• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlık yanlış mı yaptım? ACİLLLL

buhranlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
56
6
98
İstanbul
Ne olur bana yardım edin . Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. Eşim bayan çalışanların bazılarıyla samimi bugün onlardan biri eşimden tatlı istemiş eşimde bana söylemeden gidip kadına dilim pasta almış ben pastayı verirken gördüm kadına gösteriyodu. İşte bişey demedim eve gelince sordum ne aldın diye o da pasta dedi ben de dedim bana niye söylemedin veya sormadın istermisin diye oda sen yemezdin ki dedi. Bana ağır geldi gururum incindi biraz da kıskandım eşime anlatmaya çalıştım hissettiklerimi bana sert davrandı küfür etti istediğini yapabilirmiş öyle dedi beni görmek istemediğini söyledi. Benimle yapamadığını söyledi ondan özürdilemem gerekiyomuş çekip gitti evden sonra evde yalnızım şimdi çok mu üstüne gittim yardım lütfennnn

1 kadın başka 1 kadın hakkında asla yanlış bişey hissetmez yani ben hiç şahit olmadım. Kötü şeyler hissettiysen dikkatli ol canım. Esin normalde böyle sınırlı bir insan mı fevri tepkileri mi var

Höst. O ne be. Bi de pişkin pişkin üste çıkmış. Benim kocam gidip bir kadına pasta alacak ve ben hiçbir şey demeyeceğim öyle mi? Bi de bana da almayacak üstüne üstün çekip gidecek? Adamın alnından vururum be....

Ne olur bana yardım edin . Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. Eşim bayan çalışanların bazılarıyla samimi bugün onlardan biri eşimden tatlı istemiş eşimde bana söylemeden gidip kadına dilim pasta almış ben pastayı verirken gördüm kadına gösteriyodu. İşte bişey demedim eve gelince sordum ne aldın diye o da pasta dedi ben de dedim bana niye söylemedin veya sormadın istermisin diye oda sen yemezdin ki dedi. Bana ağır geldi gururum incindi biraz da kıskandım eşime anlatmaya çalıştım hissettiklerimi bana sert davrandı küfür etti istediğini yapabilirmiş öyle dedi beni görmek istemediğini söyledi. Benimle yapamadığını söyledi ondan özürdilemem gerekiyomuş çekip gitti evden sonra evde yalnızım şimdi çok mu üstüne gittim yardım lütfennnn

bak diğer konuda Benipek yazmıştı.. iş arkadasıyla iddiaya girmiş ve kazanmış kaybeden de tatlı alacakmış.
adam tatlıyı almış gelmiş. diğer gün de eşli bir toplantıya gidilecekmiş. ve adam''eşime söyleme kıskanabilir''demiş.

yani böyle bir durum olabilir.. sana söylerse kıskanacağını düşünmüş olabilir... ama normal bir durum olabilir..

Hala suçu kendinizde mi ariyorsunuz ?
Pasta almasini normal karşılayabilirdim belki ama yaptigi yorumlara bakarak cok buyuk bir isin pesinde oldugunu söyleyebilirim.
Yanlis anlamazsaniz, tavriniza bakarak hic de esine karsi duracak bir kadin goremedim. Her an ayaklarina kapanıp ozur dileyecek gibi bir haliniz var.
O yuzden fazla kurcalamayin bence.

evet sinirlidir onun huyuna gitmezsem kavga çıkar o beni suçladı surat yaptım küstüm diye bana bağırdı yemek softası hazırlamıştım dışarda yiyicem diye çekip gitti kadın evli çocuğu var zannetmiyorum öyle bişey olacağını ama eşimin yaptığı davranış beni çok incitti eşim olaya 3 liralık şey gözüyle bakıyor

Siz pasta olayını kimden öğrendiniz ki? Aynı iş yerinde çalışıyorsunuz sonuçta, iş arkadaşlarınız mı dedi x senin kocandan tatlı istedi diye?

eşim kendini haklı görüyor onu kıskanmamam gerekirmiş yanlış bişey yapmadığını özellikle ben böyle düşündüğüm için benim yanlış olduğumu savunuyor ama düzgün konuşmadı benimle bağırdı çağırdı gitti

Bugün pasta alan, yarın yemeğede çıkarır.

eşiniz normalde nasıl bir adam ki?gözü dışarda bi tip mi yani huyunu siz çok iyi bilirsiniz...peki siz çok sıkar mısınız eşinizi her hareketini sorgular neden dermisiniz?

aynı iş yerinde çalışınca insan ister istemez karışıyo sorguluyo geçen hafta adamın biri gelip benimle konuştu diye 2 gün küs kaldı benimle

Back
X