• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık ve takıntı..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
İyi akşamlar kızlar..Benim derdim aşırı takıntılı ve kıskanç olmak..Sevgilimin bütün geçmişini deştim eski sevgililerini kafaya takmış durumdayım.Bugünde ögrendimki benden önceki sevgilisine tektaş takmış.Suratım düştü bianda oda sıkma canını üzülcek bişey yok ben artık seninle mutluyum hakedene yapılmalıymış o tarz şeyler ben sana herşeyimi anlatıyorum bana güvenmen için diye konuştu..Ama benim hep aklıma geliyo eski sevgilisine yüzük takıp takmadıgını sordum bugünde.. onuda bıktırcam diye korkuyorum.Bu takıntı ve kıskançlıktan kurtulmak için ne önerirsiniz?Şimdiden teşekkürler..

İyi akşamlar kızlar..Benim derdim aşırı takıntılı ve kıskanç olmak..Sevgilimin bütün geçmişini deştim eski sevgililerini kafaya takmış durumdayım.Bugünde ögrendimki benden önceki sevgilisine tektaş takmış.Suratım düştü bianda oda sıkma canını üzülcek bişey yok ben artık seninle mutluyum hakedene yapılmalıymış o tarz şeyler ben sana herşeyimi anlatıyorum bana güvenmen için diye konuştu..Ama benim hep aklıma geliyo eski sevgilisine yüzük takıp takmadıgını sordum bugünde.. onuda bıktırcam diye korkuyorum.Bu takıntı ve kıskançlıktan kurtulmak için ne önerirsiniz?Şimdiden teşekkürler..

Sen ondan önce kimseyi sevmedin mi?

Aman be kuzum gecmise bu kadar saplantili olmak seni hayat boyu geriletir hem de her anlamda.. Bak ornek olarak su anki durumun. Huzurun bozuldu..

Geçmişe takılırsanız geleceği yaşayamazsınız.. Geçmişinde hata da yapmış olabilirdi ki yapmamış sevgilisi olmuş bitmiş ve hakedene yapılması gerektiğini söylemiş üstüne.. Kendinizi yıpratmayın huzurunuzu bozmayınn.. Sevgiler :KK60:

sevdim ama o eski sevgilisini çok sevmiş benimkisi onun kadar yogun geçen bir ilişki degildi o yüzden taktım kafaya

Yoğun ya da değil. Çok sevmek kime göre neye göre çok? Senin de vaktinde varmış. İlk olsa anlayabilirim ama sen de biliyorsun ki öyle bir unutulur ki hiç olmamış gibi. Adam senle mutluyum diyor. Daha ne desin. Hiçbirimiz ilk ya da son olmak zorunda değiliz. İnsanız sonuçta. Allah korusun belki senle de bitecek? O yüzden kafanı yorma çok fazla derim ben. Daha da sorup kurcalama. Sana zarar. Artı bir de sıkıştırıp kendinden soğutursun. O kadar merak edip onu kıskandığını belli etme ona. Değerli olan sen kal.

biraz daha kendine ve erk.arkadaşına güvenmeni önerrim...

Geçmişe takılırsanız geleceği yaşayamazsınız.. Geçmişinde hata da yapmış olabilirdi ki yapmamış sevgilisi olmuş bitmiş ve hakedene yapılması gerektiğini söylemiş üstüne.. Kendinizi yıpratmayın huzurunuzu bozmayınn.. Sevgiler :KK60:
teşekkür ederim nefret ediyorum bu huyumdan ama bende böyleyim malesef:(

Yoğun ya da değil. Çok sevmek kime göre neye göre çok? Senin de vaktinde varmış. İlk olsa anlayabilirim ama sen de biliyorsun ki öyle bir unutulur ki hiç olmamış gibi. Adam senle mutluyum diyor. Daha ne desin. Hiçbirimiz ilk ya da son olmak zorunda değiliz. İnsanız sonuçta. Allah korusun belki senle de bitecek? O yüzden kafanı yorma çok fazla derim ben. Daha da sorup kurcalama. Sana zarar. Artı bir de sıkıştırıp kendinden soğutursun. O kadar merak edip onu kıskandığını belli etme ona. Değerli olan sen kal.
hayatta herşey olabilir haklısınız belki bizde ayrılıcaz..bu kıskançlık huyum hep vardı bıktım artık mutluyken bianda mutsuz ediyorum herşeyi.kendimden sogutmaktan korkuyorum en çok

hayatta herşey olabilir haklısınız belki bizde ayrılıcaz..bu kıskançlık huyum hep vardı bıktım artık mutluyken bianda mutsuz ediyorum herşeyi.kendimden sogutmaktan korkuyorum en çok

Umarım olmaz öyle bir şey. Keşke senin gibi eski sevgililerini kıskansaydım, keşke eski sevgililerini deşmemeye çalışşsaydım. Ama unutmaya çalışıp konularını açmamaya çalıştığım şeyler o kadar kötü ki. Keşke senin gibi bir derdim olsaydı. Umarım mutlu olursun bunları atlatıp. .

Ben sadece daha onceki sevgilisine tektaş almasina takardim bna almadiysa .. herkiza tektas alacak degil ya demekki cok ozel ve deger verdigi bi kizmiş sadece o kizz :)

eski sevgilisini nasıl,düzgün anlatıp,lekelemiyorsa (sen üzülme dıye) okadar adamdır..

gerçi hiç bahsetmese daha adam olur..

sende deşip,krıze girme..sogutursun kendinden..

Sen tektaş almış diye kafana takmışsın, ya ben ne yapayım,sevgilimin eski sevgilisine alacağı tek taşı ben seçmiştim :KK70:

Sorgulama geçmişi, kendini üzer, onu da soğutursun, boşver ne yaşandıysa yaşanmış..:KK75:

Ya bu konularınız nasıl dönüp dolaşıp yine eski sevgiliye geldi yaw
Vahiy mi geldi bu sefer tek taş için?
Bir trilyor konuşulacak konudan nasıl her seferinde o kıza geçiş yapabiliyorsun homeostas,
git kanki ol bir süre şu kızla da rahatla dostum. Bildiğin hayalet gibi siz otururken eli kafalarınızın üstünde yahu.

bence bu konuda piskolojik bir destek alın.bu böyle giderse takıntınız yerlesip adını hatırlamadıgım bir hastalıga donusuyormus...bu arada benim fikrim bir insan aynı anda iki kisiyi sevemez.şimdi sizi cok seviyordur gecmişi bile hatırlamak istemiyordur.ilk defa asık olmus gibi sizinle yepyeni bir sayfa acmıs..kendisi isteseydi gecmişiyle yasardı sizinle işi olmazdı bile.bir insan birini cok severken baskasınıda aynı anda sevemez..bence onun adına yasanmıs bir pişmanlık olarak kalmıs o kız

Olan olmus canim ya sen simdi olana bak. Elinnde degil anliyorum ama kendne engel olmayi basar. Erkekler belli bir yere kadar kiskancligi kabulleniyor. Bu sekilde kendin kaybedersin.

Benim eski erkek arkadaşımın sevgilisi bana çok takıntılıydı, hatta ulaşmaya çalışıyordu. İnanılmaz paranoya yapmış sürekli onada benden bahsediyormuş en son sıkılmış bizim ilişkimiz 3 kişilik değil deyip ayrılmışlar. Bunlarıda ablası anlatmıştı. Yani velhasıl bence onuda sıkma sende geçmişe takılma

Back
X