- 25 Ekim 2012
- 1.432
- 637
- 178
- Konu Sahibi MissHavisham
bende buna benzer durumlar yaşadım ilişkimizin başlarında (2 sene 11 ay oldu :) ) zaten yeterince kıskanç bi insanım bi de böyle şeyler olunca deliye dönüyordum tıpkı sizin gibi ama sevgilim beni onlarla muhattap etmedi (onlarla diyorum çünkü birden fazla kişi buna benzer durumlar yaşatmıştı) sevgiliniz onlara kesin ve net bi dille sizi sevdiğini eski defterleri kapattığını belirtmeli. bunu yaptıktan sonra yine mi vazgeçmediler ? o zaman en iyi çözüm zamana bırakmak zamanla sizin artık bi hayatınız olduğunu hiç bişeyin sizin aşkınıza zarar veremeyeceğini anladıklarında kendileri çekip gideceklerdir (en azından bizim böyle olmuştu) ' bunu yaptıktan sonra yine mi vazgeçmediler ? ' dedim çünkü gerçekten hayatta yüzsüz insan çok var anlamıyorlar kardeşim bi türlü...
İşte ne yazık ki sanırım ben hayatta karşılaşabileceğim en yüzsüz insanlarla karşı karşıya geldim dediğiniz gibi. Çünkü biz evlilik hazırlığı yapıyoruz, artık bari bu süreçte rahat bırak dediğimiz insandan " e peki sen evleneceğin adamın benimle ...da ...da birlikte olduğunu, ..... yaptığını biliyo musun?" diye cevap geldi...
Bu şahıslarının size ulaşmalarından bu derece rahatsızsanız;
Face kullanmayın,resimlerinize yorum yapmasınlar.
Numara değiştirin,arayamasınlar.
Eeee artık gelip kapıya dayanırlarsa da onlar adına bir psikiyatristen randevu alın derim.
Numaramızı değiştirdik, neredeyse tüm sosyal iletişim araçlarımızı yeniledik fakat yine de aynen de son cümlenizde söylediğiniz gibi yeri geldi kapıya dayanarak, arkadaşlarını yollayarak, uzaktan takip ederek, izleyerek devam etti tacizler. Artık taciz diyorum çünkü bu davranışların başka bi adı yok.
Son düzenleme: