Kıskançlık

Samimi kadin arkadasi olan kimseyle ilişki kurmadım. Uğraşamam acikcasi ayrica daha simdiden adama kelime etmeye korkuyorsunuz ve sizi pek sallamiyor. Sizi istemediginiz ortama sürüklüyor resmen. Evlenince, eve kizin gelmesinden daha buyuk sorunlariniz olacak muhtemelen. Çok dar bakıyorsunuz ama neyse konu bu değil.

Erkek arkadaslarim benim de var liseden kalma ama evime gelmezler, ikide bir gorusmeyiz arada bir hal hatir anca.
Eşimimin erkek arkadaslariyla bile sürekli görüşmüyoruz. Sevmiyorum ben samimi kadın arkadaş olaylarını.
Cidden keşke hiç iyi kız arkadaşı olmasaydı diyorum

Merhaba,
Yaklaşık bir yıllık bir ilişkim var.
Erkek arkadaşımın kız arkadaşı var. Görüşüyoruz ama kızı sevmiyorum. Çok yılışık geliyor bana. Yanı desem gorusmeyin ya da ben gelmesem falan kıyamet kopar.
Çünkü çok inatçı bir adam. Bir şeyi yapma desem inadına inadına yapar. Daha önce kızın konusunu açmadım ama önceki ilişkilerimde hiç kız arkadaşı olan bir adamla da uğraşmadım.
Sizler bu kadar rahat mısınız?
Eşinizin ya da erkek arkadaşınızın kız arkadaşları ile aranız nasıl.
Bi de evleneceğiz mesela eve gelir diye istemiyorum.
Kıza bir şey de diyemem. :cry:
Kızla her buluşma sonu sinirimden ard arda sigara içiyorum:işsiz:
Eşimin kız arkadaşlarıyla görüşürüm neden görüşmeyim oda benim erkek arkadaşlarımla görüşür bu konuda hiç problem yaşamadık çok şükür

Eli kolu çok oynuyor. Gece gece arıyor.. yani tuhaf bir enerjisi var. Bir de çok rahat tavırları. Large yani...
Diğer kızlara bir şey demiyorum. Bu beni çok kızdırıyor

rahat olabilir, large olabilir bunlar kızmana sebep değil ki?
kızın karakteri böyle ayrıca sevgilin bir sıkıntı yaşamıyor ki arkadaşlar halen.
sen kendine dert arıyorsun bence :)

Samimi kadin arkadasi olan kimseyle ilişki kurmadım. Uğraşamam acikcasi ayrica daha simdiden adama kelime etmeye korkuyorsunuz ve sizi pek sallamiyor. Sizi istemediginiz ortama sürüklüyor resmen. Evlenince, eve kizin gelmesinden daha buyuk sorunlariniz olacak muhtemelen. Çok dar bakıyorsunuz ama neyse konu bu değil.

Erkek arkadaslarim benim de var liseden kalma ama evime gelmezler, ikide bir gorusmeyiz arada bir hal hatir anca.
Eşimimin erkek arkadaslariyla bile sürekli görüşmüyoruz. Sevmiyorum ben samimi kadın arkadaş olaylarını.

tamam sen konuşma da sevgilin neden arkadaş olamıyor?
sen tercih etmezsin ama onun da tercihine saygı duy :)

Merhaba,
Erkek arkadaşımın kız arkadaşı var. Görüşüyoruz ama kızı sevmiyorum. Çok yılışık geliyor bana. Yanı desem gorusmeyin ya da ben gelmesem falan kıyamet kopar.
Çünkü çok inatçı bir adam. Bir şeyi yapma desem inadına inadına yapar. Daha önce kızın konusunu açmadım ama önceki ilişkilerimde hiç kız arkadaşı olan bir adamla da uğraşmadım.

Ekleme; kızın eli ayağı durmuyor. Geceleri arama huyu var. Sevgilim uyuyor oluyor yani geç saat mesaj arama vs oluyor
Ben olsam şahsen ssnn gbi sinir olurdum one ole ariyor sukur esimin sevgilik zamnnda arkdsi olmadi ole bazdn okul arkdslari ckti ben izin vermedm hic korkma tavrini belli et one ole yılısık haraketler senle sevgli onla degil onu savunmasn sen bence ara durumu belli et eger yok derse hic arama sorma bak gor nasl kendisi döncek sende istemiyorum deme deki " kendini benim yerime koy arkadsn olablr ama mesafeli olmanı istyrm kim olsa kıskanr aynisi benim olsa sen sinirlenmezmisin diyip devam edebilirsin;)

Her kadının melek olduğunu düşünmüyorum o kadar saf değilim. Ayrıca konumuzla bir ilgisi yok.

ben ondan bahsetmedim ki.
o dönem süfrajetlerin böyle dertleri var mıydı acaba?
oy hakkımız için yürüyeceğim ama sevgilimin yılışık kız arkadaşı var gelemem :))

Eli ayağı durmayan,
Geceleri uyurken arayan
Geç saatte mesaj atan erkek arkdaşım yok.
Kocamın da bu tarz bir kız arkdaşı olmasin bir zahmet..
Olursa da kıskanmam,art niyet ararim.O ilişki huzursuz gergin kavgalı ilerler ve biter

benim erkek arkadaşımın da vardı bir tane çok yakın kız arkadaşı liseden beri arkadaşlarmış. kız bizim ilişkimizin başlarında benim sevgilime atmadığım tribi atıyordu. plan yapıyoruz haftasonu için cuma günü yarın buluşalım diye arıyor bizim planımız olduğunu duyunca çocuğa trip atıyor dahil olmaya kalkıyor vs. yılışıklık seviyesini düşünün. bunun gibi kaç olay yaşadık. kız resmen paylaşamıyor çocuğu benimle yarışıyor. erkek arkadaşı da vardı halbuki. bir iki sabrettim en son delirdim ya tam şuanda o kızı arayıp ağzına ediyorsun ya da şu saatten sonra bir daha ölümü dirimi görmüyorsun yeter diye. hayatımda yapmam dediğim bir şeydi bu ya o ya ben diyen kadınlardan olmak. ama gına geldi dedim artık. aradı kız daha da üste çıkmaya kalktı 2 günlük b.k için bana böyle mi konuşuyorsun diye. duydum yanında bunları bitti ben gidiyorum dedim. benim hakkımda bunları bu kadar rahat söyleyebiliyor ve sen de buna rağmen hala alttan alıyorsun dedim. o gazla kızla arkadaşlığını tamamen bitirdi. sonradan çıktı tabi kızın öyle davranmasının altındaki sebepler bir bir. diğer kız arkadaşlarına hiç bir şey demem benden habersiz görüşmeye kalkmadığı sürece.

demem o ki içiniz rahat değilse tek bir kişiden yana özellikle içgüdülerinize güvenin. herkesi kıskanmıyorsanız özellikle bir kişiyle alakalı fazlaca kuşkunuz varsa onun altından hissettiğiniz gibi bir şey çıkıyor mutlaka. ya artık sevgilisinin olduğunun farkına varsın ikisi de ya da ol verin gitsin. her dakika güvenmediğiniz biriyle size inat samimi olmaya kalkarsa bir de cidden çekilecek bir durum değil.

tamam sen konuşma da sevgilin neden arkadaş olamıyor?
sen tercih etmezsin ama onun da tercihine saygı duy :)

Kadin arkadaşını hayatından çikar baskisi yapmadim kimseye. Kadın arkadasi olanlarla bir iliskiye baslamam dedim. Ikisi farkli şeyler ve bu benim tercihim. Istemedigim birseyi yapan adamla zorla birlikte olacak degilim neyine saygi duyayim daha. Uymuyorsa herkes yoluna bakar bazi konularda.

Kadin arkadaşını hayatından çikar baskisi yapmadim kimseye. Kadın arkadasi olanlarla bir iliskiye baslamam dedim. Ikisi farkli şeyler ve bu benim tercihim. Istemedigim birseyi yapan adamla zorla birlikte olacak degilim neyine saygi duyayim daha. Uymuyorsa herkes yoluna bakar bazi konularda.

ilk buluşmada kadın arkadaşın var mı diye mi soruyorsun?
yani çok aşık oldun çok sevdin ama karşı cinsten yakın arkadaşı var diye kabul etmem demek garip.

ilk buluşmada kadın arkadaşın var mı diye mi soruyorsun?
yani çok aşık oldun çok sevdin ama karşı cinsten yakın arkadaşı var diye kabul etmem demek garip.

Ilk bulusmanin akşamına sevgili olmadim kimseyle dolayisiyla az bucuk hakkinda bilgi sahibi oluyorum insanların. Bazı konular beni soğutur o kişiden "samimi" kardesim benim dedigi kadin veya kadinlarin olmasi kabul etmemen için yeterli bir sebep bana göre.

Bilmiyorum geçmişte yasadigim iliskilerimde aşkından ölüp bittiğim ve şansıma samimi kadın arkadaşi olan biri olmamisti hiç. Eşimin de samimi kadin arkadaşi yok.

Ilk bulusmanin akşamına sevgili olmadim kimseyle dolayisiyla az bucuk hakkinda bilgi sahibi oluyorum insanların. Bazı konular beni soğutur o kişiden "samimi" kardesim benim dedigi kadin veya kadinlarin olmasi kabul etmemen için yeterli bir sebep bana göre.

Bilmiyorum geçmişte yasadigim iliskilerimde aşkından ölüp bittiğim ve şansıma samimi kadın arkadaşi olan biri olmamisti hiç. Eşimin de samimi kadin arkadaşi yok.

olsa belki fikrin değişecekti ama şansına denk gelmemiş. :)

Merhaba,

Ekleme; kızın eli ayağı durmuyor. Geceleri arama huyu var. Sevgilim uyuyor oluyor yani geç saat mesaj arama vs oluyor
Merhaba canım biz modern bir aileyiz kendi çapımızda her gün daha ileri hedefleyen ufku geniş bireyler olmaya çalışıyoruz. Benim üniversiteden arkadaş grubum var senede 1 kez İstanbul’da bir araya geliyoruz, erkek arkadaşlarımlada eski günlerin muhabbeti uzun uzun yapılıyor. Ama erkek arkadaşlarımla topluluk dışında başbaşa kahve içmeye yemek yemeye falan çıkmıyorum. Bir sakınca görmüyorum ama eşimin hoşlanmayacağını düşünüyorum çünkü ben eşimin bir kadın arkadaşıyla başbaşa özel program yapmasını asla istemem. Bu tür programlardan rahatsız olurum. Eşime güvenirim kadına güvenmem yada her ikisine de güvenirim ama çevreden gelen yorumlardan üzüntü duyarım.
Her ne kadar çevremizin değil bizim ne düşündüğümüz, ne hissettiğimiz, ne yaşadığımız önemli olsa da insan kendini farklı yorumlar karşısında bozulmaktan alıkoyamaz.
Bu sebeple erkek arkadaşının kız arkadaşıyla olan ilişkisinin mesafeli olması gerektiğini, her ikisinin de sınır koyup aşmaması gerektiğine inanıyorum. Üstelik senin istemediğin birşeyi inadına yapmak nedir? Şimdi sen O’nun en değerlisi olmalısın.
Ya ilişkinizi gözden geçirsin yada kız arkadaşıyla ilişkisini gözden geçirsin. Kankito falan kabul edilemez

Merhaba canım biz modern bir aileyiz kendi çapımızda her gün daha ileri hedefleyen ufku geniş bireyler olmaya çalışıyoruz. Benim üniversiteden arkadaş grubum var senede 1 kez İstanbul’da bir araya geliyoruz, erkek arkadaşlarımlada eski günlerin muhabbeti uzun uzun yapılıyor. Ama erkek arkadaşlarımla topluluk dışında başbaşa kahve içmeye yemek yemeye falan çıkmıyorum. Bir sakınca görmüyorum ama eşimin hoşlanmayacağını düşünüyorum çünkü ben eşimin bir kadın arkadaşıyla başbaşa özel program yapmasını asla istemem. Bu tür programlardan rahatsız olurum. Eşime güvenirim kadına güvenmem yada her ikisine de güvenirim ama çevreden gelen yorumlardan üzüntü duyarım.
Her ne kadar çevremizin değil bizim ne düşündüğümüz, ne hissettiğimiz, ne yaşadığımız önemli olsa da insan kendini farklı yorumlar karşısında bozulmaktan alıkoyamaz.
Bu sebeple erkek arkadaşının kız arkadaşıyla olan ilişkisinin mesafeli olması gerektiğini, her ikisinin de sınır koyup aşmaması gerektiğine inanıyorum. Üstelik senin istemediğin birşeyi inadına yapmak nedir? Şimdi sen O’nun en değerlisi olmalısın.
Ya ilişkinizi gözden geçirsin yada kız arkadaşıyla ilişkisini gözden geçirsin. Kankito falan kabul edilemez

hey gidi modern aileye bak. sağdan soldan 2 dengesiz bişey diyecek diye kendini kapana kıstırıp da modernlikten bahsetmek komik.. dünya modernleşme tarihi tam da bu sığ kafalara karşı gelme üzerine kuruldu.. fransız devrimi, rönesans bu kafalara karşı yapıldı ama işte bazı şehirlerden bu kadar modernleşme çıkıyor demek ki :)

Back
X