Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bitanemde çok kıskanç...
mesela benim fazla gezmami sevmez,evde oturayım ister :kedi: aradığı zaman ilk olarak 'nerdesin?' diye sorar.evdeyim dersem çok mutlu oluyor,aferin diyor kaydirigubbakcemile3 eğer dışardaysam sorgu başlıyor: nerdesin,ne işin var orda,ne zaman bitecek işin,fazla oyalanma eve git...kaydirigubbakcemile
farklı şehirlerde olduğumuz için biraz abartıyor haliyle sositososito
sonra kıyafetlerime de karışır,dar giyinmemi istemez....arkadaşlaırımı didik didik eder.bi arkadaşımla buluştum falan desem hemen adını sorarhiç erkek arkadaşım yoktur sayesinde :hulya:
güzel giyinmemide istemez,dikkat çekme der: ) arkadaşın dediği gibi asla ve asla araba kullanmama izin vermez,evlenince ben dururken sen kullanamazsın der :2: şuan ehliyete yazıldım ona bile bi sürü laf etti :sinifsinif: ne gerek vardı zaten kullanmayacasın deyip duruyor kaydirigubbakcemile
düğünlere,kına gecelerine gitmemi kesinlikle istemez,kütüphanede değil evde çalışmamı ister
Benimkide öyleydi sokağa gideceğim dersem bir kez hoş karşılar bir daha desem delirmeye başlıyordu sonra adım sürekli sokağa çıkan kişiye dönüştü
Kuzenimin eşide çok kıskanç evlenincede değişmedi hatta hiç dışarı çıkmasından hoşlanmıyor nere gitse beraber gitmek istiyor akrabalarına bile göndermek istemiyor erkekler katliam sebebi çok kötü oldu
ah ahh keşke benimkide hep kıskansa beniii(
abartılı olmadıktan sonra iyi aslında kıskanılmak. ama hiç mi kıskanmıyor:uhm: