kiskanclik yuzunden kavga ettinizmi

esdeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
263
1
96
40
Almanya
kiskanclik guzunden sevgilinizle yada esinizle kavga ettinizmi hadi paylasin:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

hayir kavga edecek kadar bir kiskanclik boyutuna getirmedik iliskimizi hicbirzaman.ama zaman zaman birbirimize mahsustan takiliriz bunu giyme soyle yap suraya bakma gibilerinden ama tamamen saka amacli.

birbirimize guveniyoruz. kiskanclik bir hastaliktir bence.

siniri asan kiskancliklar hastaliktir arkadasim,
sinira kadar olan kiskancliklar cok tatli olur,,
ayrica seven insan kiskaniryerimseniben

çoooooooookkkkkkkkkkkkkkk hemde çok biz ikimizde aşırı kıskancız tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.ama çok şükür çok mutluyuz artık azaldı kıskançlık kavgaları

mesela ben cok kiskancim evlenmeden once hic kiskanc degildim simdi esim biliyor kiskanc oldugumu yalandan yanimda kizlara bakiyor beni kizdirmak icin eskiden hic bakmazdi simdi kiskandigimi bildigi icin bakiyor beni kisdiriyor

Yapı olarak kıskanç biri değilim, kendimi bildim bilelide kıskandığım hiç bir kimse ve olay olmamıştır. Eşim ilk başlarda kıskanırdı ve bu kıskançlıkları beni müthiş bunaltırdı. Artık canıma tak demişti. Sonunda eğer böyle devam ederse tahammül edemeyeceğimi söyledim. Kendine çeki düzen verdi. Bu yüzden artık kıskançlık krizleri olmuyor. Bende rahat etmiş oluyorum.
Belki sizlere ters gelecek ama ben kıskanç insanlardan çok bunalıyorum. Yani bazen arkadaşlar arasında bile olunca cinlerim tepeme geliyor.

çook kavga ettik kıskançlıktan dolayı.. fakat yolda şuna baktın buna baktın türden kıskançlıklar değildir..

bizde cok ettik halada ederiz.istiyoki beni kimse görmesin bana kimse bakmasın,elinden gelse odaya kapatcak hay ALLAHım...........

ya o konuya hiç girmeyelim diycem ama girdik işte önceden eşim çok kıskançtı ama tam tersi olduk ben onu kıskanıyorum ama bu güven meselesi birazda ya ....

ohooooo... ikimizde çok kıskancıııız.. ikimizde birbirimizi anlarız sorun çıkarmayız. :)

bizim tartışmalarımız ya kıskançlıktan olur yada başkaları yüzünden:)
ama yolda ona baktın, şu kız sana baktı falan diye kıskanmam. bakmaz zaten bakar kör. ben gösteririm sonra takılırım ona niye bakıon diye:)
ben onun kadar kıskanç değilim.
ama yinede o sınırı aşmıyo. çünkü gelemem öyle şeylere.

ben esimi bir tek seyden kiskaniyorum nedense ...
simdi bana bir akil verin siz olsaniz ne yapardiniz...
bizim 2. evliligimiz ama esimin bosandigi kadin bir türlü esimi birakmiyor nedense ve bende cok kiskaniyorum onlari tlf da bile konusurken kapatmasini istiyorum hemen esim istemiyor aramasini ama kadin bana inat ufacik birseyde esimi ariyor neymis almancasi yokmus ya mektup geliyor evlerine esimi ariyor ne bu diye...madem basini kurtaramiyacaktin niye bosandin diyorum bende ve suan yasak koydum konusmuyor esimde simdilik....siz olsaniz ne yapardiniz....

eşin telefon numarasını değiştirsin ve sert bi dille uyarsın onu ki o da artık ayrıldıklarını farkına varsın bir de çocuk var mı ilk eşinden?

türk erkek olsunda kıskanmasın hadı kıskansın dıyelım kavga cıkmasın acaba mümkünmü bu?valla benım kocayla degılbenneyaptımki

eşim kıskançlık konusunda çok ölçülüdür. ama benimki hastalık boyutundadır. onu kardeşinden, akrabalarından, cinsiyeti bayan olan herkesten kıskanırım. ama o bundan yakınmaz ve beni kıskandırmamak için elinden geleni yapar. Şeniz

Çok şükür hiç bu yüzden tartışmadık, dilerim olmaz da çünkü kıskançlığa hiç tahammülüm yok.

Back
X