kızla tanışmak bence hiçde iyi bi fikir değilkafanızda turlu senaryolar gecırecegınıze kızla tanısın; hem sahıbı var mesajı verırsınız , hemde gorur rahatlarsınız.. tabı hoş bı fıkır degıll doğru akıl verdıgımı düşünmüyorum kendımce ama hıc olmazsa kendınızı yıyıp bıtırmeye gerek olmadığını gormenızı sağlar dıye duşundum..
ona yok buna yok, o zaman senin çözümün de yok güzelim.
psikolojik destek al
Merhaba kızlar benim derdim kıskançlık ve kendimi bildim bileli kimseyi böyle kıskandığımı bilmiyorum hiç bir erkeği böylesine kıskanmadım kendi sevgilimden bahsediyorum onu manyak derecede kıskanıyorum ve bu kıskançlık ilk zamanlarda bu boyutta değildi.. 3 seneye yakın bi ilişkmz olucak ve ben böyle delicesine ne kıskandım ne bişe oldum... elimde değil onada söyledim köpeğin hoşuna gidiyor kıskanmam ama sorun bilerek kıskandırması falan değil mesela annesine annesinin arkadaşı falan geliyor onun kızıda geliyor onlarda kalıyor ya resmen sinir krizi geçiyorum ya oğlanın bişey yaptığı yok odasına geçiyor oturuyor görmüyor bile.. ama bazen biyerlere gezmeye gidiyorlar o kız falanda biniyor arabasına ben deliriyorum hani diyor ki sevgilim kovuyummu napim söyle annemle geliyorlar mecburum götürmeye diyor tamam diyemiyorum ya öfkeleniyorum mahfediyorum herşeyi okadar masum bi insan ki sevgilim kalbinde zerre kötülük bulunmayan ve güveneceğim tek insan tanıyorum ya aşkımı bakmaz biliyorum ama öfkeme hakim olamıyorum deliriyorum aklımda 40 tiyatro çeviriyorum hadi şöyle olursa hadi böyle olursa.. benim derdim şuan kıskançlık abarttığımı düşünüyorum ama kendime hakim olamıyorum napıcam nasıl yenicem sevgilime güveniyorum ama onunla aynı karede bile kız fotosu görsem duysam deliriyorum.. Arkadaş çevresinde kız olmayan bi insan bu tanıyorum yapmaz biliyorum bildiğim halde ağzıma geleni sayıyorum kıskançlıktan.. daha bisürü şeeeyyyy nasıl bi dertmiş bu kıskançılk kafayı yicem korkuyorum kendimden :// var mı benim gibi olan.. deli gibi seviyorum hergün yeniden aşık oluyorum...
canım senin yaşadığının bir benzerini de ben yaşıyorum ondan önce kimseyi kıskanmazdım kıskançlık kadar salakça birşey olamaz derdim sanırım büyük konuştum((( aynen bu sabah yine kendi kafamda kurup kurup deliriyorum hatta feyste cafeland oynadığında bak kafeme 3tane sarışın geldi dedi şeytan diyor ağzını burnunu yırt adamın düşün yani beni sinir etmek için bazen böyle takılıyor alt tarafı ama ben oyundaki şeyleri bile kıskanıyorum ama bence bu iyi bir durum geçmiş ilişkilerimi düşündükçe aslında birbirimizi nekadar önemsediğimizin ve sevdiğimizin göstergesi bu bence :) Bana kalırsa kıskanmaya devam et sen de benim gibi
oh ya bak işte tam buna benzer bişey işte beni anlıyorsun bu onu delice daha çok sevdiğimi gösteriyor dimi paylaşmak istemiyorum kimseyle saklamak istiyorum olmıcak şeylerden tartışıyorum çocukla boş yere saçma kıskançlıklardan
Merhaba kızlar benim derdim kıskançlık ve kendimi bildim bileli kimseyi böyle kıskandığımı bilmiyorum hiç bir erkeği böylesine kıskanmadım kendi sevgilimden bahsediyorum onu manyak derecede kıskanıyorum ve bu kıskançlık ilk zamanlarda bu boyutta değildi.. 3 seneye yakın bi ilişkmz olucak ve ben böyle delicesine ne kıskandım ne bişe oldum... elimde değil onada söyledim köpeğin hoşuna gidiyor kıskanmam ama sorun bilerek kıskandırması falan değil mesela annesine annesinin arkadaşı falan geliyor onun kızıda geliyor onlarda kalıyor ya resmen sinir krizi geçiyorum ya oğlanın bişey yaptığı yok odasına geçiyor oturuyor görmüyor bile.. ama bazen biyerlere gezmeye gidiyorlar o kız falanda biniyor arabasına ben deliriyorum hani diyor ki sevgilim kovuyummu napim söyle annemle geliyorlar mecburum götürmeye diyor tamam diyemiyorum ya öfkeleniyorum mahfediyorum herşeyi okadar masum bi insan ki sevgilim kalbinde zerre kötülük bulunmayan ve güveneceğim tek insan tanıyorum ya aşkımı bakmaz biliyorum ama öfkeme hakim olamıyorum deliriyorum aklımda 40 tiyatro çeviriyorum hadi şöyle olursa hadi böyle olursa.. benim derdim şuan kıskançlık abarttığımı düşünüyorum ama kendime hakim olamıyorum napıcam nasıl yenicem sevgilime güveniyorum ama onunla aynı karede bile kız fotosu görsem duysam deliriyorum.. Arkadaş çevresinde kız olmayan bi insan bu tanıyorum yapmaz biliyorum bildiğim halde ağzıma geleni sayıyorum kıskançlıktan.. daha bisürü şeeeyyyy nasıl bi dertmiş bu kıskançılk kafayı yicem korkuyorum kendimden :// var mı benim gibi olan.. deli gibi seviyorum hergün yeniden aşık oluyorum...
kesinlikle Beray aynen annesinden bile deli gibi kıskanıyorum varmı böyle bir şey ya :))) -annen bile okşasa diye bir şarkı var hani bu ne aptalca bir şarkı derdim eskiden aynen yaşıyorum şimdi- dediğin gibi saçma kıskançlıklardan değerimi bilen insanın kalbini kırıyorum sonra kendime geliyorum ben ne yaptım diye :s
peki oda senin gibi kıskançmı sana davranışı nasl
ooo yazık değilmi kendine işkence ediyosun....
biraz rahat ol...
boşu boşuna hem kendini hem ilişkini yıpratma..
bu şekilde davranırsan kaybedersin onu...
allahıııımmm bi an yüzüm şu ifadeyi aldı
acaba ben kendimmi yazdım bunları diye şüphe ettim kendimden
ayynı benim düşünceler aynı benim kelimeler aynı benim hisler benim durumlar
anca bu kadar olur pes yani
yalnız değilsin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?