kiskanclik yuzunden kavga ettinizmi

Evet ama hemen toparlıyoruz:delphin:
Bazen şaka amaclı da yapıyoruzkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3

evlilimin ilk aylarında kıskançlık kavgalarım oldu ama artıkyapmıyorum alıştım benimki evliliğe alışamamaktı belkide şimdi kızımda olunca aman kocayı kimin gözü görüyorkaydirigubbakcemile3

Ben kıskandığımı belli ederim ama sevgilim etmez ayrıca benden daha da kıskançtır.İçi içinide yer anlarım söylemez.Bu kıskançlığınıda başka şeylerden çıkarıyo.Durduk yere tavır trip üffff.Kıskançlık duygusunu aldırmak mümkün olsa keşke:dilcikar:

daha önceleri hayatımda o yokken hep isdegim şey kıskançlıkdı kızlar sonra hayatımda sevgilim oldukdan sonra yeter artık demeye başladım ve bunun yüzünden haftanın iki günü kavga birde ayrı şehirde olunca hiç çekilmez oluyor.Asıl sebep bu ona göre ayrı şehirde oldugumuz için sürekli bi kıskançlık içinde benim canım sevgilim..

yolda yuruken benı kıskandırmak için der ''ooo şu kızz çok guzelmış''
bende derimki ''hanı hanı nerde,bende bakacam'' sonra derimki ''himm ustundekı elbise guzelmıs tam ustune oturuo bende alıcam hatta suan bakalım magazalara almak istiyorum derim''
benımkıde hemen lafı değiştirir yok hadi solee yapam bölee yapam ben acıktım yemek yiyem :)))

bende ona yapıyorum ama beyfendı kaldıramıyor şakamı.. hemen gozumu kapatır bakmayım o adama die :roflol: yada yollarımız kesiscekse yolu değiştirtir bana :roflol:

onceden çok kavga edıyoduk ama şimdi okadar değil..

evet kıskançlık yüzünden kavgamız olmuştu bi keresinde...
beyaz pantolonun üzerinde neden uzun bişey giymediğimden dolayı:mymeka: iç çamaşırın gözüküo demişti ama halbuki gözükmüodu...
ben de kavga etmek istediğini düşünüp kavga etmiştimdelikafadulden

ya da onun yanında bile göz ucuyla bana bakan bi erkek gördüğünde triplere başlıo....bende trip attığı için yine kavga ediom:dilcikar:

Son düzenleyen: Moderatör:
bugune kadar kıskanclık yuzunden hıc kavga etmedık.ıkımızde bırbırımızı rahatsız edecek derecede kıskanmayız.

Kıskancım.Hatta dün akşam canından bezdirdim.Bir müşterisi geldi.Yabancı yılışık ve yaşlı bir hatun.Onunla iş yapmayacaksın diyorum.Eşimde bu krizde para kazanma imkanını tepemem diyor.Ama kadın yüz bulsa götürecek benim adamı.Eşimde kendince haklı para kazanması lazım.Ama ben sinir küpüne dönmüş durumdayım.Senin gibi karım varken yaşlı kadınamı bakacam.Ben o kadar midesizmiyim diyor.Ama ben çok sinirliyim çok.

eşim hiç kıskanç değildir, biz bu yüzden tartışırız bazen, insan biraz sshiplenildiğini görmek istiyor :kızgın:

Bende çok kıskancım,nişanlımda kıskanç ama benim kadar değil,bir de ben kıskandıracak şeyler yapmıyorum.Ama o beni kıskandırmak için türlü türlü şeyler yapar.Bazen kısançlıklarım boyutunu aşıyor o zaman ben bile kendimi tanıyamıyorum.Hiç kıskanmayan bayanlara imreniyorum resmen.Valla sonumuz hayrolsun.

Ben kıskandığımı belli ederim ama sevgilim etmez ayrıca benden daha da kıskançtır.İçi içinide yer anlarım söylemez.Bu kıskançlığınıda başka şeylerden çıkarıyo.Durduk yere tavır trip üffff.Kıskançlık duygusunu aldırmak mümkün olsa keşke:dilcikar:

sanki ben ve eşimi anlattın kaydirigubbakcemile

bende çok kıskancım nişanlımda bu yüzden kavga da ettik ama napalım biz böyle seviyoruz birbirimizi..:)
bu dünyayı yaşanmıycak hale getirmedikçe, seviyesini tutturdukça sorun yok zaten kıskanmayan bir insanla da yapamam ben şahsenkaydirigubbakcemile2

eşin telefon numarasını değiştirsin ve sert bi dille uyarsın onu ki o da artık ayrıldıklarını farkına varsın bir de çocuk var mı ilk eşinden?
kac kez degistirdik tlf numarasini esimin ilk evliliginden 18 yasinda bir kizlari oldugu icin nerden nerden buluyor numarayi tekrar ayni kac kez söyledik arama diye ama dedigim gibi kadin inat etti artik aryor sürekli...aslinda benimle arkadas olmak istiyormus ama ben kabul etmedigim icin bu yolu deniyor kadin....kizlarinin sorunu icin tabii ki ariyacak bunu bende biliyorum ama arama sebebi hic bir zaman cocuk olmuyor nedense cikmadi 5 senedir evliligimden kadin....ne yapmaya calistigini da bilmiyorum ya.....ya siz olsaniz esinizin ayrildigi kadinla arkadas olurmuydunuz benim bir türlü aklim almiyor bu ise......kendimi aldatilmis olarak görürüm ben o zaman...

sağlık düşmanı kıskançlık duygusu. İnsan duyguları içinde kıskançlık en çok acı veren, en kuvvetli ve kontrolü zor olanlardan biri. evet sevgi kıskançlığa neden olur..
ama kıskanmamak sevmemek değildir illaki..
bazen sevmediği halde kıskanıyor mesela adam.. garip bir sahiplenme güdüsü..
temelinde her zaman sevgi olmayabilir
hayat güzeldir burada devreye eşinin zarar görmemesi ve korunması adına sahiplenme mekanizması devreye giriyor... kıskançlık daha çok sebeplerini kişilerin yarattığı ve göreceli olarak kabul görecek tavırlardır..yada ben öyle algılıyorum

hayir kavga edecek kadar bir kiskanclik boyutuna getirmedik iliskimizi hicbirzaman.ama zaman zaman birbirimize mahsustan takiliriz bunu giyme soyle yap suraya bakma gibilerinden ama tamamen saka amacli.

birbirimize guveniyoruz. kiskanclik bir hastaliktir bence.

imzaaa:delphin: aynen katılıyorum
ama giyinme konusunda eşim kıskanır bu hastalık diilde farklı bi duygu bence bende rahatzı olmuyorm hoşuma gidiyo:))))))
mesela bende; eşimin çok sevdiğim bi parfümü var dışarı çıkarken onu sıkmasını istemiyorum çünki gerçekten fecii bişi acayip etkileyici geliyo bana
böyle ufak cilvelerimiz vardır :)

Son düzenleme:
Back
X