Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Siteye bayadır girmiyordum bir girdim gene rainny nin kafada 1 gram değişme yok senin neden sevgilin dahi olamadığını herkes biliyor burdan bile çok itici duruyorsun yanyana nasılsın kim bilir
Bir anda oluyor kuzum. Hiç anlamıyorsun. Allah sana da nasip etsin
Şakası bir yana evlenmek için evlenilmez. Gerçekten seven değer veren kıymet bilen birine debk gelirsin inşallah ? Yaşın kaç bu arada dert edinecek yaşta misin ?
Ben buna katılmıyorum evli bir kadın olarak söylüyorum bekar olmayı istemezdim evli çocuk sahibi biri olarak hayatın anlamı bekar iken çok da anlamlı değilmiş aslında erkekler için bir şey diyemeyeceğim.
Rainyy nerelerdeydin bayadır konu açmamıştın ne var ne yok sosyal medyada ekleyen falan oldu mu konuştuğun madem koca istiyorsun bunun için çaba sarfediyor musun kendine bakıyor musun?