Kıskançlık ve ayrılık

inciciceg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
5
0
36
Ankara
arkadaşlar artık ne yapacağımı kime ne diyeceğimi şaşırdım..ben şu anda iyi bir devlet kurumunda çalışıyorum ve işe yeni girdim,işe başlamadan önce bir süre eğitim almamız gerekiyo ve bu eğitim ankarada veriliyor..burda biriyle tanıştım ve gerçekten çok etkilendim o da bana açıldı ve biz çıkmaya başladık..2 ay sürdü bu süre boyunca yavaş yavaş tanımaya başladım onu..herşey çok güzeldi..yalnızca kıskançlık bizi çok etkiliyodu ciddi düşündüğümüz için hep ilerde de böyle olur mu diyodum çünkü giydiğim çok normal kıyafetlere bile bir bahene buluyodu..bana birgün en büyük pişmanlığın ne dedi,aptal kafam saflıktan hemen üniversitede bi çocuktan hoşlandım 4 yıl,çok gereksiz biriymiş sonradan tanıyınca anladım dedim..buna taktı..ona durumu anlattım..benim için bir film kahramanı gibiydi benden bir üst dönemdi okulun basket takımındaydı,1. ve 2. sınıfta bazen derslerimiz aynı zamanda olursa haftada bir iki kez görüyodum,3.sınıfta ortak bir arkadaş sayesinde tanıştım,ardından bizimle ortak ders aldı hocanın bize ders notlarını attığı toplu maillerden mail adresini aldım ve ekledim dedim..daha sonra o mezun oldu ve ist gitti bigün msnde karşılaştık muhabbet ederken laf döndü dolaştı benden hoşlandığını söyledi bende ona söyledim ve bir hafta telefonda görüştük dedim..bu sürede onun bana uygun olmadığını anladım ve ayrılmak istedim dedim.bunu duyunca bence bu çok çirkin bir davranış benim evlenmeyi düşündüğüm kız böyle birşey yapmamalı diye ayrılma kararı aldık..bir hafta sonra tekrar kendisi dönmek istedi..ben sni çok seviyorum yaptığım hataydı duygularımla hareket ediyorum mantıklı davranamıorum dedi..ben zaten deli gibi aşığım hemen kabul ettim..ama bir gün sürdü..ertesi gün telefonumda mesajlarıma bakarken benim iki yıl öncesinden taslaklara yazdığım bir mesajı gördü..bu gönderilmiş ya da alınmış bir mesaj diildi..yalnızca duygularımı yazmıştım..mesj şöyleydi"ya suanda kendimi çok kötü hissediyorum..neden neden diye soruyorum ama cevap yok..şu anda tramvaydayım ve biliosun hep o geliyo aklıma ama şimdi fb var"diye bir mesaj.bu mesajı görünce çok sinirlendi bana bu ne diye sordu.o çocuğa yazmış olduğum iki yıl önceden kalan bişey olduunu söyledim..fb ne dedi..bana aşık olan ispanyol bir çocuktu o zaman öyle hissedip öyle yazmıştım dedim..telefonu yere fırlattı dolaplara heryere vurmaya başladı titremeye başladı..bana birsürü kötü söz söyledi..beş para etmezmişssin,senine geçirdiğim iki aya yazık..flörtöz müsün nesin? nasıl unutursun bu mesajı..işin garip tarafı biz birbirimize futbolum diye hitap ederdik bazen öyle bir espri vardı aramızda..mesjdada fb olunca kendi üzerine alınıp benim dediklerime inanmamış olabilir..ben bilyodum bu çocuğa deli gibi aşık olduğunu,daha başka neler çıkcak km bilir senden vb..birsürü kötü şey söyledi,bağırdı..onda kalan hırkamı ertesi gün getirip kapının önüne fırlatmış..ben ne yapıcamı bilmiyorum..onu çok seviyorum ama bana söylediği sözler ve davranışları çok canımı acıtıyo..ben o sözleri hak etmedim..çünkü ben kimseyle çıkmadım,yalnızca üniversitedeki o çocuğa biraz fazla yoğun duygular hissettim sanırım..şu anda yüzüme bile bakmıyo,beni affetmesin o kadar çok istiyorum ki ama bi yanım biliyo ki bi daha sala dönmez..her gün görüyorum kursta..yüzüme bile bakmıyo,vebalıymışım gibi davranıyo..beni o kadar çok seviyodu ki,o kadar düşünceliydi ki,benimle ilgili herşeyi düşünürdü,çok romantikti,sürekli sürprizler yapardı..yaşadıklarımızı düşününce çok kötü oluyorum..onun bana dönmesini çok istiyorum..ama bana güvenmiyo,ayrılırken bir kere bari dürüst ol dedi..ayrıldıktan sonraki gün durumu açılayan 60 tane falan mesaj atmışımdır,ama birine bile cevap vermedi,beni gördüğünde yüzü o kadar asılıyo ki ve o kadar sinirli oluyo ki..zaten çok seçici biriyim,herkese birşeyler hissedemiyorum kolay kolay..ooofffff nefret etmek istiyorum ondan...yapamıyorum!!!!

Benzer seylerı bende yasadım.
Bence yol yakınken vazgec sen bu cocuktan
eger ılla da barısmak ıstıyorum dıyorsan bu kadar ustune dusme gayet normal bır hayat sür.Af dileme
yıllarca her sorunda sana yıkıcak ve senın ozur dılemenı beklıycek.
Eger sen onu gormezden gelıp hayatına devam edersen O senınle barısmak ıstıycek zamanla

Canım bu kadar agır tepkiler veren biri ileride hayatınızı birlestirdiginizde senide hırpalayabilir bence iyi olmus üzülme derim..Zaman her seyin ilacı gecer bir iliskide güven iletisim ve anlayıs cok önemli basta guven yok ayrıca cok asabi ilerisini düşünsene hep boyle kısıtlı nereye kadar yasayabilirsin düsün bir zaman diyorum yine gecick inan siddet görmektense psikolojik yada fiziksel onsuz kalmak daha yegdir üzülme..

bence çok üstüne düşmüşsün yani bu kadar dengesiz diyeceğim kusura bakma davranması normal değil ki yazılanlarda anlattıklarında hiçbirşey yok gayet normal şeyler.ondan öncesi onu ilgilendirmez ki önemli olan beraber olup gözgöze dizdize olmak değil yanyana oturup ileriye beraberce bakabilmektir.sen en iyisi çok zor biliyorum ama zamana bırak unut gitsin kimse vazgeçilmez değildir karakteristik özellikleri normalin dışında bir arkadaş bence ilerisi olmadan bu noktaya geldiğine şükretmelisin...

Bu kıskançlık değil bu daha başka bir şey ama adını şu an koyamıyorum.Sen bu şekilde davranan ve her olayda bu şekilde duygularını kontrol edemeyip sana bir sürü laf söyleyen bir insanla bir ömür düşünebiliyor musun bence sen önce bunu düşün derim.Bu insanla birşey konuşulmuyormuş ki... Medeni bir ilişki sergilyememiş...

seçici biriyseniz bu kişi konusunda da seçici olun bence. "şiddet" dediğimiz şey önce hakaretle başlar, sonra ses yükseltmekle devam eder, ardından etraftaki eşyalara vurmakla, sonra sevdiğnin kolunu veya boğazını sıkmakla sonra da sonrası malum dayakla kendini gösterir. öfkesini kontrol edemeyen bu insandan uzak durmanızı tavsiye ederim. hem siz durumunuzu anlatmışsınız inanmak istemiyosa kendi bilir. bence sizde o yokmuş gibi davranın görünce yolunuzu değiştirin falan. yok vazgeçemiyorum diyorsanız kaçın bence kaçan kovalanır sonuçta. o şuan kaçıyo ve siz kovalıyosunuz o bunun çok iyi farkında. eskiden olduğu gibi siz kaçınca yine pişman olacaktır bence

Şu durumda sevgiliniz haklı kim olsa aynı tepkiyi verirdi

herşey üst üste gelmiş,hayatınıza yeni birini aldığınızda sağlam ilerlemek istiyorsanız size tavsiyem

geçmişinizle ilgili birşeyler paylaşırken dikkatlice ve özenle anlatın.

ve sadece bilmesi gerektiği kadarını paylaşın,gerisi problemden başka birşey çıkarmaz.

sizede kızdım,eski sevgiliniz en büyük pişmanlığınız bile olsa bunu birlikte olduğunuz insanla paylaşmakla
hata yapmışsınız,hiç bir erkek geçmişteki sevgilinizle olan iyi-kötü anılarınızı dinlemekten hoşlanmaz.

Ha sorarlar,içten içe acaba benden öncekiyle neler yasadı diye sorgularlar ama duymaktan hoşlanmazlar.

Hiç bir kimseye bilmesi gerektiğinden fazla birşey anlatmayın bu kız arkadaşınız bile olsa.

Sizin şu durumda yapacağınız birşey yok!

Çünkü şuanda onun gözünde kötü,yalancı konumundasınız.

Herkes kendini en iyi bilir,eğer ki birileri sizi yanlış anladıysa ve siz ısrarla bu yanlışı düzeltmeye çabaladığınız halde sizi dinlemek istemiyor , doğruları öğrenmek niyetınde değilse

Kılınızı bile kıpırdatmayın,bırakın gitsin...

okurken içim çıktı...kişiliğinizi bilemiyorum ama ben böyle biriyle assla yapamazdım..zamanında olmuştu aynı bu tarz bir erkek arkadaşım ama bu hallerini iki gün çekememiştim...bu yapıdaki bir insanı çekebileceğinizi düşünüyor musunuz?
sakın değişir ilerde gibi hayallere de kapılmayın...çok tutucu bir tip mi birde onu merak ettim..öyle geldi bana sizin hayat görüşünüz ve bu uyumlu değilse sakınnn düşünmeyin...boşverin...

Bu ne ya okurken içim şişti. Bu adam seni affetse bile ileride bunun acısını çıkarır. Bence bu meseleyi burada kapatın bir daha görüşmeyin çünkü erkek arkadaşınızın tepkisi hiç normal değil üstelik daha tanışalı iki ay olmuş ona ne sizin geçmişinizden...

beni o kadar çok seviyodu ki,o kadar düşünceliydi ki,benimle ilgili herşeyi düşünürdü,çok romantikti,sürekli sürprizler yapardı..yazmışsın bu dediklerini her erkek yapar. önemli olan seni tüm benliğinle sevecek erkek geçmişinle,geleceğinle seni SEN olduğun için sevecek insandır.telefonu fırlatıp tekmeler falan şiddettir.siz evurmasada size yönelik şiddettir.varın gerisini siz düşünün...

ona eski sevgilinizden bahsederek bir ilişkide yapılabilecek en büyük hatayı yapmışsınız malesef,
erkekler bu tür konularda biraz takıntılı olur,

ayrıca empati kurmak lazım, siz onun telefonunda o şekilde bi msj görseydiniz ya da size çok aşık olup unutamadığı eski kız arkadaşını anlatsaydı sizde kıskançlık krizine girerdiniz.( ben olsam girerdim :)

tabi ki bunlar onun yaptığı hakaretleri haklı çıkarmaz..
belki de sizin için hayırlısı budur, böylesi ağır tepkiler veren birinin şiddet uygulaması da muhtemel..

canım başkasıyla çıksan ne olacak ya, ona ne oluyor ki? geçmişin sadece seni ilgilendirir. kaldıramıyorsa kendi bilir. senin bi hatan yok yani ne var bunda bi msj görmüş ayrılmış. bu kadar kolay mı aşık olduğun insandan ayrılmak. hem daha 2 aylık bi ilişki, biraz üzülürsün ama unutursun merak etme,hayatta neler kimler unutulmuyor ki...

her gece başka biriyle nerde akşam orda sabah tarzında bi hayat sürmüşsün gibi davranmış resmen, bence kurtulduguna sevin. kusura bakma ama bu adam gercekten sorunlu. ha bi de şu var, insan 7sinde neyse 70inde de odur, oldu da mesaj attı barıştınız, sanma ki herşey güzel olucak zamanla, yine aynı şeyler yaşanıcak.

Son düzenleme:
yorumlarınızı okuyunca anlıyorum şu aralar ne kadar doğru davrandığımı..kesinlikle haklısınız..ben de son bir haftadır falan yüzüne bile bakmıyorum,kantinde denk gelirsek arkamı dönüp oturuyorum,hiç bir şekilde ilgilenmiyorum..olabildiğince görmemeye çalışıyorum yani..beni de tedirgin eden bu davranışı zaten,o kadar şaşırdım ki resmen 180 derece döndü o mesajı görünce,o kibar,düşünceli insan gitti yerine başka biri geldi..söylediğim kimse onun böyle davranmış olabileceğine inanmıyo,o kadar kibar biri nasıl böyle yapar diyolar..artık gerçekten bi kişilik bozukluğu olduğunu düşünmeye başladım..ben böyle bir insanla bir ömür geçiremem,normal bir erkek arkadaşımla konuşurken bile kıskanıyodu,kıyafetlerime karışıyodu dar giyosun vs ki gayet normal giyiniyorum,sen sokakta yürürken kaldırımda hiç erkek yürümesin istiyorum gibi enteresan bi anlayışı vardı:)..işin garibi öyle çok muhafazakar falan da diil..aksine istanbulun göbeğinde ortamlarda büyümüş,ve her fırsatta ben birçok şeyi çok erken yaşadım ve çok pişmanım,yaşadığım erkekçe şeylerdi,kimseye aşık olmadım,ilk kez seninle çıkıyorum gibi şeyler söylüyodu..onu görmeden daha çabuk atlatabilirdim belki bu durumu ama her gün görünce bir garip oluyo insanın içi..nefret etmeye çalışıyorum bana söylediği kelimeleri tekrar ederek sürekli..nedense ben de de bir suçluluk duygusu var,bilmiyorum sanırım mesaj yüzünden kendimi çok suçlu hissediyorum..ilk zamanlar yüzüme bile bakmazken şimdi kantinde,yemekhanede gelip arkama oturmaya başladı,ancak hala konuşmak yada özür dilemek gibi bir girişimde bulunmadı..bende unutmaya çalışıyorum zaten,ne kadar zor olsa da..

Bir insan birdenbire deliler gibi sevip birden bire nefret edemez.son derece dengesiz davranışlar.Bu arada senin de hatan yok değil.Çıktığın birisine eski erkek arkadaşından bahsetmen çok yanlış olmuş.Aynı şeyi sana yapsalar ne hissedersin.Bence erkeğe her şey anlatılmaz.Bu ayrı bir tecrübe olsun seniniçin.

Ben ikinci eşim.Evlenmeden önce boşanma sebeplerini konuştuk.Benimse hiçbirşey anlatmamı istemedi.detayları duymak bile istemedi.Bence böyle dahada iyi oldu.Biz asla böyle konuları konuşmayız eşimle.

bence hiç üstüne düşme derim.erkekler üstüne düşünce kendilerini birşey sanıyor.

KESİNLİKLE KENDİNİ SUÇLU HİSSETME. dediğin gibi kesin kişilik bozukluu var. özür dilese bile geri dönme kendine yazık edersin. daha şimdiden böyle yapıyosa, ilerde ooo
bi süre sonra hiç bişey hissetmessin. 2 ay nedir ki, çok çabuk unutlur. hep aklında olsun bu kaba, bencil, saldırgan tavırları.. hiç aklından çıkarma

Bence de kendini suçlu hissetme.Her şerde bir hayır vardır.Mesajı unutmuş olman,erkek arkadaşının diğer yüzünü çabuk görmeni sağlamış.
Beni çok seviyordu diyorsun ama henüz 2 aydır tanıyorsun.O da senin için evlenmeyi düşündüğüm kız demiş.O kadar çabuk ilerlemişsiniz ki bazı kusurları görmezden gelmişsin galiba.Daha geç olmadan farketmen senin açından hayırlı olmuş.

canım okadar benziyo ki hikayemiz senle...
2 aya yakın bir süre önce işte tam bu sebepten terkedildim.
ama benim ki biraz daha trajikti..
ailesi istemeye gelmeden bir gün önce,yani herşey süper güzel giderken,
ve ikimizde mutluluktan uçarken biri ,erkek arkadaşımı msnden ekliyor..ısrarla arkadaşlığımı kabul et diye mail atıyor..oda kabul edince benim üniversitede çıktığım erkek arkadaşım için bi internet sitesine ona olan aşkımı yazdığım yazıyının linkini gönderiyor ve benle ilgili türlü türlü iftiralar atmak suratiyle bişeyler söylüyor ona..kaldıki ben ona üniversitede görüştüğüm biri olduğunu kısmende olsa anlatmıştım.o yazıyı yani bundan 4 sene önce yazdığım yazıyı görünce fena kıskançlık krizine girip terketti beni..kısaca evlilik için ciddi adımı atacağım günün arifesinde terk edildim..ruh halimi tahmin edersin..dönmedi..dönmemesi için tüm yolları kapadım..dönse suratına bakmam..bulsun hiç sevgilisi olmamış bi kızda göreyim..hangi devirde yaşıyor bunlar..sanki kendileri çok ak pak..

Bence bu olanlarda senin de erkek arkadaşının da hatası olmuş. Nitekim sen olanları açık ve düzgün bir şekilde anlatmamışsın ki o da yanlış anlaşılmalara sebep olmuş. Zaten erkek arkadaşın çok kıskanç biri belli ki bu da bardağı taşıran son damla olmuş.

Şuan yaptığın gibi devam etmeni tavsiye ederim. Hiç oralı olma ve dönüp bakma bile, emin ol bir süre sonra gelecektir kendisi. Ama önemli olan onun geri gelmesindne ziyade senin öyle biriyle bir ömür geçirme fikrini kabullenip kabullenememen. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…