• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlık yanlış mı yaptım? ACİLLLL

Tabi ki çok üstüne gitmemişssin, kendni suçlama.
Üsütüne gitmen sana hiç bir şey kazandırmaz, aksine sana daha sinirli yaklaşacaktır

Siz haklısınız kim olsa bu duruma alınır. Eşinizin aşırı tepki göstermesi bir şeylerin üstünü bu şekilde kapatması gibi geldi bana. Erkekler yalan söylediğinde gene cümleleri "Ne alakası var'"dır." ya onun gibi. Arsız Güçlü Olunca; Haklı suçlu Olurmuş !!! hesabı. Biraz takip edin pasta aldığı kadınıda takip edin size davranaşı vs.
Belkide hiç sandığımız gibi değildir ama tepkisi şüphe çektiriyor.

Arkadaşlar hepiniz çok teşekkür ederim gece ayrı yattık sabah biraz yumuşamişti bana şirinlik falan yapmaya çalişti ben de derdimi anlattım beni ne kadar üzdüğünü biraz anladı gibi ama hala yanlış bişey yapmadiģini savunuyor onun için çok önemsiz bişeymış bir belge çikarttiricakmiş bunun için kadın pasta istemiş

Ben olsam kadina da hafif laf vururdum esim ortalıkta yokken " x dun dogumgunun muydu sanki Esim pasta falan getirmişti özel bir şey mi vardi ben kacirdim galiba merak.ettim " derdim ama gulerek ve sakince bakalim o ne diyecek...

tamam pasta alması sıradan geldı bana belki ıddaya gırmısttır kaybetmıstır yada baska bişiden dolayı almıstır ama bukadar cok buyuk tepki vermesi suphe uyandırdı.. sakın ozur dılemeyın.. bukadar fevrı davranan erkeklerede hep uyuz olmusumdur.

Sende git elin herifine yarım kilo tulumba al ve izle olacaklari. Bu kadar normal bi seyse ona da tepki vermesin.

Pasta almasini normal karsilayabilirim de ,verdigi tepki bana fazla geldi .Ne demek kufur etmek bagirip cagirip cikip gitmek.Zaten boyle tepki verdigi icin sanki birseyler ortmeye calisiyor gibi bi durum anlasiliyor.

bi dk
kendini savunmak icin seninle yapamiyorum mu dedi
seni görmek istemiyorum canim ne isterse yaparim dedi
küfür etti

daha ciddi sorunlariniz var bence

pasta almasi falan tamam bir yere kadar da tepkisi cok abartili olmus.

Pasta alması normal olabilir de tepkisi çok fazla ne demek görmek istemiyorum yapamıyorum falan yuh..Ben o lafları yedirirdim valla..Aldatma falan çok yangına körükle gitmemek gerek yani..Ama senden özür dilemesi şart elin kadınına pasta alırken iyi,senin karsında da o çenesini tutmasını öğrensin karısımısın düşmanı mı her sinirde niye sen alttan alıyosun ki..Benim eşimde yengeç valla haklıysam isterse aslan olsun yok öyle..Zaten hep vazgeçilmez hissettirdiğimiz için havaya giriyolar..:63:Pasta aldıgı kadını da gözünden ayırma o kadında rahatlık var ..

Hem suçlu,hem güçlü diye tam olarak buna diyorlar.bi de kendinde hata arıyorsun.pess

kişi kendinden bilir işi demişler,yangına körükle gitmeyi sevmiyorum ama,bu durumda demek ki kendi ,bayan iş arkadaşlarına başka gözle bakıyor ki,sizinde iş arkadaşınz olan bir erkek ile konuşmanızda art niyet aramış.siz şimdilik sessiz kalın ama eşinizi gizli gizli gözlemleyin.
Bence korukluyosunuz sanki

çok mu üstüne gittim diye soruyo musunuz hala ?ne üstüne gitmesi ya
hey allam insan size de alırdı bari

Bu üste cıkma hareketı senı aldatıyorum,bıraz benı zorla da evden kacmaya fırsatım olsun anlamına gleıyor maalesef..Bu ne lackalık ya..Elaleme pasta aldıysa sana da alsaydı bı zahmet salak dangoloz!!!

Back
X