Kendinize yazık ediyorsunuz.
Rahat olun biraz, sevgili, eş vs. anneden kıskanılır mı?
Sevgiliniz sizi babanızdan kıskansa normal karşılarmısınız?
Evet canım kıskançlık hastalık gibidir hatta hastıktan da beterdir. Ben de çok kıskancım beni yer bitirir kıskançlık.
Ben nasıl kıskançsam eşim de o derece aşırı rahattır bir zerre kıskanmadı hiç. Bu da bana ters geliyor tabi insan sevdiğini birazcık kıskanır yani.
Ben kıskandığımda çok laf ettim başlarda, hep bana bağırdı çağırdı, kızdı. Kıskanmayacakmışım. Deli oldum, sinirden öldüm....
ama bu adam öyle öyle benim kıskançlığımı köreltti durdu.
Şimdi ise kıskansam bile artık hep Allah'a havale ediyorum. Beni en iyi o anlar. Eğer bir halt karıştırıyorsa da hakkımı helal etmeyeceğim. O yüzden sıkıyorsa halt karıştırsın... herşeyi göze aldım. Eğer bu dünyadayken öğrenirsem de ona göre alırım kararı... kendimizi parçalamamamız gerek.
merhabalar aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum ve huzur kaçırmaktan başka hiç bir işe yaramıyor, üstelik ben nişanlı ve 9 yıllık sevgilisi olmama rağmen kız ve annesi kayınvalidemlerden çıkmıyorlar, ne zaman gitsem kadın orda bende sürekli art niyetli düşünüyorum kendimi yiyorum, suçu olmayan nişanlımı kırıyorum sonuçta onlarda kovamıyorlar kibenim de canım çok sıkılıyor bu duruma
köpeğin hoşuna gidiyor ne demek insan sevgilisine köpek der mi yaa
kadınlar kulübünde bende kıskançlığım yüzünden HASTALIK lı olarak geçiyordum zaten evet artık birlikteyiz bu durumda
sen koçsun ben aslan.demekki bu burçla alakası dışında birazda bayansı bir his olmalı
köpeğin hoşuna gidiyor ne demek insan sevgilisine köpek der mi yaa
bende ayni senin gibiyim ve hic degismedim..
distan belli etmiyorum ama icten ice kuduruyorum resmen...ne ileri gidiyorum ne geri..kiskancliktan geberiyorum..
nefret ediyorum bu huyumdan =(
Bende anlayamadım bunu..
Bide bişey merak ediyorum; siz nasıl karşılarsınız sevgiliniz aşırı kıskansa?
İnsan bunalıp sıkılmaz mı? Tamam kıskanmak, kıskanılmak güzeldir. Sonuçta bi türlü sevgi gösterisi. Ama herşeyin fazlası zarar. Bence aklınızda bişeyler uydurup sevgilinize patlayacağınıza kendinizi meşgul edin ki bu kadar aşırıya kaçmasın.
kadın hisseder gibime geliyor benim :26:
özelikle hiç kıskanmayan bir yapıdaysan
birden böyle kıskanç olmak....ne bilim ....
bir yerde okumuştum beden farketmese bile ruh haberdardır....
Sanırım aynıyız senınle tatlım :26: bende cok kıskancım bazılarını onunlada paylasıyorum bazı komık gelecekleri cok dile getirmiyorum ki daha fazla sıkmayayım onu.. gerci sıkılmaz onunda hosuna gidiyor essekama iste umarım bi sorun olmaz bu kıskanclık sendromundan dolayı yani kafayı fln yemem inş.
geçen gün yolda yürürken 2 sevgili yanımdan geçiyordu. kız oğlana diyor ki 'busenin sevgilisi her yere gitmesine izin veriyor ben bir yere gittiğimde sen ağzıma s.çıyosun aşkooooom'köpeğin hoşuna gidiyor ne demek insan sevgilisine köpek der mi yaa
bende senin gibiyim cnm seni çok iyi anlıyorum hatta senin kıskançlığın hafif kalır benimkinin yanında,kız onlara gidiyomuş annesiyle kalıyomuş sevgilinin arabasına biniyomuş valla ben olsam o kız varken sevgilim o evde kalamazdı yada ayrılırdk dayanamazdım sen yine iyisin ama benim gibi olma tabi:)bende bu aralar biraz frenliyorum kendimi oda dikkat ediyo böyle geçiniyoruz işte
insan bazen mecbur kalıyor bazı şeylere :/
ama kendimizi frenlemessek şimdiye biterdi ilişki Allah daim etsin mutluluğunuzu canım :))
Ben de ayı diyorum sevgilime
acaba sevmiyor muyum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?