kiskanclik ya da ... :-(

inanir misin ayni dedigin gibi, hem sahiplenmis hem ne istiyosa yapmami istiyo... herseyi... ve tamamen dedigin gibi ITIRAZSIZ! bense gurur yapiyorum bazen, ne diye koyun gibi her dedigini yapiyorum diye.. ama ben ondan bisey istesem, aninda yapiyor.. sorgu sual etmeden.. neden demeden....
icimi ferahlattin sagol canim! güvenmeliyim biliyorum.... deniycem...yapmadigim zaman cok fena cezalandiriyo cünkü... ve ben artik bunu kaldiramiycagim icin yapicam, güvenicem.. yoksa sevdigimden ve beni sevenden sogumaktan korkuyorum.....
(dünden beri hic aramadi, aksama dogru dayanamayip ve de en cok da iyi mi ki diye merakimdan aradim... acmadi... baska arkadastan aradim uzun calmalardan sonra acti, beni niye acmadin dedim... isim var dedi, mac sesleri geliyodu:dilcikar: isim bitince ararim ben seni dedi... hala ses yok! :dilcikar: )
neyse.... böyle...:çok üzgünüm:

caniiimm cok sagol.... :1hug:a.s.Şenizinsallah degismistir... bi türlü bunu ondan haber alamadigim zamanlarda ya da böyle zamanlarda aklimdan cikaramadim.... ama ayrangönüllülük yapmayacagina, sevdigine inandim... aksi takdirde ne o yanimda dururdu ne ben dayanabilirdim.... insallah hakkimizda hayirlisi olur.... ve mutlu oluruz sende... ben de....

bende aynı seyı yasıyorum benımkısı terazi burcu ama özgürlüğüne cok duskun ve sıcılı pek parlak degıl gecmısınde bır çözümünü bulursan banada soyle.Kafayı yemek uzereyım cunku.

:1hug:
bn seni çok kısa bir süre olmasına rağmen az da olsa tanıdım ve sen çok güçlü bir bayansın sakın arama demiyorum sana çünkü senin bunu yapmayacağından eminim.
denenmiş bir daha denenmez!
eğer en başında bunlardan dolayı sen üzülüyorsan ileride kendini psikiyatristlerde bulursun cnm lütfen kendine yazık etme senin o güzel kalbini güzel kalbi olan birisi ile birleştireceğinden eminim...
arama demiyorum aramayacağını biliyorum!

ben de konunun yarısında tam okruken burcunu sorucaktım sana naniknanik

akrep dedın kırmızı dugmeye bastın, sevgılın sen cıkmadan evvelkı gıbı baskalarıyla da sohbet edıyor olması yuzdelerı cok yuksekten de yuksek kuvvetle muhtemel aç bak ıstersen akrep burcuna ben demıyorum astrologlar dıyor.. üzgünüm.

sihirsensin caniiim... inan ben güclüydüm, cok güclüydüm... ailemden ayri kaldim yillardir onlardan ayri yasiyorum... dayandim... onlarin yaninda degilken,onlar kötü günler yasarlarken bile yanlarinda olamadim, acimi kendim yasadim... arkadaslarim arkamdan vurdular dayandim.... cok seye gögüs gerdim... ama bakiyorum da sevgilim benden daha güclü... cünkü tüm gücümü aliyor benden.... dayanamiyorum... yukarda da yazdim, sen aramayacagimi biliyordun ben de öyle saniyordum.. ama sadece acaba iyi mi ki diye merak ettigimden aradim dün aksama dogru... ben seni ararim isim bitince dedi... daha da ses yok... kirildim... cok kirildim.... ama o hala aramayarak tüm gücümü benden almaya devam ediyor.... zor geliyor biliyor musun, cok zor geliyor... nasilsa beni birakamaz diye düsünüp böyle yaptigini anlamak cok dokunuyor...
dua ediyorum sadece, hakkimda hayirlisi olsun diye..... sen de öyle yap benim icin....((((((((((

olur canim bi yol bulursam söylerim, sen de tecrübelerini ve ona karsi kazandigin zaferleri yaz bana....

huyunu suyunu bildiğin halde ilişkiye başladığına hayret ediyorum
bilmiyor muydun böyle olacağını ? biliyordun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…