• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlık

bence güvenin olduğu yerde kıskançlık olmaz. şüphe herkesde olur ama karşı tarafa yansıtılan bir kıskançlık olmaz,olmamalıdır. karşıdakine kişilikli bir birey olduğumuzu unutturmamamız gerektiğini düşünüyorum

Çok kıskançlık da kötü kızlar ya önceden önleminizi alın bende aşkıma kıskanç derdim ama bunları okuyunca normalmiş onunkiler (:
Kendi soruyo ehliyete yazılmadın mı hala diye çünkü otobüsler genelde kalabalık olur, Kendi söyler çık hava al rahatlarsın diye, kuzenlerime zaten bişey demez.. bazen bişey sorduğumda sen bilirsin aşkım ben senin kararlarına güveniyorum biliyosun diyor o zaman bir kez daha seviyorum onu :asigim:
Aşırı kıskançlık bi hastalık dikkat edin kızlar..

benim bitanemde çok kıskanç...
mesela benim fazla gezmami sevmez,evde oturayım ister :kedi: aradığı zaman ilk olarak 'nerdesin?' diye sorar.evdeyim dersem çok mutlu oluyor,aferin diyor kaydirigubbakcemile3 eğer dışardaysam sorgu başlıyor: nerdesin,ne işin var orda,ne zaman bitecek işin,fazla oyalanma eve git...kaydirigubbakcemile
farklı şehirlerde olduğumuz için biraz abartıyor haliyle sositososito
sonra kıyafetlerime de karışır,dar giyinmemi istemez....arkadaşlaırımı didik didik eder.bi arkadaşımla buluştum falan desem hemen adını sorar :1: hiç erkek arkadaşım yoktur sayesinde :hulya:
güzel giyinmemide istemez,dikkat çekme der: ) arkadaşın dediği gibi asla ve asla araba kullanmama izin vermez,evlenince ben dururken sen kullanamazsın der :2: şuan ehliyete yazıldım ona bile bi sürü laf etti :sinifsinif: ne gerek vardı zaten kullanmayacasın deyip duruyor kaydirigubbakcemile
düğünlere,kına gecelerine gitmemi kesinlikle istemez,kütüphanede değil evde çalışmamı ister

Benimkide öyleydi sokağa gideceğim dersem bir kez hoş karşılar bir daha desem delirmeye başlıyordu sonra adım sürekli sokağa çıkan kişiye dönüştü

Kuzenimin eşide çok kıskanç evlenincede değişmedi hatta hiç dışarı çıkmasından hoşlanmıyor nere gitse beraber gitmek istiyor akrabalarına bile göndermek istemiyor erkekler katliam sebebi çok kötü oldu

ben sınırlarımı belirttim aşkım sınırlarını belirtti o yüzden ikimizde uyuduğumuz sürece problem yok....Taaa sevgliyken erkek arkadaşlarımla konuşmayı kestim (aşkım söylemeden)o zamanlar bana konuş arkadaşlarını ihmal etme diyodu olsa gene der ama ark kalmadı ama ben ne zaman konuşsam surat düşer keyifsiz olur erkek ark olmuyo hayatnda biri varken 2 kıyafet ben çok açık giymem rahatsız olacağı bi durum olmadığı rahatsız olmaz sadece göğsüm gözükünce sevmez yani kıskançlığı ortadan kaldımak kendi elimizde tavrmızı koyup genel şeyleri hayatımızdan çıkarırsak ve diğer kalan normal davranışlarımızı abartmalarına izin vermezsek kıskançlık çok olmuyo derim ben inanın açık giymeyince bişey kaybedilmiyo yada erkeklerle konuşmayınca erkekler cinslerinin düşüncelerini çok iyi bildikleri için bu yüzden karışıyolar (abartanları kastetmiyorum:)baya uzun oldu:)

Benimkide öyleydi sokağa gideceğim dersem bir kez hoş karşılar bir daha desem delirmeye başlıyordu sonra adım sürekli sokağa çıkan kişiye dönüştü

Kuzenimin eşide çok kıskanç evlenincede değişmedi hatta hiç dışarı çıkmasından hoşlanmıyor nere gitse beraber gitmek istiyor akrabalarına bile göndermek istemiyor erkekler katliam sebebi çok kötü oldu

benimkide bana evlenince bu kadar gezmene müsade etmem ona göre diyor :gitme:
başkası olsa çekmez belki ama,öyle iyi yürekli,öyle düşünceliki...yaptığı tüm kıskançlıkları bana açıklıyor, yani benide ikna ederek karışıyor bana Şeniz
o yüzden alıştım artık sorun etmiyorum:asigim:

Way be neler varmış kızlar. Benimki japone kola izin vermediğinden evlenmekten vazgeçmiştim. Sonra artıları ağır bastı. Çünkü sorun sadece japone kol:Daskılı zaten giymiyordum. Dışarı çıkma felan sorun değil. YAzılanları görünce biraz sevindim açıkcasıhihoyyyt

Back
X