kıskançlık yapmak istemiyorum ama imreniyorum

bıraz sabret morelını bozma.
Is konusunda sen elınden gelenı yap. Bavurularını yap gorusmelerıne gıt elbette bır tanesı olacak,
Is ararken bence yapılan en buyuk hata en ıyısını ıstemek, En mukemmelını bekleme bır yerden basla calısmaya nedense calısırken yenı ısın daha kolay bulundugunu dusunuyorum.
Es konusuna gelınce onun ıcın hıc dertlenme zamanı gelınce o senı buluyor zaten :))

Öncelikle vakit ayırıp bu kadar uzun yazmışsınız.Bu kadar özenli yazdığını için sizi merak ettim profilize baktım.Beni iyi siz anlarsınız anlamışsınız zaten bende biyologum çünkü...

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.Tavsiyelerinize uyacağım :))Benden de Sevgiler...

=)) Ahh gerçekten mi... Şİmdi daha iyi anlıyorum sizi =))

Bu kadar net yazabildim çünkü hissedip de yazıya döktükleriniz, 1 yıl öncesine kadar benim ağzımdan dökülenlerdi... Hala da yokuşu tam tırmanabilmiş değilim ama yukarı çıkabilmek için çabalıyorum. Güzel haberlerinizi almak isterimm.. Bu arada maalesef kendi mesleğimi yapmıyorum.. Ama her işte bir hayır vardır...

=)) Ahh gerçekten mi... Şİmdi daha iyi anlıyorum sizi =))

Bu kadar net yazabildim çünkü hissedip de yazıya döktükleriniz, 1 yıl öncesine kadar benim ağzımdan dökülenlerdi... Hala da yokuşu tam tırmanabilmiş değilim ama yukarı çıkabilmek için çabalıyorum. Güzel haberlerinizi almak isterimm.. Bu arada maalesef kendi mesleğimi yapmıyorum.. Ama her işte bir hayır vardır...

Bizim meslekten işi girenler var ama aynı işe bende başvuruyorum olmuyor aşağı yukarı aynı donanıma sahibiz ama olmadı .Kaderszi olduğmı düşünüyorum artık.

Sizinde en iyi noktalara gelebilceğinizden eminim.Çünkü bu kadar sıkıntı ,çaba çekmişsiniz. İstediğiniz gibi olucak .:))Başarılar uamrım güzel haberler verceğim :))

tam olarak senle aynı durumdayım canım :ssz: geçtiğimiz mayısta mezun oldum ve ilk defa bu aylarda okulum açılmadı ve aylak aylak evdeyim :43: valla canımın sıkıntısına alese başvurucam.. sende başvur canım..yoksa anneme kalsa biçki dikişe gidicam :50:

aynı durumdayım dostum... işsizlik büyük sıkıntı... hele son 3 gündür dibe vurdum.. sıkıntıdan düşünmekten regl olamıyorum ilk defa :ssz: öğretmenim atamam olmadı.. 3. girişim.. dershanelere başvurdum yanıt alamadım.. boş boş bekliyorum.. çok amaçsız ve değersiz hissediyorum.. dilerim hepimize güzel kapılar açılır.. yarın tekrar bi iş görüşmem var.. olumlu olursa ırağa gidecem.. yeter ki olsun nere olsa giderim yeter ki şu kuyudan bi çıkayım ve işe yaradiğimi hissedeyim modundayım.. ne diyelim.. bi biz değiliz ne yazık ki... senelerce dirsek çürüten nice taze beyin üretemiyor.. öğretmenlerimiz işsiz.. gerçekten çok çok can sıkıcı.. keşke okumasaydım da kuaför falan olsaydım diyorum bazen... dereceyle okulu bitir, sonra evde otur... :ssz:

tam olarak senle aynı durumdayım canım :ssz: geçtiğimiz mayısta mezun oldum ve ilk defa bu aylarda okulum açılmadı ve aylak aylak evdeyim :43: valla canımın sıkıntısına alese başvurucam.. sende başvur canım..yoksa anneme kalsa biçki dikişe gidicam :50:

Devamlı mesleki eğitim kurslarına bakıyorum .Üds bahar dönemine yetiştirebilir artık ..Ne varsa deneyeceğim canım ..Hakkımızda hayırlısı olsun..Bol şanslar :))

aynı durumdayım dostum... işsizlik büyük sıkıntı... hele son 3 gündür dibe vurdum.. sıkıntıdan düşünmekten regl olamıyorum ilk defa :ssz: öğretmenim atamam olmadı.. 3. girişim.. dershanelere başvurdum yanıt alamadım.. boş boş bekliyorum.. çok amaçsız ve değersiz hissediyorum.. dilerim hepimize güzel kapılar açılır.. yarın tekrar bi iş görüşmem var.. olumlu olursa ırağa gidecem.. yeter ki olsun nere olsa giderim yeter ki şu kuyudan bi çıkayım ve işe yaradiğimi hissedeyim modundayım.. ne diyelim.. bi biz değiliz ne yazık ki... senelerce dirsek çürüten nice taze beyin üretemiyor.. öğretmenlerimiz işsiz.. gerçekten çok çok can sıkıcı.. keşke okumasaydım da kuaför falan olsaydım diyorum bazen... dereceyle okulu bitir, sonra evde otur... :ssz:

Artık diploma para etmiyor.Ünv bitirmeseydim alternetif daha fazlaydı gerçekten daha kolay ilerlenebilirdi... Şimdi insan yapmaya gocunuyo tabii.. Hergün herşey değişiyor şansa kaldı artık nasip ama çevre baskısı olmasa ...
Sizede iyi kapılar açılır canım işallah.yarın ki görüşmede bol şanslar diliyorum.Gönlünüzdeki olsun :))

Son düzenleme:
Valla canım bak şimdi şükretceksin beni okuyunca:) Ben üni.den mezun oldum hemen çalışmaya başladım çok şükür maaşımda normal çok az değil ama tam ben işe girdim babam iflas etti..Üstüne annem görülme sıklığı çok az olan bir hastalığa yakalandı..Sevgilimde var ..Ama gördüğün gibi hayattaki tek mutluluk kaynağı bu senin istediklerin değil..Onlarda olur birgün merak etme RABBİM önce sağlık sıhhat versin cümlemize gerisi zamanla olur canım benim ....

Saniyorum yanlis bir baslik olmus.. 30lu yaslar psikolojisine girmissiniz.. Hersey icin gec kaldiginizi digerlerinin sizden önde oldugunu düsünüyorsunuz.. Cok yanlis bir düsünce birakin bunlari.. Bir cok arkadasimiz bu sayfaya konu aciyor.. Bir cogu yeniden üniversiteye girmeye hazirlaniyor.. Onlarda sizin yaslarinizda..Umarim kisa sürede sinavinizi kazanirsiniz ve bu psikolojiden kurtulursunuz...

canım senim çok iyi anlıyorum ama öyle kendini diğer insanlarla kıyaslama, çok şükür bak ünv mezunu olmuşsun, elinde bi bileziğin var eninde sonunda işin,eşin,aşın olacak rabbim kimsenin çabalarını boşa çıkarmaz, belki senin için çok daha güzel şeyler hazırlıyordur ;) kimin ne olacağını bilemezsin...söylememe gerek yok yapmışsındır ama cvini her yere yolla iyi veya kötü bi bakarsın cvp gelir. dişarı çık gez dolaş iş hayatına başlayınca dişarı çıkmaya vaktin bile olmayacak :) rabbim karıncanın bile rızkını veren senin rızkını mı vermicek ;) rahat ol, gevşe, gül,eğlen ve en önemlisi de olumsuz duyguları beyninden sil yoksa seni kemirip dururlar..

Valla canım bak şimdi şükretceksin beni okuyunca:) Ben üni.den mezun oldum hemen çalışmaya başladım çok şükür maaşımda normal çok az değil ama tam ben işe girdim babam iflas etti..Üstüne annem görülme sıklığı çok az olan bir hastalığa yakalandı..Sevgilimde var ..Ama gördüğün gibi hayattaki tek mutluluk kaynağı bu senin istediklerin değil..Onlarda olur birgün merak etme RABBİM önce sağlık sıhhat versin cümlemize gerisi zamanla olur canım benim ....

Ay canım üzüldüm..Allah annene şifa versin.Babana ailene rsıkını arttrısın.Herşeyin hayırlısı ..

canım senim çok iyi anlıyorum ama öyle kendini diğer insanlarla kıyaslama, çok şükür bak ünv mezunu olmuşsun, elinde bi bileziğin var eninde sonunda işin,eşin,aşın olacak rabbim kimsenin çabalarını boşa çıkarmaz, belki senin için çok daha güzel şeyler hazırlıyordur ;) kimin ne olacağını bilemezsin...söylememe gerek yok yapmışsındır ama cvini her yere yolla iyi veya kötü bi bakarsın cvp gelir. dişarı çık gez dolaş iş hayatına başlayınca dişarı çıkmaya vaktin bile olmayacak :) rabbim karıncanın bile rızkını veren senin rızkını mı vermicek ;) rahat ol, gevşe, gül,eğlen ve en önemlisi de olumsuz duyguları beyninden sil yoksa seni kemirip dururlar..

Güzel dilekleriniz cümleleriniz için teşekkür ederim Mİyanse ...Benim gibi bir çok arkadaşım var aynı durumda..Yarın alacağız cvleri çıkacağız yollara ...

Canım bende diğer arkadaşlar gibi aynı cümleyle başlayacağım:) ''Bende seninle aynı durumdayım''. Bende yeni mezunum aşırı sosyal bir hayattan birden bire odamdaki kanepeye düştüm ve bütün gün orda oturuyorum malesef. Hazırlanmam gereken ALES, ÜDS ve bir yandanda ikinci üni. olarak okuduğum AÖF var ama sadece bir kaç aydır evde olmama rağmen o kadar bunaldımki çalışmam gereken şeylere bile çalışamıyorum. Arkadaşlarımın bir kısmı işe girdi (kendi mesleğimiz olmasada işleri var), bir kısmı sırf paraları olduğu için özel üniversitelerde yüksek lisansa başladı.. Bir kısmı ise mezun olamadı. İmreniyorum demişsinya hani, insan bizim şuan yaşadığımız psikolojideyken o mezun olamayan arkadaşlarını bile kıskanıyor. Evet komik ama keşke mezun olmasaydım gidip gelecek bi okulum olsaydı diyorum bazen. Burdaki tüm yorumları okudum ve biraz olsun üstümdeki karamsarlığı attım aslında. Diğer arkadaşların dediği gibi zamanı geldiğinde oluyor. O yüzden canımızı sıkmayalım ve birşeyler düzeldiği anda ilk buraya yazalımki bizimle aynı durumdakilere bir umut olsun. Çok konuştum kızlar. Ben televizyonumun başına geçeyimde yemek programı izleyeyim:))

İş başvurularında bulunun, bi süre sonra elbette birinden biri olur inşallah..
İşe başlayınca biraz kafanız dağılır, bi meşguliyetiniz olur ve kendinizi daha iyi hissedersiniz..

Eş olayı ise tamamen nasip zaten..

Back
X