Kıskançlık

pembekran1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
12
-7
1
29
Eşimle aramızda 11 yaş var ben 20 o 31 yeni evliyim kocamı çok kıskanıyorum, o aynı çocuk gibi herşeye alınıp bir mana çıkarıyor ama çokta iyi adam saman alevi gibi siniri var , bende daha toy geliyorum aniden parliyorum daha hiperaktifim , şakacı bir adam ve ona her konudan yettiğimi düşünüyorum , şu aralar yakinlasamiyoruz , başka birine bakmaz ama gene de onu çok kıskanıyorum özellikle yakınlaşma olmadığında hemen kafamda kurmaya başlıyorum herşeyi çok kafaya takıyorum niye böyle biriyim bilmiyorum, bu yüzden tartışma çıkıyor benim herşeyi kafaya takıp kurmam , özgüvenim düştü evlenince hep hayalimdi okumak okumadım evlendim bu yaşta hep içimde ukte kaldı, bulunduğum yerde kafayı arkadaşta yok kafayı yiycem dışarı da çıkmıyorum otur kur kafanda yemek bile yiyemez oldum

Sizin canınız sıkılıyor sadece. Bi hobi falan edinin geçer

Neden okumuyorsunuz? Girin sınava okuyun. Niye boş boş oturasınız? Ayrıca yaş farkı çok neden evlendiniz,

Ben birincilikle bitirdim okulu liseyi ama okumadım devam ettirmedim çok pişmanım

Ben birincilikle bitirdim okulu liseyi ama okumadım devam ettirmedim çok pişmanım
Buna inanmadım ya. Okul birincilerinin üniversitede özel kontenjanı oluyor. Üni sınavında aldıkları puanın çok üstünde yerlere okul birincisi kontenjanından yerleşebiliyorlar. Bir insanın lisede deli gibi çalışıp sonra bu hakkını ziyan edeceğini düşünmüyorum.

Eşim istemez ondan mevki olarak yüksek olmamı , yapamazsın diyor bana sürekli
Niye minnak egosu mu sarsılıyormuş? Ah be kızım 20 yaşında gencecik kızsın, 31 yaşında bu kafadaki adamı ne diye aldın koca yaptın?
Yarın öbür gün ondan mevki olarak yüksek olmanı istemeyen kocan seni ortada bırakırsa ne yapacaksın? Biraz dişli ol, adamın her dediğine tamam deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…