Kıskançlık tedavi edilir bişeymi

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
34
Kızlar bende eşimde kıskanç bir yapıya sahibiz birbirimize güvenimiz tamdır aslında çok severek evlendik halada çok aşığız biribirmize

ne eşim benim güvenimi sarsacak bir harakette bulundu nede ben

eşim kadınlarla konuşurken enyakın akrabasıda olsa hep mesafeli ve ciddidir kıskanacağım hiçbişey yapmaz aynı şekilde bende öyle

ama sanki dünyadaki tek erkek benm eşim dünyadaki tek kadın benmişim gibi sakınırız birbirimizi

doğru düzgün kaynım vs dışında eşli kimseyle görüşmeyiz aslında ben böyle olmak istemiyorum ama artık dünyanın çivisi çıkdığındamıdır kimsye güvenemiyorum ya eşime yan gözle bakarsa falan diye sıkıntıya giriyorum

geçenlerde sosyal paylaşım sitesinde çok fazla hoşlanmadığım bayan kuzenm beni eklemiş bende ayıp olmasın diye kabulettim kendisi çok havalıdır ve geçmişi pekde iç acıcı değildir sevmem oyüzden

eşimede bahsetmiştim karakterinden ondan hoşlanmadığımı falan

neyse bende onun görgüsüzce evinin vc sine kadar çektiği fotoları ve çocuğuna yaptığı abartılı doğum günü fotolarına bakıyodum eşimde yanıma geldi kuzenimde benden daha minyon ve esmer ama biraz benzeriz

fotoya dikkatlice baktı bende içine düşseydin falan diye çıkıştım

eşimde aşkım ne saçmalıyorsun biraz sana benzettim birde görgüszlklerine dalga geçer gibi bakıyorum dedi gerçektende öyle ama ben kıskançlık krizine girdim eşimde sil faceden bukadar rahtsız oluyosan dedi faceden sildim kuzenimi bu sadce bir örnek

geçende eşim ben kaynımlrdayken eşofman giymiştim git üzerine bişey giy dedi neyse değiştirdim üzerimi eltim doğum yaptı ben ona bakıyodum oyüzden 2 gün kaldık orda neyse kaynım çocuklaırn balonunu kafama attı şakacıdır bende geri kendisine attım eve gelirkende tokalaştık neyse biz eve geldik eşim arabada bağırmaya başladı ne bu lakailik daracık eşofmanı giymissin şakalaşıyosunz falan diye herzamn tokalşmıydn falan diye bağırmaya başladı neyse geri gönlümü aldı

yani anlayacağınz kıskançlık hastalığı var ikimizdede ben kıskanç bir insan olmak istemiyorum ama durum bu

bu davranışların hatalı olduğunu farkındayım oyüzden eleştiri değil fikir bekliyorum bu konuda napabilirim kıskançlık tedavi edilebilir bişeymiii gerçekten beni yıpratıyor bu durum çok kıskancım çokkkkkkkk

Offf çok fena tweety.
tamam etraf kötü, zaman kötü de sen adamı tek başına bi kuleye hapsetsen gene yapacağı varsa yapar.
birbirinize karşı hareketlerinize de dikkat ediyormuş ve güveniyormuşsunuz, bu kıskançlık neden yani?
tokalaşacaksın da insanlarla konuşacaksın da yani bunun neyini problem yapıyor eşin?
ıssız adada başbaşa yaşamıyorsunuz sonuçta, sosyal hayatın içindeyiz hepimiz. etkileşime girmek kaçınılmaz. ve kaçınılmamalı da yani böyle durumlardan :)

Biri kardeşten kıskanıyor,biri kuzenden.Ha bunların içinde de çürük yumurtalar var ama istisna.Okurken yoruldum.Çift terapisi alın.

haklıısn canım ama engel olamıyorum takıntılı bir insna haline geldim eskiden bukadar kıskanç değildim eşimn kıskançlığı banada bulaştı sanırım yani bende budurumdan menmun değilim hiççç

Biri kardeşten kıskanıyor,biri kuzenden.Ha bunların içinde de çürük yumurtalar var ama istisna.Okurken yoruldum.Çift terapisi alın.

zaten ben normal görmüyorum oyüzden rahatsızım budurumdan engel olamadığım bir duygu

naparsan yap bu adam deyısmez

huyuna gıt derım ben cok dıkkat edıorm hemen sorun yasayabılıroz yasayacakmısım gbı hıssdıyorm

Kendi abisinden kıskanıyor :44:

Son düzenleme:
Sizin bu halinize kıskançlık denmez,birbirine yapılan inat denir. (O dün bana bunu yaptı da,ben de bu gün onun yaptığının aynısını yapayım da,ödeşelim misali) çok kasmayın bence,kıskanmak ve kıskanılmak güzel bir şey,fakat aşırıya kaçmayın,bir ucunu boş bırakın.Yeni evliyseniz,bu normaldir. Ilerde düzelir.

Son düzenleme:
Ne yapacaksınız peki? Psikolog yardımı almayı düşündünüz mü?

yani sanki kıskançlık karakter meselesi piskolog la falan düzelmez gibi geliyor fakat birde takıntı oluyor bende budurum mesela kuzenm meselesinde 3 gün kafamdn atamadım aynı şeklde yakın bir arkadaşım eşin kardeşim olsun yakışklıymış dedi 3 uyuyamadım kocamı beğendi diye bukadar saçma şeyleri kafama takıyorm yani takıntı meselesini piskolog çözebilirmi acaba

inş düzleir bu beni çok fazla yıprtaıyor çünkü hem kendi kıskançlığım hemde eşimn kıskançlığı

eşimn kıskançlıklarına alıştım çok sorun etmiyorum ama kendi kıskançlığm bende takıntı haline geliyor 2 3 gün etkisi sürüyor takıntılı bir insan oldum aslında konuyu yanlış açtım takıntılarımdan nasıl kurtulurm diye açmalıydım

Ben psikoloji okuyorum,kıskançlık zor da olsa törpülenebilir bir duygu.Siz nasıl kaynınızla olan olayda eşinizi aşırı bulduysanız,kuzeninizle olan olayda da eşiniz sizi aşırı buldu.Karşılıklı empati şart.Küçük bir iltifatı 3 gün düşünerek neden kendinize eziyet ediyorsunuz? Herkesin işi,çevresi,arkadaşları ne bileyim komşusu var.Fanusta yaşayamayız ki.Elbet insanlarla iletişimde olacağız.Birini çok sevmek,hep bana baksın,hep benle konuşsun istemek doğal ama siz bunu takıntı yapıp erken yaşlanmanıza yol açıyorsunuz hiç gereği yokken.Burada okuyoruz ya,kocası/nişanlısı evden bile çıkartmayanları.Hah,işte onlar düzelmez.

Son düzenleme:

Hah bak doğruyu kendin buldun:) bu bir takıntı haline gelmiş sizde.
Ama üzme canını geçecek.
Yeter ki başka derdi olmasın insanın.
Hele bir çoluk çocuğa karışın,ondan sonra ooooo güleceksiniz bile bu hallerinize.

inşllh canım ya inan kendi kendime eziyet ediyorum böyle şeyler duymak beni ikna edip rahatlatıyor

inşllh canım ya inan kendi kendime eziyet ediyorum böyle şeyler duymak beni ikna edip rahatlatıyor

Benden bir abla tavsiyesi çok fazla bildirme kıskançlığını,erkekler egoistler,unutma,kendilerini vazgeçilmez zannerler böyle durumlarda...şımartma,daha da eziyet ettirme kendine anladı sen onu

çok haklısınz ben bu konuda yrdım almalıyım çünkü budurum çekilmez bir hal alıyor tek kıskançlık konusunda değil her konuda çok takıntılıyım o küçücük iltifatı eşime söyledim işte kıskandım falan diye eşim bana kız kötü niyetli olsa snamı söyler gayet masumane bişey söylemiş sana yakıştığımı söylemiş okızın yanlış bir haraketini görmedim bana karşı nednen takıyorsun diyor ozamn rahatlıyorum sonra neden eşime söyledimki ya o kızın kendisine ilgisi olduğu düşünürse falan diye kuruyorumda kuruyorum takıntılarım beni çok yıpratıyor

mesela küs olduğumz görümcem var o da aynı semtte oturyr

eşim onunla konuştumu ya yine eşim onunla görüşmeye başlar biz yine huzursuz oluruz diye korkuyorum ellerim titriyor uyku uyuyamıyorum eşimn aramakaydını karıştırıyorm görümcem falan aaramışmı diye baya olumsuz şeyler yaşadım onun yüzünden oyüzden takıntı halne geldi

Benden bir abla tavsiyesi çok fazla bildirme kıskançlığını,erkekler egoistler,unutma,kendilerini vazgeçilmez zannerler böyle durumlarda...şımartma,daha da eziyet ettirme kendine anladı sen onu

evet kıskandığımı bilince şımarıyor biraz gıcık gıcık gülüyor

evet kıskandığımı bilince şımarıyor biraz gıcık gıcık gülüyor

Afferim o zaman ona
Ya kızma arkadaşım,biraz takıldım sadece sana yüzün gülsün dedim,bırak adama nefes aldır,kendin de aynen. O kadar güzel duygular varken,neyinize lazım boş şeylere zaman harcamak? Deyin gülün,gününüzü hoş geçirin,sizin şu an mutluluktan uçacak günlerinizdir,hayatta o kadar sorunlar varki...birbirinizi sevginizle şımartın,bırak sizin aşkınızı kıskansınlar.

sağol deteğin içinnn çok haklısın evet çocuğumz olmuyor mesala benm için en büyük sorun o aslında ama buaralar evde yalnız kala klaa kurar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…