar mudahale ettirmeyin,seven kiskanir diye bir yalan var inanma seven adan kadininin hayatina mudahale edip kisitlamaya calismaz

Kolye takma diyen erkek ıhhhhh ruhum darlandı. :olamaz:
Aklıma direkt şu geldi kendisi kolye takan kadınlardan çok mu etkileniyor ki bu konuda sizi kısıtlamaya çalışıyor. Herkesi kendi gibi zannetme durumu.

Yanımdayken hiçbir sorun olmuyor ama fazla görüşemediğimizden veya aklı bende kaldıgından olabilir mi acaba yanımdayken hiçbişe demez ne güzel olmuşsun der

Sevgilin ruh hastası galiba kolye takmaya izin vermemek kıskanmak nasıl bir şeydir. Evlenince düzelir umudun varsa sil at onu.

Kolye takma diyen erkek ıhhhhh ruhum darlandı. :olamaz:
Aklıma direkt şu geldi kendisi kolye takan kadınlardan çok mu etkileniyor ki bu konuda sizi kısıtlamaya çalışıyor. Herkesi kendi gibi zannetme durumu.
Bakmasın erkek milleti zaten uzaktasın bişe olsa yardım edemicem o yüzden fırsat verme sıkıntı çıkmasına der hep

Back
X