insanlar değişmez diyen arkadaşlara katılmıyorum!!!
ben de bu durumun tersini yaşamıştım lise dönemi biraz ayran gönüllü bi kızdım sürekli başkasına aşık olurdum başkalarının duygularını pek önemsemezdim.benimde aynen 3 senelik bir arkadaşım vardı bütün aşk hikayelerimi onla paylaşırdım.onunsa hep düzgün ilişkileri olurdu. neyse zamanla biz birbirimize aşık olduk. 2,5 senelik ilşkisini benim için bitirdi. ama o anlayışlı tatlı arkadaşım gitmişti yerine kıskanç,kuruntulu bi adam gelmişti hiç bişeyime inanmazdı sürekli bana geçmiştekileri hatırlatırdı.. bigün benim başıma da onlar gelcek biliyorum derdi. oysa lafından bile çıkmazdım akşam 9dan sonra evden cıkma derdi çıkmazdm. görüşmediğimiz zamanı onla telefonda gecirirdim. ama onun icin okula gittiğim zamanlar bile 1 saat msj atıp aramadığım zamanlar bile aldatmayla aynıydı. zamanla bana bu şüpheleri kuruntuları yüzünden o kadar kötü davranmaya başladı ki dayanamadım tekrar arkadaş kalalım biz seni günden güne kaybediyorum bu da beni üzüyor demiştim. o naptı hayatımdan tamamen cıktı. sonra duydum ki eski kız arkadaşıyla barışmış. çok acı çektim ama unuttum. demem o ki yargılama canım sen de onun hatasını sen de yapma inan gözüm ondan baskasını görmedi onlayken. ondan beridir de gercek aşkın kıymetini biliorm ah almamaya dikkat ediyorum. yürekten sevmeyi sonradan da olsa öğrenmiştim yani değişmiştim ben o da değişmiştir emin ol çok iyi anlayabliyorum.