Kıskançlık

morsufrajet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
692
1.381
63
Merhaba,
Yaklaşık bir yıllık bir ilişkim var.
Erkek arkadaşımın kız arkadaşı var. Görüşüyoruz ama kızı sevmiyorum. Çok yılışık geliyor bana. Yanı desem gorusmeyin ya da ben gelmesem falan kıyamet kopar.
Çünkü çok inatçı bir adam. Bir şeyi yapma desem inadına inadına yapar. Daha önce kızın konusunu açmadım ama önceki ilişkilerimde hiç kız arkadaşı olan bir adamla da uğraşmadım.
Sizler bu kadar rahat mısınız?
Eşinizin ya da erkek arkadaşınızın kız arkadaşları ile aranız nasıl.
Bi de evleneceğiz mesela eve gelir diye istemiyorum.
Kıza bir şey de diyemem.
Kızla her buluşma sonu sinirimden ard arda sigara içiyorum

Ekleme; kızın eli ayağı durmuyor. Geceleri arama huyu var. Sevgilim uyuyor oluyor yani geç saat mesaj arama vs oluyor

Son düzenleme:
İlişkisi var diye karşı cinsten arkadaşi olmayacak diye bişey yok sonuçta gayet normal bence. Fazla büyütmek yanlış tabi sınırı varsa.

Modern toplumlarda insanlar kız&erkek arkadaş edinebilirler.

Sevgiliniz de belli ki o kızın sohbetinden keyif almış ki arkadaşlık ediyor.
Eşi dahi olsanız net bir şekilde x ile y ile görüşmeyeceksin dememelisiniz.

Birey olarak özel alanlarımız var/olmalı.

Ki kıskanmanıza da gerek olduğunu sanmıyorum, onunla flört etmek isteseydi sizi hayatından çıkarırdı, sonuçta aranızda kesilemeyecek bir bağ yok henüz

Bence böyle durumlarda dışardan yapılan yorumlar objektif olmuyor. Şimdi birçoğumuz adamın değişmeyeceğinden, kadın-erkek dostluğunun anormal bir durum olmadığından dem vurucaz. Ama ilişkinin taraflarından bizsek düşündüğümüz ve söylediğimiz gibi davranamayacağız. O yüzden size kıskanma, nasıl kıskanırsın falan demicem. Tanımaya ve kabullenmeye çalışmanız sizin açınızdan daha faydalı olacaktır. Diğer türlüsü sizi ve ilişkiyi yıpratır.

Herkesin karşı cinsten kankası arkadaşı olabilir ama ben karşıyım. Kendim yapmam, sevgilime de yaptırmam. Gaz veriyor gibi olmayım ama sevgilime güvensem de kıza güvenmem. Zaten kıskanırım da. Hiç gereği yok.

Şu an hayatımda biri olmasa size, erkek arkadaşınızın hayatına karışamazsınız o da sizinkine karışamaz çok saçma kıskanç olmanız falan derdim ve önceden de arkadaşlarıma bunu söylerdim sevgiliniz size nasıl karışabilir diye, ama büyük konuşmuşum o zamanlar
Erkek arkadaşım hayatıma girince bazı şeylere onun gözünden de bakmaya başladım mesela onun samimi kız arkadaşı olsa ben kıskanırım, o da aynı şekilde beni kıskanır ve çoğu kez söylüyor zaten. Yukarıdaki arkadaşın da söylediği gibi ben sevgilime güvensem kıza güvenmem hele de yılışıksa aman aman...

Kizin davranislarindan falan ornek verseniy daha iyi olurdu sevgilinize asılıyor falan mi eger oyleyse ciddi problem ama problem sevgikinizde ama sadesa yakin dostlarsa kusura bakmayin ama problem sizdedir

Benim eşimin kız arkadaşlarını ben çalıyorum :)) vakit geçirdikce benden daha çok keyif alıyorlar.
Arabamız yokken eşim bir arkadaşıyla gidip geliyordu kızınn arabası vardı. İlk başta baya kıskanmıştım. Bi gün bırakırken eşimi ben erken gelmiştim işten kahve içip geçmek ister misin evine dedim Şimdi kızla çok yakın arkadaşız :)) eşim iş değiştirdi şu an eşimle sadece selam naber?? Ayak üstü sohbet. Benimle vakit geçiriyor. Daha çok eşimi kırk yılda bir görüyor.

Şimdiye kadar hoşlanmadığım arkadaşı olmadı çok şükür. Ama olsa söylerdim. Görüş ya da görüşme demezdim elbette ama sevmiyorum derdim.

Eşimin çok tatlı bir kız arkadaşı var. Aslında çok var da görüşmeyi en sevdiğimden bahsediyorum :) Çok da iyi anlaşırım.İyi ki de var. Bana hiç kötü bir elektrik vermedi. Evime de davet ediyorum özledik,gelsene diye. Kızcağız evli. Çiftler olarak bir araya gelince eşim eşiyle ben de onunla muhabbete dalıyoruz. Ama ben yokken eşim bireysel görüşebilir,eşi yokken o da bizimle görüşüyor.
Karşı cinsten arkadaşa karşı değilim beni rahtsız edecek bir durum olmadığı sürece.

Aralarındaki ilişki nasıl? Benim de var arkadaşlarım ama kardeşim gibiler. Eşimin de var ama öyle samimi değiller zaten hepsi evli barklı insanlar. Merhaba nasılsınız falan fişman eşim daha çok eşleriyle samimi aslında.
Bilmiyorum dediğim gibi aradaki ilişkileri tam nasıl?

Yılışık derken nasıl davranıyor kız orası belli değil.. bir de ne kadarlık bir arkadaşlık bu?
neler yaşanmış?
aralarındaki muhabbet nasıl?
bire bir bir yerde otururlar mı mesela?

sadece cinsiyeti sebebiyle onla konuşma etme denmez.
ama gerçekten rahatsızsan bunu belirt. davranışlarından hoşlanmadığını söyle.

biz bu karşı cins arkadaşlıklarını hiç beceremiyoruz ülke olarak.
her an sanki birbirinin üstüne atlayacak gibi davranıyoruz. yanlış.

bazı üyeler sevgilime güvensem de kıza güvenemem demiş de çok saçma buldum bu yaklaşımı. elin kızı sevgilinizi kapmak için pusuya yatacak değil niyeti o olsa zaten sizden önce çoktan araları olmuştu.

bir de erkekleri biliyorsunuz hani şu sosyal medya kutularınızı abuk mesajlarla dolduran, sokakta yiyecekmiş gibi bakan, en ufak yüz bulsa hemen yazmaya kalkan erkekler. buna rağmen ay kıza güvenememem falan komik...

niyet önemli.
eger erkek arkadasinizi kardes abi gibi goruyorsa size gorumce olur.
ancak kimse kimsenin gercek niyetini gercekte ne düşündüğünü bilemicegi icin yorum yapilamaz.
sana sadece kendi taktigimi soyleyebilirim birinden hoslamadigimda o kiside mutlaka bir sakatlik cikio hislerimi dinlerim :)

Samimi kadin arkadasi olan kimseyle ilişki kurmadım. Uğraşamam acikcasi ayrica daha simdiden adama kelime etmeye korkuyorsunuz ve sizi pek sallamiyor. Sizi istemediginiz ortama sürüklüyor resmen. Evlenince, eve kizin gelmesinden daha buyuk sorunlariniz olacak muhtemelen. Çok dar bakıyorsunuz ama neyse konu bu değil.

Erkek arkadaslarim benim de var liseden kalma ama evime gelmezler, ikide bir gorusmeyiz arada bir hal hatir anca.
Eşimimin erkek arkadaslariyla bile sürekli görüşmüyoruz. Sevmiyorum ben samimi kadın arkadaş olaylarını.

Eli kolu çok oynuyor. Gece gece arıyor.. yani tuhaf bir enerjisi var. Bir de çok rahat tavırları. Large yani...
Diğer kızlara bir şey demiyorum. Bu beni çok kızdırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…