Offf çok fena tweety.
tamam etraf kötü, zaman kötü de sen adamı tek başına bi kuleye hapsetsen gene yapacağı varsa yapar.
birbirinize karşı hareketlerinize de dikkat ediyormuş ve güveniyormuşsunuz, bu kıskançlık neden yani?
tokalaşacaksın da insanlarla konuşacaksın da yani bunun neyini problem yapıyor eşin?
ıssız adada başbaşa yaşamıyorsunuz sonuçta, sosyal hayatın içindeyiz hepimiz. etkileşime girmek kaçınılmaz. ve kaçınılmamalı da yani böyle durumlardan :)
Biri kardeşten kıskanıyor,biri kuzenden.Ha bunların içinde de çürük yumurtalar var ama istisna.Okurken yoruldum.Çift terapisi alın.
naparsan yap bu adam deyısmezKızlar bende eşimde kıskanç bir yapıya sahibiz birbirimize güvenimiz tamdır aslında çok severek evlendik halada çok aşığız biribirmize
ne eşim benim güvenimi sarsacak bir harakette bulundu nede ben
eşim kadınlarla konuşurken enyakın akrabasıda olsa hep mesafeli ve ciddidir kıskanacağım hiçbişey yapmaz aynı şekilde bende öyle
ama sanki dünyadaki tek erkek benm eşim dünyadaki tek kadın benmişim gibi sakınırız birbirimizi
doğru düzgün kaynım vs dışında eşli kimseyle görüşmeyiz aslında ben böyle olmak istemiyorum ama artık dünyanın çivisi çıkdığındamıdır kimsye güvenemiyorum ya eşime yan gözle bakarsa falan diye sıkıntıya giriyorum
geçenlerde sosyal paylaşım sitesinde çok fazla hoşlanmadığım bayan kuzenm beni eklemiş bende ayıp olmasın diye kabulettim kendisi çok havalıdır ve geçmişi pekde iç acıcı değildir sevmem oyüzden
eşimede bahsetmiştim karakterinden ondan hoşlanmadığımı falan
neyse bende onun görgüsüzce evinin vc sine kadar çektiği fotoları ve çocuğuna yaptığı abartılı doğum günü fotolarına bakıyodum eşimde yanıma geldi kuzenimde benden daha minyon ve esmer ama biraz benzeriz
fotoya dikkatlice baktı bende içine düşseydin falan diye çıkıştım
eşimde aşkım ne saçmalıyorsun biraz sana benzettim birde görgüszlklerine dalga geçer gibi bakıyorum dedi gerçektende öyle ama ben kıskançlık krizine girdim eşimde sil faceden bukadar rahtsız oluyosan dedi faceden sildim kuzenimi bu sadce bir örnek
geçende eşim ben kaynımlrdayken eşofman giymiştim git üzerine bişey giy dedi neyse değiştirdim üzerimi eltim doğum yaptı ben ona bakıyodum oyüzden 2 gün kaldık orda neyse kaynım çocuklaırn balonunu kafama attı şakacıdır bende geri kendisine attım eve gelirkende tokalaştık neyse biz eve geldik eşim arabada bağırmaya başladı ne bu lakailik daracık eşofmanı giymissin şakalaşıyosunz falan diye herzamn tokalşmıydn falan diye bağırmaya başladı neyse geri gönlümü aldı
yani anlayacağınz kıskançlık hastalığı var ikimizdede ben kıskanç bir insan olmak istemiyorum ama durum bu
bu davranışların hatalı olduğunu farkındayım oyüzden eleştiri değil fikir bekliyorum bu konuda napabilirim kıskançlık tedavi edilebilir bişeymiii gerçekten beni yıpratıyor bu durum çok kıskancım çokkkkkkkk
naparsan yap bu adam deyısmez
huyuna gıt derım ben cok dıkkat edıorm hemen sorun yasayabılıroz yasayacakmısım gbı hıssdıyorm
zaten ben normal görmüyorum oyüzden rahatsızım budurumdan engel olamadığım bir duygu
Ne yapacaksınız peki? Psikolog yardımı almayı düşündünüz mü?
Sizin bu halinize kıskançlık denmez,birbirine yapılan inat denir. (O dün bana bunu yaptı da,ben de bu gün onun yaptığının aynısını yapayım da,ödeşelim misali) çok kasmayın bence,kıskanmak ve kıskanılmak güzel bir şey,fakat aşırıya kaçmayın,bir ucunu boş bırakın.Yeni evliyseniz,bu normaldir. Ilerde düzelir.
yani sanki kıskançlık karakter meselesi piskolog la falan düzelmez gibi geliyor fakat birde takıntı oluyor bende budurum mesela kuzenm meselesinde 3 gün kafamdn atamadım aynı şeklde yakın bir arkadaşım eşin kardeşim olsun yakışklıymış dedi 3 uyuyamadım kocamı beğendi diye bukadar saçma şeyleri kafama takıyorm yani takıntı meselesini piskolog çözebilirmi acaba
inş düzleir bu beni çok fazla yıprtaıyor çünkü hem kendi kıskançlığım hemde eşimn kıskançlığı
eşimn kıskançlıklarına alıştım çok sorun etmiyorum ama kendi kıskançlığm bende takıntı haline geliyor 2 3 gün etkisi sürüyor takıntılı bir insan oldum aslında konuyu yanlış açtım takıntılarımdan nasıl kurtulurm diye açmalıydım
Hah bak doğruyu kendin buldun:) bu bir takıntı haline gelmiş sizde.
Ama üzme canını geçecek.
Yeter ki başka derdi olmasın insanın.
Hele bir çoluk çocuğa karışın,ondan sonra ooooo güleceksiniz bile bu hallerinize.
inşllh canım ya inan kendi kendime eziyet ediyorum böyle şeyler duymak beni ikna edip rahatlatıyor
Ben psikoloji okuyorum,kıskançlık zor da olsa törpülenebilir bir duygu.Siz nasıl kaynınızla olan olayda eşinizi aşırı bulduysanız,kuzeninizle olan olayda da eşiniz sizi aşırı buldu.Karşılıklı empati şart.Küçük bir iltifatı 3 gün düşünerek neden kendinize eziyet ediyorsunuz? Herkesin işi,çevresi,arkadaşları ne bileyim komşusu var.Fanusta yaşayamayız ki.Elbet insanlarla iletişimde olacağız.Birini çok sevmek,hep bana baksın,hep benle konuşsun istemek doğal ama siz bunu takıntı yapıp erken yaşlanmanıza yol açıyorsunuz hiç gereği yokken.Burada okuyoruz ya,kocası/nişanlısı evden bile çıkartmayanları.Hah,işte onlar düzelmez.
Benden bir abla tavsiyesiçok fazla bildirme kıskançlığını,erkekler egoistler,unutma,kendilerini vazgeçilmez zannerler böyle durumlarda...şımartma,daha da eziyet ettirme kendine anladı sen onu
evet kıskandığımı bilince şımarıyor biraz gıcık gıcık gülüyor
Afferim o zaman ona
Ya kızma arkadaşım,biraz takıldım sadece sanayüzün gülsün dedim,bırak adama nefes aldır,kendin de aynen. O kadar güzel duygular varken,neyinize lazım boş şeylere zaman harcamak? Deyin gülün,gününüzü hoş geçirin,sizin şu an mutluluktan uçacak günlerinizdir,hayatta o kadar sorunlar varki...birbirinizi sevginizle şımartın,bırak sizin aşkınızı kıskansınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?