• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlık yanlış mı yaptım? ACİLLLL

Ne olur bana yardım edin . Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. Eşim bayan çalışanların bazılarıyla samimi bugün onlardan biri eşimden tatlı istemiş eşimde bana söylemeden gidip kadına dilim pasta almış ben pastayı verirken gördüm kadına gösteriyodu. İşte bişey demedim eve gelince sordum ne aldın diye o da pasta dedi ben de dedim bana niye söylemedin veya sormadın istermisin diye oda sen yemezdin ki dedi. Bana ağır geldi gururum incindi biraz da kıskandım eşime anlatmaya çalıştım hissettiklerimi bana sert davrandı küfür etti istediğini yapabilirmiş öyle dedi beni görmek istemediğini söyledi. Benimle yapamadığını söyledi ondan özürdilemem gerekiyomuş çekip gitti evden sonra evde yalnızım şimdi çok mu üstüne gittim yardım lütfennnn

Kac yillik evlisiniz?

Bana kadına karşı ilgi duymaya başlamış gibi geldi. Bu kadar sert çıkmasının bir nedeni olmalı. Sizin kizmaniz çok normal. Bende tepki gösterirdim bu duruma. Kıskançlık yaptığınızı düşünmüyorum bnce eşinizin davranışı yanlis.

Hiç muhatap almayın bence. Keyfinize bakın.Alın çayını veya kahvenizi.LA HAVLE çekin. Zihninizi baoşaltın.En büyük tepki tepkisizliktir.

Galiba bende tepki vermezdim. Bir sorarsın sence normal mi? Diye cevabını verir peki der hayatıma bakardım. Zaten o buna sinir olur. Kafasında kursun dursun.

Belki de safiyane gitti aldı adam pastayı.
Çünkü erkekler bazen öyledir kafaları basmadı mı hiç basmaz.
A sana verdiği tepki çok yanlış.
Hele ki kıskanmanı çok normal karşılamalıydı.
Gerçekten normal.
Sen eşinden de arkadaşından da beklemesen de yine de dikkatli olunmalı bu gibi durumlarda.
Neyse inşallah hatasını anlar ve gönlünü alır.

Sizin orada çalıştığınızı duyacağınızı bile bile bir de başkalarının yanında evli adamdan durup dururken kim pasta al bana der ki yani. Ayrıca size kim söyledi bunu yani durup dururken olduğunu sanmam ya bir iddia vardır ortada ya da bir konuşma geçmiştir de öyle almıştır siz görmediğinize göre demek kibaşka birimdeçalışıyorsunuz soramamış olabilir ama işyerinde bir halt yiyecek insan sizi orad çalıştırmaz. Ayrıca şüpheleneceğiniz başka davranışları oldu mu daha önce bu bayanla ilgili ya da başkasıyla eğer ilk defa böyle birşey oluyorsa bence bu seferlik uzatmayın ama o kadına da gözükün pasta yemişsiniz dün beni de çağırsaydınız beraber yerdik gibi yani kıskandığınızı da belli etmeden böylece işin aslını daöğrenebilirsiniz çevredeki insanlar bazen birşeyler iabartarak söyleyebiliyor.

braindamage .!.:
dostumuBir art niyet olmasa gidip pasta alsın.
İlla bi art niyet olmasına gerek yok.
Gerçekten erkeklerin bi saflığı tuttu mu tutuyor.
Çocuktum hayal meyal hatırlıyorum.
Memleketten bayram dönüşü otogarda ahbabımız bi aileyle karşılaştık.
Bir kızları vardı. Yaramaz sakar, pisboğaz, eline ne alsa elinde kalır.
Babalarımız otobüs gelene kadar etrafı gezmeye gitcekler. Tabi bu kalır mı zırlayarak peşlerine düştü.
Ben gitmedim akıllı uslu çocuk.
Gelirlerken bi baktım kızın elinde beşikli bebek.
Öğrendim ki babam almış.
Bizim çocukluğumuzda öyle bol oyuncak ne arasın.
Aman ne ağladım eve gelince babamın ona alıp bana almaması.
Hala acısını hissederim. Babamı nasıl severim ama aklıma gelince o olay incitir beni
Konuyla pek alakası yok ama aklıma geldi erkeklerin bu bazen düşünememeleri olaya çok basit bakmaları.

Son düzenleme:
..... boyle kocayi. Aynisini sende yap. Hic mi samimi oldugun kimse yok is yerinde. Şöyle pahalisindan bir kutu cikolata al, erkek arkadaslarina ikram et. Bu ayki maasini da bir guzel harca, tek kurus harcama eve. Senden ozur dileyene kadar iplemeyeceksin hic.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Beğen
Reactions: anu
Nasl istediğini yapablrmis. Bende başkasına al pasta..

Ne olur bana yardım edin . Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. Eşim bayan çalışanların bazılarıyla samimi bugün onlardan biri eşimden tatlı istemiş eşimde bana söylemeden gidip kadına dilim pasta almış ben pastayı verirken gördüm kadına gösteriyodu. İşte bişey demedim eve gelince sordum ne aldın diye o da pasta dedi ben de dedim bana niye söylemedin veya sormadın istermisin diye oda sen yemezdin ki dedi. Bana ağır geldi gururum incindi biraz da kıskandım eşime anlatmaya çalıştım hissettiklerimi bana sert davrandı küfür etti istediğini yapabilirmiş öyle dedi beni görmek istemediğini söyledi. Benimle yapamadığını söyledi ondan özürdilemem gerekiyomuş çekip gitti evden sonra evde yalnızım şimdi çok mu üstüne gittim yardım lütfennnn

Ah canim yaa sen hala kendini sorguluyorsunn
Sende bi hata yokk... sen sana haber vermedigine ve sana istermisin diye sormamasina bozulmussun ama kiskanmaklada cok haklisin.
simdi birak evli bi adami bekarda olsa bi kadin neden ozel olarak birinden bunu isterkii ??
isteyen kadin hamile ve kocan bu konuda cokmu hassas sanmiyorum bahsetmemissin.
sen en dogrusunu yapmışsın tatlim hic kendini uzme.
yalniz korkarim esin bu tavri ile savunma mekanizmasini devreye sokmus altinda bisiler aramalisin derim ben. yoksa neden varolmayan bisey icin seni bu kadar uzsun ve bu kadar hiddetlensin.
Sen sabir dile ve sabret Allahim hayırlısıni nasip etsin. Sakin Özür filan dileme ayni olaylarla karsilasmak istemiyorsan bu tavrini koru cnm

benim de aklima kötü seyler geldi. esin bir de yakalanmis gibi üste cikmis. sen az bile tepki vermissin.
o kadinin yaptigi da cok ayip. evli bir kadin hic baska bir adamdan üstelik de evli bir adamdan pasta ister mi? ne kadar seviyesiz bir davranis!

Ay saçmalığın daniskası. Ne büyük rezillik. Tabii ki sormakta haklısınız. Ayrıca ne alaka. Siz erkek bir iş arkadaşınıza böyle bir jest yapsanız eminim eşiniz size yapmadığını bırakmazdı, ki hiç bir şey yapmadığınız halde size karşı olan tavrından belli. Tavır koyun. Alttan alınacak bir tarafı yok yaptığının.

İlla bi art niyet olmasına gerek yok.
Gerçekten erkeklerin bi saflığı tuttu mu tutuyor.
Çocuktum hayal meyal hatırlıyorum.
Memleketten bayram dönüşü otogarda ahbabımız bi aileyle karşılaştık.
Bir kızları vardı. Yaramaz sakar, pisboğaz, eline ne alsa elinde kalır.
Babalarımız otobüs gelene kadar etrafı gezmeye gitcekler. Tabi bu kalır mı zırlayarak peşlerine düştü.
Ben gitmedim akıllı uslu çocuk.
Gelirlerken bi baktım kızın elinde beşikli bebek.
Öğrendim ki babam almış.
Bizim çocukluğumuzda öyle bol oyuncak ne arasın.
Aman ne ağladım eve gelince babamın ona alıp bana almaması.
Hala acısını hissederim. Babamı nasıl severim ama aklıma gelince o olay incitir beni
Konuyla pek alakası yok ama aklıma geldi erkeklerin bu bazen düşünememeleri olaya çok basit bakmaları.
Bir babanın başka çocuğa oyuncak almasıyla, bir kocanın başka bir kadına pasta alması arasında dağlar kadar fark var. Lutfen onla kiyaslamayin.
Saflık falan değil bu, olsa eşinin suyuna huyuna gitmeye çalışır.
Ayrıca bir koca işyerinde başka bir kadına nasıl pasta alir canı isted diye.
Madem almış karısına da alsaymış ya da sorsaymıs madem art niyetli değilmiş herkese alsaymış neden tek bir kişiye almış ve neden zeytinyağı gibi üste çıkmış?

Back
X