• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlık yanlış mı yaptım? ACİLLLL

aynı iş yerinde çalışınca insan ister istemez karışıyo sorguluyo geçen hafta adamın biri gelip benimle konuştu diye 2 gün küs kaldı benimle
Bizde eşimle aynı iş yerindeyiz. Yanımızda bayan elemanlar çalışıyor. Sıkıyosa samimi olsun! Kaşıkla oyarim gözünü!!!! Kusura bakmayinda siz o samimiyete en baştan beri niye göz yumdunuz ki?

ya gözü dışarda biri değil ama erkek sonuçta neden diğer erkekler gidip pasta almıyo başka kadınlara da sen gidip alıyosun işte samimiyetten belki de iyi niyetten kadını da 5 senedir tanıyorum öyle biri değil ama işte eşimin yaptığı davranış bi de küfürleri çok koydu

ben de çok kızardım . aslında pasta almasına değil de habersiz yapmasına . alıyorsa herkese alsın hem nıye tek kişiye alıyor kı . hem o kadın nıye pasta ıstıyor ki

Aldatma ihtimali yuksek ama bununla beraber sizden bikkinlik gelmis olabilir adama veya artik tolore edemiyor cunku o kadar sevip kiymet vermiyor olabilir
Is yerindeki kadin degerli yerini kaldirip kendi alamiyor mu ne munasebet gidip tatli aldiriyor kocanda pasa pasa gidip alip ayagina getiriyor ama sen surat asinca kufur bile yiyorsun pasta yerine

Aldatma ihtimali yuksek ama bununla beraber sizden bikkinlik gelmis olabilir adama veya artik tolore edemiyor cunku o kadar sevip kiymet vermiyor olabilir
Is yerindeki kadin degerli yerini kaldirip kendi alamiyor mu ne munasebet gidip tatli aldiriyor kocanda pasa pasa gidip alip ayagina getiriyor ama sen surat asinca kufur bile yiyorsun pasta yerine
aynen öyle çok sinirim bozuldu offff

Kıskançlığınız yersiz bile olsa tepkisi çok aşırı geldi bana. Küfür etmek, evi terk etmek, özür dileyeceksin falan demek. Bilemiyorum abartılı buldum ben.

• Beğen
Reactions: anu
evet öyle ben benim gönlümü alır diye bekledim ya bıktı artık diye düşünüyorum erkekler sıkıya gelemiyolar sorgulanmaya gelemiyolar böyle tepki göstereceğini tahmin etmemiştim

Sadece kiskandin yani?
Hic düsünmedinmi sorusturmadinmi esim kalkmis gitmis bir kadina niye pasta almis diye?

Sana söylediklerinden süphelenmissin sadece ama bu yaptigindan süphelenmemissin..
Bence biraz daha takip et bakalim esin o kadina kul köpekmi oluyor devamli böyle?

evet sinirlidir onun huyuna gitmezsem kavga çıkar o beni suçladı surat yaptım küstüm diye bana bağırdı yemek softası hazırlamıştım dışarda yiyicem diye çekip gitti kadın evli çocuğu var zannetmiyorum öyle bişey olacağını ama eşimin yaptığı davranış beni çok incitti eşim olaya 3 liralık şey gözüyle bakıyor
özgürlük sendromu gibi geldi bana hoşlandığını falan sanmam..sizin ona müdahale etmenizden hoşlanmamış..aynı işyerinde olmasanız görmezdiniz..eşimin sekreter arkadaşıyla ve diğerleriyle ortak yemek falan söyleyip yediklerini biliyorum..aynı yerde çalışmak iyi değil sanırım

Back
X