Kıskançlık

hey gidi modern aileye bak. sağdan soldan 2 dengesiz bişey diyecek diye kendini kapana kıstırıp da modernlikten bahsetmek komik.. dünya modernleşme tarihi tam da bu sığ kafalara karşı gelme üzerine kuruldu.. fransız devrimi, rönesans bu kafalara karşı yapıldı ama işte bazı şehirlerden bu kadar modernleşme çıkıyor demek ki :)
Maalesef canım bizden bu kadar çıkıyor. Kendi çapımızda moderniz baştada belirtmişim. Sizinle yarışmamışım. Ufkumuz dar, sığ insanlarız bizim şehirden bu çıkıyor.
Sizin gibi görülemez ufukların ulaşılamaz efendilerinin mesajımı yanıtlaması bile beni yükseltti şimdi.:süslü:

Ben sevmiyorum böyle işleri. Kanka ayağı pek te güvenilir bir ayak değil. Gerek yok sevgilisi olan insanların karşı cinsten kişilerle o kadar samimi olmasına. Benim de var erkek arkadaşlarım ama hep mesafeliyimdir.. Hele ki sevgilisi olan adama ayrı bir mesafeli davranıyorum, ne gerek var yani mutlu bir çiftin arasına kıskançlık ,huzursuzluk sokmaya. Erkek te aynı şekilde tamam karşı cinsle arkadaş olabilir ama samimiyet kurmasına gerek yok . Ben kaldiramam kiskanirim. Kimisi müsade edebilir ama ya ben hasta olurum içime ata ata ya da dışıma patlarim .Ki ben hasta olmak yerine patlamayi seviyorum.

Eğer ki hoşunuza gitmiyorsa söyleyin, alttan almak zorunda değilsiniz. Beyimiz kabul etmiyorsa buyursun gitsin. Böyle böyle tepenize çıkarırsınız. Karşınızdaki adam gider korkusu ile lütfen içinize atmayın, bunyenize zarar. Adam mi yok sana ? Salla gitsin. İçinden geçeni Çat çat söyle.

Ama işte sevmiyorum demedim. Desem biliyorum çok tepki verir
Söyle tepki verse de söyle. Neden düşüncelerini söylemeye korkuyorsun ki? Ayrılırsa diye mi? Bırak ayrılsın. Rahatsız olduğun şeyleri soyleyemeyecegin biri ile hayat geçmez zaten. Gerçekten seni seviyorsa , seni üzmemek adına arasına mesafe koyar zaten merak etme. Sevmedigin şeyleri tolere etmek zorunda değilsin bunu sakın unutma.

Şimdi herkes çok normal karşılayacak. Böyle durumları kendi kafa yapınıza göre yorumlayın derim ben. Bana çook ters. Bir erkeğin okulda çalıştığı yerde vs tabiki arkadaşları olacak muhabbeti olacak ama sosyal hayatında ortak arkadaş dışında oturup görüştüğü birlikte olmakta keyif aldığı başka bi karşı cins asla kabul etmem. Hele ki yılışıksa gece aramaları mesajları varsa. Eminim o kızın sevgilisi olsa o da rahatsız olur bu durumdan. Kendinizi ölçün tartın rahatsız oluyorsanız bir el atın bence burda çok normal diyenleri okuyunca rahatsızlığınız geçmeyecek ya

Bu konularda katı değilim. Benim de sevgilimin de karşı cinsten arkadaşları var. Ayrı görüşür, buluşuruz da öyle çift takılalım demeyiz. Mesela ben derim ki sevgilime atıyorum "İşyerinden arkadaşım Ahmet'le öğle yemeği yiyeceğiz haberin olsun"; o bana der "Okuldan arkadaşlarım Gökçe, Burcu, Ali, Veli hep birlikte toplanıp akşam x yerde içki içeceğiz". Okey yani bunlarda sıkıntı yok. Ama sevgilimin hiçbir kız arkadaşı (ciddi bir durum olmadığı müddetçe) gecenin köründe erkek arkadaşımı arayıp mesaj atacak, özel muhabbetler edecek kadar hadsizleşmemiştir. Keza ben de erkek arkadaşlarımla gecenin bir yarısı mesajlaştığımı falan bilmem. O durum hoş değil yani, sizin sevgilinizle yakın arkadaşı arasında biraz sınırlar aşılmış, flörte doğru kayıyor gibi. Ben olsam çizgiyi çekerdim kalınca, yok dinlemezlerse terk ederdim. Zira burada bilenler bilir, "kardeşim, kankim" mevzularından ağzı yanmış biriyim.

Benim icin normal bir durum. Universite mezunu bir adamla evliyim,mantiken ilkokuldan,ortaokuldan,liseden,universiteden,isyerinden yani pek cok yerden erkek-kiz arkadasi olabilir,gorusebilir. Kiz oyleymis boyleymis beni baglamaz,esimin problemj. Ters bir sey yasaniyorsa muhatabim esimdir,kendi halletsin 35 yasinda adama dadilik yapacak halim yok

evli biri olarak söylüyorum. yani sevgilim de olsaydı kesinlikle izin vermezdim ne alaka ya. direk kıza resti çekmesini söylerdim çekemezse ben çekilirdim aradan açık ve net.

tabi ki bütün kızları genelleme yapamayız. Mesela 10 yıldır tanıdığım iş yerinde çalışmış,çıkmış erkek arkadaşlarım var evliler çoluk çocukları muhabbetimiz var ama eşin nasıl çocuklar nasıl şeklinde.. Misal benim eşim de çalıştığı yerde mimar arkadaşınla samimiydi ki forum da yazdım kız ona paşam falan diyordu. Sinir oldum ki ben de hislerimde yanılmam bir genişlik varsa tedbir al!!

ben normal bulmuyorum karşı cinsten devamlı arkadaşlıkları. insanın doğasına aykırı. bu benim fikrim. benim ilişkimi bozardı bu durum. karşımdaki de inat ediyorsa muhtemelen biterdi. sen kaybetmek istemiyorsan ya bu durma alışacaksın yada onun inadını kıracaksın. iki türlüde mücadele

Yorumlar için teşekkür ederim kızlar. Ban yiyen üye hariç. Çünkü kendisi millete sataşmak için girmiş gibiydi.
Her neyse
Konuşacağım kızla mesafe koyması konusunda.:KK50:

Bence erkek ,kiz arkadasinin hoslanmadigi birisiyle gorusmemeli.yani en azindan samimi olmamali.Ayni sey kizlar icin de gecerli.Tabi ki arkqdaslik dostluk olabilir.olmamasi yonunde baski kurmak anormal.ama kiz arkadasi istemiyorsa mesafe koymali.Hatta selamlasmakla yetinmeli.hep birlikte bulusmalar toplanmalar haric birebir ozel de bulusmamali. Bu benim dusuncem.biraz cadi oldugumi kabul ediyorum:)

Back
X