• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlık yanlış mı yaptım? ACİLLLL

Öncelikle sakin olun.(Yazması kolay biliyorum.)
Sonrası hakkında ise ne yorum yazacağımı bilemedim.Açıkçası eşine de kadına da çok kızdım. Hem suçlu hem güçlü.

biz 3,5 senelik evliyiz çocuğumuz yok aynı iş yerinde de olunca ne bilim bbunaltıımı adamı diyom bazen çoğu zaman soruyorum neden öyle dedin neden böyle dedin neden şunu yaptın bunu yaptın diye acaba bundan dolayı mı bu kadar çok tepki gösterdi diyorum ama aynı yerde çalışınca insan ister istemez sorguluyo

Bizim okulda da evli bir çift var. Onlar okula girince evliymis gibi davranmiyorlar farkl gruplarla takiliyorlar birbirlerine hocam diye hitap ediyorlar bu şekilde üstesinden geliyorlar. Sordum eve gidince buradaki konurdan falan konusuyomusunuz diye bayan arkadaş hayir okulda arkadaşdisarda karikocayiz o yüzden sorun yasamiyoruz demişti. Siz de üstüne çok hitmayin ama çok çok caninizi sikan bir konu olduğunda ise ondan empati yapmasini isteyin. Bu şekilde kendisine guvenmediginizi düşünecek.

Ya konu ne olursa olsun ( aşırı ve devamlı kıskançlıklar dışında) eşlerden biri anlamsız bir durumu kıskanıyorsa bile diğeri gonul almalı.
Rahatsızlığı her neyse onu tekrarlamayacağını soyleyıp ferahlatmalı.
Hayat arkadaşını başkası için kırmaya değmez.
Abartmadığınızı duşunenlerdenim bende. O kadınla aldatıldığınızı da düşünmüyorum.
Yaptığı hareketi basit görüyor bu yüzden uste çıkmaya çalışıyor yanlışta olsa.
Umarım alır gonlunuzu. Ustune gittiğinizi duşunup geri adım atmayın.
Ve en önemlisi evi terk edip gitmemesi üzerine konuşun. Empati kurmasını sağlayın.

evet aynen o bu konuyu çok önemsiz gibi görüyor benim düşündüğümü düşünmüyor ona söyledim kendini benim yerime koy diye ama sinirlenince gözü birşey görmüyor yengeç burcu çok fevri davranıyor sinirlenince iş yerinde arkadaş gibi davranmaya çalışsanda olmuyor bi süre sonra ya o ya benden muhakkak bişey çıkıyor

Hadi aldi diyelim.. senin kirginligini anlamaliydi empati yapmaliydi. Ben kuskulanirdim acikcasi. Hic alttan almayip evden gitmesi hos degil. Ben olsam guvenemezdimm esime. Flortlesiyor olabilir. Evli barkli kadin cani tatli cektiyse soylesin aksam esi alsin tatlisini. Olmamis bu durum bence.

Ne olur bana yardım edin . Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. Eşim bayan çalışanların bazılarıyla samimi bugün onlardan biri eşimden tatlı istemiş eşimde bana söylemeden gidip kadına dilim pasta almış ben pastayı verirken gördüm kadına gösteriyodu. İşte bişey demedim eve gelince sordum ne aldın diye o da pasta dedi ben de dedim bana niye söylemedin veya sormadın istermisin diye oda sen yemezdin ki dedi. Bana ağır geldi gururum incindi biraz da kıskandım eşime anlatmaya çalıştım hissettiklerimi bana sert davrandı küfür etti istediğini yapabilirmiş öyle dedi beni görmek istemediğini söyledi. Benimle yapamadığını söyledi ondan özürdilemem gerekiyomuş çekip gitti evden sonra evde yalnızım şimdi çok mu üstüne gittim yardım lütfennnn
valla üstüne bence az bile gittin ben olsan sopayla dalardım
aynı iş yerinde çalışıyorsunuz ve senin de orda çalışdığın bir ortamda yapılacak iş değil
eşin kadar o bayan da sinir bozucu
ya şu kadınlar nasıl evli erkeklerle samimi oluyorlar anlamıyorum
bana pasta al ne demek ya git al be kadın

Bir art niyet olmasa gidip pasta alırken size de alır veya size de sorardı. Belki karımın da canı ister diye duşunurdu. Ben sonuna kadar haklısınız diyorum bu işte bir iş var bırakın aramayın gelmesin.

Ne olur bana yardım edin . Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. Eşim bayan çalışanların bazılarıyla samimi bugün onlardan biri eşimden tatlı istemiş eşimde bana söylemeden gidip kadına dilim pasta almış ben pastayı verirken gördüm kadına gösteriyodu. İşte bişey demedim eve gelince sordum ne aldın diye o da pasta dedi ben de dedim bana niye söylemedin veya sormadın istermisin diye oda sen yemezdin ki dedi. Bana ağır geldi gururum incindi biraz da kıskandım eşime anlatmaya çalıştım hissettiklerimi bana sert davrandı küfür etti istediğini yapabilirmiş öyle dedi beni görmek istemediğini söyledi. Benimle yapamadığını söyledi ondan özürdilemem gerekiyomuş çekip gitti evden sonra evde yalnızım şimdi çok mu üstüne gittim yardım lütfennnn

Eşime sordum kadın devamli böyle üstüne gidiyorsa her konuda adam gitmiştir dedi.insallah başka bisey yoktur

Resmen kaçmış adam yahuu
Kolayı seçmiş üste çıkmış maşallah
O kadın ne cürretle eşinizden tatlı istiyor ki eşiniz neden onun dediğini yapıyor?

Sen haklısın çok üstüne gitmemişsin bile

Canım bence çok haklısın birde seninki üstüne kendini haklı çıkarıyor yuh yani inşallah aldatilmiyorsun :( yoksa seven kıskanır. Bişeyleri Sezer diye sana böyle kızmış aralarında bişey olabilir malesef :( asla Özür dileme onun gelip senden Özür dilemesi lazım.

Back
X