Kıskançlık

Bir iki ornek degil, adamin tarzi tamamen bu.
Ayrica niye destek gormek istiyorsunuz? Akli başında kimse böyle bir adami desteklemez. Destek istiyorsaniz arkadaslariniz pek begeniyormus işte oradan devam edersiniz. Icinize siniyor, her seyi normal karşılıyorsaniz bize sormaniza gerek yok. Ha eger soruyorsaniz da burada kimsenin aynen devam sahane adam sakin kaçırma diyecegini sanmiyorum.

Seni sevmiyor yönetiyor yol yakınken uzaklaş lütfen

Yavrum sen niye konu açtın o zaman. Tavsiye dedin tavsiye verdik hepimiz. Ne münasebet arkadaşımla oturacam benden foto isteyecek. Arkadaşımın fotosunu mu atıcam. Çalışmanı istemiypr espri adı altında belirtmiş zaten. Giyimine karışıyor. Aaa ne kadar tatlı seviyor seni. Kıskanan erkek bulmuşsun şanslısın. Bu cümleler seni tatmin edecek biliyorum ama kandıramayız.

Çok çekersin ilerde
Üniversiteyi boşuna okuyorsun gibi. Bu seni çalıştırmaz da.

buraya ne zaman bir şey yazsam yabancı kişilerden bi nebze olsa destek görmek için kendimi çok kötü hissediyorum
Bu arada bunu dediğiniz icin baska konunuz da mi var diye baktim ama daha 10 gun once baska erkek icin baslik acmissiniz?

Adini bile koymadigimiz bir iliskimiz var, onun yuzunden sinavi kazanamadim tekrar hazırlanıyorum dediginiz cocuk bu mu??

Yok yahu bunun adını koymuşlar Allah analı babalı büyütsün

O hikaye 3 sene önceki olay o kişi şu an yakın arkadaşım

Neeee o üye miydi

Eski konulara bakmadan yazmam daha.

Neeee o üye miydi

Eski konulara bakmadan yazmam daha.
Eski konulara bakmak huyum degildir ama konu sahibi eski konularında da olumsuz yorumlar aldigini yazınca yine bu çocukla ilgili sandim.

Eski konusunda bu adi konulmamis çocukla olan durumlar yuzunden sinavi kazanamayip ablasının yanında tekrar hazirlandigini yazmis. Simdi uc sene önceki olay diyor, ama on gun önceki konusunda karsiliksiz aska düşmekten korkuyorum falan demis.

Ben anlayamadigim icin konudan elendim. Anlayabilen arkadaslara basarilar dilerim.

Yani dikkate alıp bir şeyler söylüyoruz. Sonra bunları görünce boşuna yazmışız diyorum.
Belli ki troll bir üye. İki konuda anlattığı karakterlerin ortak yanı dahi yok. İnandırıcılığını yitirdi.

Aynı kişi değiller ki abla sen niye kuruldun şimdi durduk yere

Çoook eskiden böyle bi erkek arkadaşım vardı. Küçüktüm ama allahtan yine akıllı davranmışım, Allahımmm. Unıversıtedeyken ansızın gelırdı, beni kontrol edıyordu aklı sıra . Hergun ne gıydın soruları, sonra ınanmama imaları vs başlayınca ayrılmıştım bi çok kıyafetı yasaklamıştı kendi kendine, herşeyimin şifresini istiyordu filan. Çok zor bırakmıştı benı. Hatta evlendi bılıyorum aradan 15 yıl geçti hiç görmedim sadece duydum. Neyse ben nışanlanınca bana mail atmıştı şirifsiz. Hırs yapmış kendınce. Böyle tipler cok kompleksli oluyor bence. Ve bu sevgı değil. Senı bastırıp başka bı ınsan halıne getirmeye çalışıyor. Senin mutlu olup olmadığın önemli değil. Bencilce. Bence bi oturup düşünün, değer mi diye. Denklikte önemli. Kafa yapıları hayata bakış açısı çok önemli. Hayatı bu tarz şekılcı yaklaşımlarla zehreden bi insan sadece insanın 3 günlük ömrünü çürütüyor.

Ama arkadaşlarımla konuştuğumuzda sahiplenen seven kıskanan erkeği buldun abartıyorsun diyorlar
Arkadaşların sevgilini destekliyorsa, onlarla olan arkadaşlığımı sorgulamalısın
Ayrıca nasıl bir varoşca yaklaşım sahiplenem seven erkek
Seven erkek sana destek olur köstek değil.

Daha güzel anlatılamazdı
Konu sahibi çerçeve yapıp duvarına asmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…