Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim hiç kıskanç değildir, biz bu yüzden tartışırız bazen, insan biraz sshiplenildiğini görmek istiyor![]()
Ben kıskandığımı belli ederim ama sevgilim etmez ayrıca benden daha da kıskançtır.İçi içinide yer anlarım söylemez.Bu kıskançlığınıda başka şeylerden çıkarıyo.Durduk yere tavır trip üffff.Kıskançlık duygusunu aldırmak mümkün olsa keşke:dilcikar:
kac kez degistirdik tlf numarasini esimin ilk evliliginden 18 yasinda bir kizlari oldugu icin nerden nerden buluyor numarayi tekrar ayni kac kez söyledik arama diye ama dedigim gibi kadin inat etti artik aryor sürekli...aslinda benimle arkadas olmak istiyormus ama ben kabul etmedigim icin bu yolu deniyor kadin....kizlarinin sorunu icin tabii ki ariyacak bunu bende biliyorum ama arama sebebi hic bir zaman cocuk olmuyor nedense cikmadi 5 senedir evliligimden kadin....ne yapmaya calistigini da bilmiyorum ya.....ya siz olsaniz esinizin ayrildigi kadinla arkadas olurmuydunuz benim bir türlü aklim almiyor bu ise......kendimi aldatilmis olarak görürüm ben o zaman...eşin telefon numarasını değiştirsin ve sert bi dille uyarsın onu ki o da artık ayrıldıklarını farkına varsın bir de çocuk var mı ilk eşinden?
hayir kavga edecek kadar bir kiskanclik boyutuna getirmedik iliskimizi hicbirzaman.ama zaman zaman birbirimize mahsustan takiliriz bunu giyme soyle yap suraya bakma gibilerinden ama tamamen saka amacli.
birbirimize guveniyoruz. kiskanclik bir hastaliktir bence.