Kıskançlık

Gorumcenizin kızı değil, oğlunuzun ablası olsaydı da aynı tepkileri verecekti çok büyük ihtimalle. Böyle düşünün. Ablası olsaydı nasıl hareket ederdiniz. Annesi eğer özellikle bencik yetistiriyorsa o durumda çocuğunuzu uzak tutun, fakat normal gelişim gösteren bir çocuk ise bu çok çok normal
Yani kardeşi yok kreşe falan da hiç gitmedi.Bu yüzden paylaşmayı tam olarak bilmiyor.BU yüzden bende normal karşılayıp elimden geldiğince anlayışlı olmaya çalışıyorum ama bir süreden sonra oğlumun ağlaması içime batıyor ister istemez sinirleniyorum.

Burada is horumcede bitiyor,ciddi uyarmasi lazim ,sizinde az gorusmeniz,tepki verin azicik,
Oyuncaginj alma yengecim,o senin hicbir seyini almiyor abla gibi oyna gibi yonlendirin

Tabiki korkutmak değil ama çocuğun zarar vermemesi için birinden çekinmesi gerekiyor açıkçası. Bu konuda size katılıyorum. Ayrıca tabiki çocuktur kıskanır ama bu başkasının çocuğuna zarar verme hakkı vermez fiziksel ve psikolojik olarak.
Tabi ki başta çocuktur kıskanıyodur diyosun ama sürekli sürekli yapınca insan dayanamıyor kimse yavrusunun ağlamasına kiyamiyor .

İyi de bu çözüm değil ki. Siz görmeyince yapar yapacağını hiç mi tuvalete gitmeyeceksiniz mesela? Anasına söyleyin nasıl ki sen çocuğunun zarar görmesine izin vermezsen ben de vermem diye
Zaten ben yokken gezidriyorum diye ittiği de oluyordu ama iyi korkuttum şimdi benden korkusuna yanasamiyo pek

Back
X