İkiniz de birbirinizden beter durumdasınız. Biriniz kardeşten, ötekiniz kuzenin fotoğrafından. İnsan mutlu olur eşim kardeşimle iyi anlaşıyor diye. Tokalaşmayı kıskanmak falan. Eşinin kardeşi senin kardeşindir. İnsan sarılır öper eşinin kardeşlerini kuzenlerini.
Zaman kötü falan değil. Kötü insanlar hep vardı ama artık iletişim arttı ve olanı biteni daha çok duyuyoruz. Sizin kalbiniz temizse ne bu fobiklik. İkiniz de sosyalfobinin dibine vurmuşsunuz. Kıskançlık falan değil sorun daha temel bir şeyler var. Bir de ikinizin de aynı olması tuhaf olmuş. Nasıl denk geldiniz böyle. Yoksa inatlaşmalarla mı birbirinize benzemeye başladınız..
Kuzenini silmişsin facebooktan ya. Yaptığın ayıp. Amaan sevmiyorum zaten hem görgüsüz hem geçmişi kötü diceksin. İyi de akrabalık ilişkilerine buna göre karar vermiyoruz ki. O senin akraban. Yarın öbür gün bir yerde karşılaştınız mı nasıl yüz yüze nakıcan. Eşimin bir kuzeni beni silmişti. Geri ekledim yanlışlıkladır diye kabul etmedi. Bir daha yüzüne bakmadım. Kim bilir o hangi fobiklikten yaptı bana bunu.
Alınma lütfen ağır yazdıysam. Ama artık bu laflar sapıklığa giriyor
Erkek kardeşimle niye tokalaştın. Çok çirkin değil mi eşinin aklından öyle bir şey geçmesi. Erkek kardeşinin sana kötü gözle bakacağını düşünmüş resmen. Bu sana da hakaret kardeşine de.. Lütfen yardım alın..