kıskançlık ve kıskançlıkla gelen öfke...

Beray92

Huzur iyiki varsın iyiki.
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
265
0
26
Diğer
Merhaba kızlar benim derdim kıskançlık ve kendimi bildim bileli kimseyi böyle kıskandığımı bilmiyorum hiç bir erkeği böylesine kıskanmadım kendi sevgilimden bahsediyorum onu manyak derecede kıskanıyorum ve bu kıskançlık ilk zamanlarda bu boyutta değildi.. 3 seneye yakın bi ilişkmz olucak ve ben böyle delicesine ne kıskandım ne bişe oldum... elimde değil onada söyledim köpeğin hoşuna gidiyor kıskanmam ama sorun bilerek kıskandırması falan değil mesela annesine annesinin arkadaşı falan geliyor onun kızıda geliyor onlarda kalıyor ya resmen sinir krizi geçiyorum ya oğlanın bişey yaptığı yok odasına geçiyor oturuyor görmüyor bile.. ama bazen biyerlere gezmeye gidiyorlar o kız falanda biniyor arabasına ben deliriyorum hani diyor ki sevgilim kovuyummu napim söyle annemle geliyorlar mecburum götürmeye diyor tamam diyemiyorum ya öfkeleniyorum mahfediyorum herşeyi okadar masum bi insan ki sevgilim kalbinde zerre kötülük bulunmayan ve güveneceğim tek insan tanıyorum ya aşkımı bakmaz biliyorum ama öfkeme hakim olamıyorum deliriyorum aklımda 40 tiyatro çeviriyorum hadi şöyle olursa hadi böyle olursa.. benim derdim şuan kıskançlık abarttığımı düşünüyorum ama kendime hakim olamıyorum napıcam nasıl yenicem sevgilime güveniyorum ama onunla aynı karede bile kız fotosu görsem duysam deliriyorum.. Arkadaş çevresinde kız olmayan bi insan bu tanıyorum yapmaz biliyorum bildiğim halde ağzıma geleni sayıyorum kıskançlıktan.. daha bisürü şeeeyyyy nasıl bi dertmiş bu kıskançılk kafayı yicem korkuyorum kendimden :// var mı benim gibi olan.. deli gibi seviyorum hergün yeniden aşık oluyorum...

kafanızda turlu senaryolar gecırecegınıze kızla tanısın; hem sahıbı var mesajı verırsınız , hemde gorur rahatlarsınız.. tabı hoş bı fıkır degıll doğru akıl verdıgımı düşünmüyorum kendımce ama hıc olmazsa kendınızı yıyıp bıtırmeye gerek olmadığını gormenızı sağlar dıye duşundum..

ben ne zaman bir kızın bahsinden işkillensem hep o kız yollu çıktı. yani bence kadınlar hisseder. özellikle o kız seni çok rahatsız ediyosa arkadaşın dediği gibi git tanış. ama sevgiline de onu kıskandığını belli etme bence.

3 yil cok uzun bir sure en kisa surede resmiyete dokulup nisanlanmalisin yoksa adam bekar etrafi bi dolu genc kiz kimsenin polisi olamazsin ve olan sana ve duygularina olur kullandirtma kendini derim ben

Son düzenleme:
kızla tanışmak bence hiçde iyi bi fikir değil

canım bende cok kıskancım ve kıskanmakta haklısın... ben olsam kafamda şöyle bı tıyatro cevırırdım... belkıde oglanın ve kızın annesı onları basgöz etmeye calısıyo..bundan sık sık bıraraya getırıyolar... sen oglanın aılesı ıle tanıstınmı? bılıyolarmı seni? bencede 3 yıl cok uzun bı sure hiç deılse bı yuzuk takın aıleler arasında böylece adı konmus olur sende rahat edersın

yapacak olani baglasan gene yapar...

sevgiline mi guvenin yok kendine mi?

Kaybetmekten korktuğun an kaybetmeye başlarsın.
Erkek arkadaşını kıskandığını belli etme. Bence o kızla tanışma fikri de doğru değil, o kız seninle tanışmak istesin neden sen onunla tanışmak isteyesin ki? Kendine güvenini kaybetmeye başlamışsın. Özgüvenini yeniden kazanmalısın yoksa erkek arkadaşını kaybedersin.

o kızla tanışma fikri bence de doğru değil.
tanışsan nolucak, güzel bir kızsa daha da beter çıldıracaksın
aşırı kıskançlık psikolojik bir rahatsızlık.
sevgilime güveniyorum ama çevredekilere güvenmiyorum derler hep
hayır bence sen kendine güvenmiyosun
kesinlikle özgüven eksikliği olduğunu düşünüyorum

anladığınız gibi bir olay değil bu yani tek bir kızdan kıskanmıyorum herhangi bi kızdan kıskanıyorum mesela gittiği kursta falan ortamında bulunduğu kızlardan ya konuşmaz etmez cıvıklaşmaz biliyorum..

annesi baş göz etmez öyle beni biliyor aramız çok iyi olmasada öyle amacı olmaz oda kıskanır oğlunu..

nişanlamanyı düşünüyoruz oda çok istekli bende aileler kısmen biliyor beni bütün ailesi tanıyor tanışmadık kimse kalmad onun ailesinde ama okuyoruz daha malesef babam müsade etmez biliyorum ve bilirse beni çok bunaltır babam nerdesn ne yapıyorsun gibilerinden okul bitsin nişan düşünüyoruz önümüzdeki yaza falan..

ona güveniyorum dediğim gibi kendi kuruntum kızla gidip tanışılcak bi durum yok sürekli aynı ortamda değiller kızla konuşmuluğu bile yok sadece aynı ortama gelince deliriyorum

kızı da gördüm çirkin sorun güzel çirkin olmasıda değil ya bambaşka bi duygu içimde

ve kendime güvenimle alakalı bi sorunumda yok beni sevdiğini biliyorum bakmıcağını başka kıza biliyorum sadece saçma bi kıskançlık yenemıyorum

Son düzenleme:
ona yok buna yok, o zaman senin çözümün de yok güzelim.
psikolojik destek al

Bende boyleydim hatta twitterda ekledigi arkadaslarini bile kiskanirdim dusun artik. Bana olan bagliligindan sevgisinden hic suphem yoktu, hala yok. Zamanla yaptigimin yanlis oldugunu anlaya anlaya cozdum.

Birde soyle bir durum varki bunu hep hatirlatirim kendime. Eger guvenimi haketmiyorsa bunu gormek icin en dogru zaman, evli degiliz nisanli degiliz. Bu zamanlarda kendi basinayken nasil daraniyor ne yapiyor gormem lazim. Eger guvenimi hakediyorsa zaten o dusundugum gibi dogru biri. Ama haketmiyorsa da zaten basta bunu anlamak en guzeli.

Kendi cevrendekilerle konus arkadaslarina zaman ayir. Surekli oyle yapti boyle yapti deyip benim yaptigim gibi sevgilini bunaltip onu yapma bunu yapma deme sakin, dogrusu o deil :))

ona yok buna yok, o zaman senin çözümün de yok güzelim.
psikolojik destek al

psikolojik destek alcak bi durumda yok herşeye yok evet ama farklı bişeyler bu yanımda olmasına alışıyorum tam sonra okul kurs nedenlerimiz yüzünden ayrı şehirlere gitmek zorunda kalıyoruz ve özlüyoruz bu nedenle sürekli bi fesatlık oluyor içimde

biraz da annesine olan sinirimden başlamış olan nefretimden annesinin çevresiyle görüşütüğü herkese sinir olmaktan bu kıskançık farkındayım herşeyin ama yenemiyorum

yorumlar için saolun güvenle alakası yok güven başka güvenim sonsuz abartmıyorum kendimede güveniyorum etrafındakilerden nefret ediyorum olay bu buda kıskançlık oluşturuyor yanında ben yokum başkaları nasıl olur gibi

canım senin yaşadığının bir benzerini de ben yaşıyorum ondan önce kimseyi kıskanmazdım kıskançlık kadar salakça birşey olamaz derdim sanırım büyük konuştum((( aynen bu sabah yine kendi kafamda kurup kurup deliriyorum hatta feyste cafeland oynadığında bak kafeme 3tane sarışın geldi dedi şeytan diyor ağzını burnunu yırt adamın düşün yani beni sinir etmek için bazen böyle takılıyor alt tarafı ama ben oyundaki şeyleri bile kıskanıyorum ama bence bu iyi bir durum geçmiş ilişkilerimi düşündükçe aslında birbirimizi nekadar önemsediğimizin ve sevdiğimizin göstergesi bu bence :) Bana kalırsa kıskanmaya devam et sen de benim gibi

oh ya bak işte tam buna benzer bişey işte beni anlıyorsun bu onu delice daha çok sevdiğimi gösteriyor dimi paylaşmak istemiyorum kimseyle saklamak istiyorum olmıcak şeylerden tartışıyorum çocukla boş yere saçma kıskançlıklardan

kesinlikle Beray aynen annesinden bile deli gibi kıskanıyorum varmı böyle bir şey ya :))) -annen bile okşasa diye bir şarkı var hani bu ne aptalca bir şarkı derdim eskiden aynen yaşıyorum şimdi- dediğin gibi saçma kıskançlıklardan değerimi bilen insanın kalbini kırıyorum sonra kendime geliyorum ben ne yaptım diye :s

peki oda senin gibi kıskançmı sana davranışı nasl

ooo yazık değilmi kendine işkence ediyosun....
biraz rahat ol...
boşu boşuna hem kendini hem ilişkini yıpratma..
bu şekilde davranırsan kaybedersin onu...

allahıııımmm bi an yüzüm şu ifadeyi aldı
acaba ben kendimmi yazdım bunları diye şüphe ettim kendimden

ayynı benim düşünceler aynı benim kelimeler aynı benim hisler benim durumlar

anca bu kadar olur pes yani

yalnız değilsin bu arada

aynen varya annesinin yanına gitse yatsa deliricem o derece hastalıklı bi kıskançlık başladı lanet olsun ya engelleyemiyorum kendimi
oda kıskanır kısıtlar beni ama abartmaz normal kıskançlık onunki kavga ettiğimiz oluyo hani o erkekle nie konştn nie onla gittin canım çıkıyor ama herşeyimi söylediğim için içi rahat benim kadar kıskanmıyor ve genellikle içten yaşıyor babam gibi aynı çok benzetiyorum ama kıskanır yani..

ooo yazık değilmi kendine işkence ediyosun....
biraz rahat ol...
boşu boşuna hem kendini hem ilişkini yıpratma..
bu şekilde davranırsan kaybedersin onu...

korkumda o zaten ilişkimize zarar vermek ama Allahtan altan alıyor beni o sakinleştiriyor haklısın tamam diyor yumşatıyor beni ben delirdikce o sakinleştiriyor bu bana iyi geliyor

buna sevindim inan mesajın rahatlattı tek değilim ya çok güzel beni anlıyosun şükür tek hastalıklı değilim

buarada burcum koç ondanmıdır böyle öfke kıskançlık bilmiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…