Kıskançlık

bende buna benzer durumlar yaşadım ilişkimizin başlarında (2 sene 11 ay oldu :) ) zaten yeterince kıskanç bi insanım bi de böyle şeyler olunca deliye dönüyordum tıpkı sizin gibi ama sevgilim beni onlarla muhattap etmedi (onlarla diyorum çünkü birden fazla kişi buna benzer durumlar yaşatmıştı) sevgiliniz onlara kesin ve net bi dille sizi sevdiğini eski defterleri kapattığını belirtmeli. bunu yaptıktan sonra yine mi vazgeçmediler ? o zaman en iyi çözüm zamana bırakmak zamanla sizin artık bi hayatınız olduğunu hiç bişeyin sizin aşkınıza zarar veremeyeceğini anladıklarında kendileri çekip gideceklerdir (en azından bizim böyle olmuştu) ' bunu yaptıktan sonra yine mi vazgeçmediler ? ' dedim çünkü gerçekten hayatta yüzsüz insan çok var anlamıyorlar kardeşim bi türlü...

İşte ne yazık ki sanırım ben hayatta karşılaşabileceğim en yüzsüz insanlarla karşı karşıya geldim dediğiniz gibi. Çünkü biz evlilik hazırlığı yapıyoruz, artık bari bu süreçte rahat bırak dediğimiz insandan " e peki sen evleneceğin adamın benimle ...da ...da birlikte olduğunu, ..... yaptığını biliyo musun?" diye cevap geldi...

Bu şahıslarının size ulaşmalarından bu derece rahatsızsanız;

Face kullanmayın,resimlerinize yorum yapmasınlar.

Numara değiştirin,arayamasınlar.

Eeee artık gelip kapıya dayanırlarsa da onlar adına bir psikiyatristen randevu alın derim.

Numaramızı değiştirdik, neredeyse tüm sosyal iletişim araçlarımızı yeniledik fakat yine de aynen de son cümlenizde söylediğiniz gibi yeri geldi kapıya dayanarak, arkadaşlarını yollayarak, uzaktan takip ederek, izleyerek devam etti tacizler. Artık taciz diyorum çünkü bu davranışların başka bi adı yok.

Son düzenleme:
Kendinize öfkelenmeyi bir kenara bırakın

Sizin değil ; Birlikte olduğunuz adamın yapması gereken çoooooooook şey var

Kızlarında size gelip; açık açık ''nolur izin verin,son bir kez konuşalım'' demesini de anlayamadım doğrusu..

Sinir bozucu !

Hangi cesaretle,hangi yüzle karşınıza çıkıyorlar (mesaj atıyorlar) terbiyesizliktir bu ! Aşk derler birde bunun adına aman !

Tabi bu davranışın adına üstü kapalı bir şekilde''aşk'' demek istiyorum ,anlayan anladı
:34:

Gerçekten çok ama çok sinir bozucu. Ve ben artık inanın ki kontrolümü kaybettim. İşte bu noktada kendime öfkeleniyorum. En basiti bugün, birkaç fotoğraf gördüğümde beni görmeliydiniz. Kendimi tanıyamadım. İlkel bi hayvana dönüştüm adeta. İşte o zaman dedim ki artık bitti, şu noktada ben artık ben değilim. Ama işin kötü tarafı, beni sakinleştirebilecek, bu hayvani, ilkel tavırların yerini tutabilecek alternatif bi tavır da bırakın sergilemeyi, düşünemiyorum bile. Sadece yakıp yıkmak geliyo içimden.

İşte ne yazık ki sanırım ben hayatta karşılaşabileceğim en yüzsüz insanlarla karşı karşıya geldim dediğiniz gibi. Çünkü biz evlilik hazırlığı yapıyoruz, artık bari bu süreçte rahat bırak dediğimiz insandan " e peki sen evleneceğin adamın benimle ...da ...da birlikte olduğunu, ..... yaptığını biliyo musun?" diye cevap geldi...

Numaramızı değiştirdik, neredeyse tüm sosyal iletişim araçlarımızı yeniledik fakat yine de aynen de son cümlenizde söylediğiniz gibi yeri geldi kapıya dayanarak, arkadaşlarını yollayarak, uzaktan takip ederek, izleyerek devam etti tacizler. Artık taciz diyorum çünkü bu davranışların başka bi adı yok.

Sanırım evlilik hayalleri ile ve hatta planları ile ''aşk'' adı altında:34: fazlaca şey yaşamışlar ve bu ayrılık en az sizin kadar onlarıda lustrallik yapmış.

Gerçekten çok ama çok sinir bozucu. Ve ben artık inanın ki kontrolümü kaybettim. İşte bu noktada kendime öfkeleniyorum. En basiti bugün, birkaç fotoğraf gördüğümde beni görmeliydiniz. Kendimi tanıyamadım. İlkel bi hayvana dönüştüm adeta. İşte o zaman dedim ki artık bitti, şu noktada ben artık ben değilim. Ama işin kötü tarafı, beni sakinleştirebilecek, bu hayvani, ilkel tavırların yerini tutabilecek alternatif bi tavır da bırakın sergilemeyi, düşünemiyorum bile. Sadece yakıp yıkmak geliyo içimden.

Sizde de hata var ,yok değil

Bir erkeğin geçmişini bu denli didiklediğinizde kendinizin kötü olacağını biliyorsunuz . Haksız mıyım ?

O resimleri görmektense,hiç bilmemeyi görmemeyi tercih etseydiniz keşke

Erkek arkadaşınıza diyecek bir şey yok zaten !

Anlaşılan önceki ilişkilerine tam anlamıyla ''bitti'' diyememiş . Baksanıza kızlar bir cesaretle bi ümitle gelip konuşma çabası içindeler

Ayıp Abicim ! Ayıp !

Yazarken sinirleniyorum

Sosyal paylaşım sitelerinden uzak durun,işiniz mi yok

Sanırım evlilik hayalleri ile ve hatta planları ile ''aşk'' adı altında:34: fazlaca şey yaşamışlar ve bu ayrılık en az sizin kadar onlarıda lustrallik yapmış.

Yahu keşke öyle olsa da, "kızın da hayali yıkılmış, haklı." diyip çıkabilsem işin içinden. Hani kendime yakıştırsam, kızın mesajını alıcam facebooktan olduğu gibi yapıştırıcam buraya, o zaman ne demek isteyeceğimi anlayacaksınız. Ancak şunu söyleyebilirim ki, mesajda açık açık ".... beni hiç sevmedi, bana hiç ümit vermedi, ama ben belki onu elimde tutabilirim diye onunla birlikte oldum, bana beni sevdiğini bile söylemedi ama ben ona deli gibi aşık oldum..." yazıyor. Hani bir ihtimal diyorum ki, bu kızların bu adamı bu kadar takıntı haline getirmesinin sebebi belki de onlara karşı ulaşılmazı, cool (?) erkeği oynaması.. Başka bir anlam inan ki veremiyorum. Ama artık ben bu yazılanlardan, bu tacizlerden çok, bu yaşananların beni dönüştürdüğü şeye üzülüyorum.

Sosyal iletişim araçlarınızı yenilemeyecektiniz,tamamiyle kapatacaktınız

Biraz gözlerden uzak olun

Sizde de hata var ,yok değil

Bir erkeğin geçmişini bu denli didiklediğinizde kendinizin kötü olacağını biliyorsunuz . Haksız mıyım ?

O resimleri görmektense,hiç bilmemeyi görmemeyi tercih etseydiniz keşke

Erkek arkadaşınıza diyecek bir şey yok zaten !

Anlaşılan önceki ilişkilerine tam anlamıyla ''bitti'' diyememiş . Baksanıza kızlar bir cesaretle bi ümitle gelip konuşma çabası içindeler

Ayıp Abicim ! Ayıp !

Yazarken sinirleniyorum

Sosyal paylaşım sitelerinden uzak durun,işiniz mi yok

Ne demek istediğinizi kesinlikle anlıyorum ve hak veriyorum. Belki de beni erkek arkadaşıma saldırmaya teşvik eden alt sebeplerden biri de zaten benim de onu suçlamam bu konuda. İlk başlarda emin olun ki didiklemek filan gibi bir niyetim yoktu, ben böyle kıskanç bir insan değildim. Ama olaylar o kadar kısa sürede o kadar sık yaşandı ki, artık ben de kendimi bambaşka bir insan olarak buldum. Ve artık normalde gösterilmesi gerekenden belki de çok daha sert tepkiler vermeye başladım, bilmiyorum belki de tam tersi şuanda aslında vermem gereken tepkileri veriyorum. Gerçekten bilmiyorum, tam bir ikilem içerisindeyim.

Bizim de ilişkimizin başlarında böyle bir kız vardı.
Mail ile başladı sevgilim onları uygun bir dille cevapladı. daha sonra hasta oldu, beyninde ur varmış vs. Ben o kadar üzülmüştüm ki hastaneye ziyarete gitmesini bile istemiştim sevgilimden. çünkü kız ameliyattan çıkar mıyım çıkmaz mıyım belli değil demişti, hani ölüm döşeğindeki bir hastaya moral olsun gibi düşünmüştüm. meğer numaraymış:9: bu hasta numarasını bir süre devam ettirdi. o dönem çok canımı sıktı gerçekten bir insan neden bu kadar küçülür anlamam.neyse sonra sevgili buldu da kendine yakamızdan düştü. bu insanlar da en geç yeni bir sevgili bulduklarında yakanızdan düşeceklerdir:9:

Erkek arkadaşımla üç buçuk aydır birlikteyiz. Kendi aramızda bir problemimiz yok, çok iyi anlaşıyoruz, ortak noktamız çok fazla olduğu için birlikte vakit geçirmek de gerçekten çok keyifli. Ancak beni sürekli olarak mutsuzluğa iten bir mesele var ki o da erkek arkadaşımın eski sevgililerinin sürekli olarak bir yerden çıkıp ona ulaşmaya çalışmaları. İnanır mısınız, aralarında bana facebooktan mesaj atıp, nolur izin ver de son bi kez onunla başbaşa görüşelim ben onu hala çok seviyorum diyen bile oldu... Biliyorum ki 26 yaşında bi erkeğin eski sevgilileri elbette olmuştur, ben de sütten çıkma ak kaşık değilim ama, artık nasıl başedeceğimi bilmiyorum bu durumla..
Bir kaç aydır konuyla bağımsız sebeplerden ötürü psikolojik tedavi görüyorum ve doktorumun söylediğine göre major bir depresyondaymışım, bunun için Lustral kullanıyordum ancak bi süre önce azalta azalta bıraktım. Belki onun da etkisiyle daha çok sıkıntı yaratıyor bana şuanda bu mevzular bilmiyorum ama inanın bıktım. Aşık olduğum adamın eski sevgilileriyle sürekli karşılaşmaktan, onların ağzından sevgilime ilan-ı aşk edilmesini görmekten bıktım.. Bugün bi şekilde sevgilimin bir eski sevgilisiyle mutlu mesut çekilmiş fotoğraflarına denk geldim ki bu da bana son darbe oldu. Resmen çıldırdım. Erkek arkadaşıma saldırdım, bağırdım çağırdım. Ama ağlamadım. Hani öyle bi nokta olur ki artık üzülmeyi, kızmayı, kırgınlığı, öfkeyi ve isyanı öyle bir derecede yaşarsınız ki gözünüzden o yaşlar akamaz olur ya, işte aynen öyle oldu. Gözyaşlarım donup kaldı. O kadar öfke doluyum ki, bundan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum. Bu öfkem yalnızca o eski sevgilisi olacak kızlara değil, aynı zamanda erkek arkadaşıma da kızıyorum.. Hatta en çok ona kızıyorum.. Sanki kendime memleketin yarısından fazlasıyla birlikte olmuş bi adam bulmuşum gibi hissediyorum.. Biliyorum, şuanda hareketlerinde güvensizliğe kapılmamı gerektirecek hiçbirşey yok, çok da güveniyorum ama bu güvensizlik değil, bu gerçekten "kıskançlık" denen şey.. Kaldıramıyorum..
Buraya yazmam hiçbir şeyi değiştirmeyecek, yine ben böyle şeylerle karşı karşıya gelip üzülücem çok iyi biliyorum ama mutlaka kendimi anlatmam gerekliydi.. Anlayan olsun, ya da olmasın...

pardon da senin sevgilin onlara karşı yollarını kapatmıo demek kı oyle şey mı olur kırsın hattını kapatsın sanaldaki hesaplarını bakalım kım ulaşabılıo ona... o hep acık kapı bırakmıs eskılerıne kusura bakma ama bu boyle. .. sende onun ıcın lustral falan kullanma ben de kullandım zamanında bıraktgm an aglama krızlerm ve basagrım tuttu ınsanı hasta edıo o ılac tamam kullandgn zaman ot gıbı oluosn vurdumduymaz falan ama bıraknca cok kötü sonuclar doguruyo... ne gerek varr herkese de cok baglanmamak lazm ıste kendını hasta etcek derecede sevmemek lazım birgün gidecegini bilerrek yaşamak lazm..

Son düzenleme:
Bizim de ilişkimizin başlarında böyle bir kız vardı.
Mail ile başladı sevgilim onları uygun bir dille cevapladı. daha sonra hasta oldu, beyninde ur varmış vs. Ben o kadar üzülmüştüm ki hastaneye ziyarete gitmesini bile istemiştim sevgilimden. çünkü kız ameliyattan çıkar mıyım çıkmaz mıyım belli değil demişti, hani ölüm döşeğindeki bir hastaya moral olsun gibi düşünmüştüm. meğer numaraymış:9: bu hasta numarasını bir süre devam ettirdi. o dönem çok canımı sıktı gerçekten bir insan neden bu kadar küçülür anlamam.neyse sonra sevgili buldu da kendine yakamızdan düştü. bu insanlar da en geç yeni bir sevgili bulduklarında yakanızdan düşeceklerdir:9:

Bir ara öyle bir hale gelmiştim ki, şuna ben birini ayarlasam da artık bizi rahat bıraksa diye düşünmeye başlamıştım :) Hasta numaralarının aynısını biz de yaşadık, hanımefendi son üç ay içerisinde bir trafik kazası, bir zehirlenme, bir de intihar girişimi dolayısıyla hastaneye kaldırıldı (!), ve kendisi ölüm döşeğinde (!) sadece ve sadece benim sevgilimi yanımda görmek istediğinden ötürü arkadaşları aracılığıyla sevgilime kendisinin hasta olduğunu iletti. Bununla da yetinmedi, sevgilimden iki sene önce bir çocuk aldırdığını, ancak bunu korkusundan söyleyemediğini ne tesadüftür ki (!) bunu açıklayabilecek cesareti sadece benimle birlikte olduğunu öğrendikten sonra bulabildiğini yazdı..

İlişkileri biteli 2 yıl olmuş neredeyse bu bahsettiğim şahısla -ki aralarında en uzun süreni ve en takıntılısı olduğu için genelde yazdıklarımın muhattabı kendisidir- , eminim ki benim sevgilimden sonra erkek arkadaşları olmuştur ama.. Bilemiyorum. Karşımdaki normal bir insan olmadığından, zihninden neler geçiriyor bilemiyorum.

pardon da senin sevgilin onlara karşı yollarını kapatmıo demek kı oyle şey mı olur kırsın hattını kapatsın sanaldaki hesaplarını bakalım kım ulaşabılıo ona... o hep acık kapı bırakmıs eskılerıne kusura bakma ama bu boyle. .. sende onun ıcın lustral falan kullanma ben de kullandım zamanında bıraktgm an aglama krızlerm ve basagrım tuttu ınsanı hasta edıo o ılac tamam kullandgn zaman ot gıbı oluosn vurdumduymaz falan ama bıraknca cok kötü sonuclar doguruyo... ne gerek varr herkese de cok baglanmamak lazm ıste kendını hasta etcek derecede sevmemek lazım birgün gidecegini bilerrek yaşamak lazm..

Manevi anlamda sevgilimin tavırlarında bir açık kapı bırakıp bırakmadığı şuanda çok öfkeli olduğum için belki sağlıklı bir kafayla kararlaştıramam, ancak maddi anlamda, yani telefon, sosyal medya araçları gibi iletişim araçları anlamında dediklerinin hepsini yaptık, hatlarımızı yeniledik, eskilerini kırdık, en yakın arkadaşlarımız haricinde kimseye numaralarımızı vermedik, sosyal medyada hesaplarımızı yenileriyle değiştirdik ve taciz edebilecek kişilerin hepsini engelledik ancak bir insan sizi takıntı haline getirip ulaşmak isterse ne yapıp edip ulaşıyo malesef..

eğer bu kadar zorluyorsa sizi taciz ettiği için savcılığa gidebilirsiniz sanırım.
hastalıklı bir kişilik belli ki. hayır gidip saçını başını yolsan da vazgeçmeyeceğe benziyor:9:

Sayı konusunda mübalağa ettiğim gayet açık bence. Belki bu şımarık bir kızın şımarıkça isyanı gibi görünebilir ama durum gerçekten çok sinir bozucu. Buraya yazma sebebim de ne ilgi çekmek, ne benim on numara bi sevgilim var bakın herkes peşinde (!) diye hava atmak, ne de kendimi acındırmak. Sadece paylaşmam gerekliydi.. Çünkü içime attıkça boğulacak gibi oluyorum.

Arkadas ne bulunmaz hint kumaşı adammış diyorum öncelikle :) Bence de çok sinir bozucu .

eğer bu kadar zorluyorsa sizi taciz ettiği için savcılığa gidebilirsiniz sanırım.
hastalıklı bir kişilik belli ki. hayır gidip saçını başını yolsan da vazgeçmeyeceğe benziyor:9:

Kısa bir süredir ses yok ancak bizde genelde bu fırtına öncesi sessizlik diye tabir edilen cinsten oluyor, eğer bu sessizliğin ardından yine bir taciz vuku bulursa, bu sefer cidden dediğiniz gibi hukukî yollara başvurmaktan başka çare kalmayacak.

belli ki bu durumdan fazlasıyla sıkılmışsınız her seven kadının hissedeceği gibi.
sevgilinizin duruma müdahale tarzından az çok bahsetmişsiniz .
sevdiğiniz adamı karşınıza alıp bu durumun sizde ne kadar baskı yarattığını en ince detayına kadar anlatıp,
bu sorunu kesin bi şekilde çözmesini istemelisiniz.
büyük ihtimalle denemişsinizdir ama,daha açık konuşmak belki faydalı olur.

belli ki bu durumdan fazlasıyla sıkılmışsınız her seven kadının hissedeceği gibi.
sevgilinizin duruma müdahale tarzından az çok bahsetmişsiniz .
sevdiğiniz adamı karşınıza alıp bu durumun sizde ne kadar baskı yarattığını en ince detayına kadar anlatıp,
bu sorunu kesin bi şekilde çözmesini istemelisiniz.
büyük ihtimalle denemişsinizdir ama,daha açık konuşmak belki faydalı olur.

Bu benim de hayatımdaki ilk ilişkim değil ama ilk kez aşık oldum. Bu yüzden de sanırım olaylar beni ziyadesiyle bunaltıyor. Bu olaylar yaşanırken sürekli olarak sevgilimle oturup bu konuları nasıl çözebileceğimizi konuşuyoruz, o da kendi çapında elinden geleni yaptığını söylüyor, tepkisiz değil, yapıyor da ama muhatap olduğumuz insanlar ne yazık ki daha önce de belirttiğim gibi bizimle aynı dili konuşmuyorlar. Ben karşımdakilere elimden geldiğince sevgilimin eski sevgilileri değil de, hemcinslerim olarak yaklaştım, hep dedim ki onların yerinde ben de olabilirdim ama maalesef empati yoluyla da aşamadık bunları... Şimdilik bir sessizlik var ortada, umuyorum ki şu sıralar tekrar canımı sıkacak bir olay olmaz çünkü bugünlerde gerçekten artık sabrım taştı ve kendimde değilim.. Yakın zamanda böyle bir şeyle tekrar karşılaşırsam nasıl kaldırırım, nasıl bir tepki veririm bilemiyorum..

ne psikopat insanlar var benimde basıma cok geldi o yuzden cok iyi anlıyorum o psikoloji cok farklı insanın hepsini bogazlıyası geliyor bu kdr mı haysiyetsiz olur bir insan diye dusunuyorum hep eski sevgilin bitmis gitmis baktınki kız arkadası var otede dur bozma kimsenin arasını bana yapılsa ne dusunurum diye kafayı calıstır az ama yok nerde o beyin bazılarında..bunlarla ugrasmanın en guzel yolu sessiz kalmak muattap olmamak engelleyip ulasmamalarını saglamaya calısmak en sonunda bıkıp keserler heralde bu davranısları cunku ne kadar konusur muattap olursanız o kdr can sıkıcı oluyor

ne psikopat insanlar var benimde basıma cok geldi o yuzden cok iyi anlıyorum o psikoloji cok farklı insanın hepsini bogazlıyası geliyor bu kdr mı haysiyetsiz olur bir insan diye dusunuyorum hep eski sevgilin bitmis gitmis baktınki kız arkadası var otede dur bozma kimsenin arasını bana yapılsa ne dusunurum diye kafayı calıstır az ama yok nerde o beyin bazılarında..bunlarla ugrasmanın en guzel yolu sessiz kalmak muattap olmamak engelleyip ulasmamalarını saglamaya calısmak en sonunda bıkıp keserler heralde bu davranısları cunku ne kadar konusur muattap olursanız o kdr can sıkıcı oluyor

İlk başlarda muhatap olmayayım, seviyelerine düşmeyeyim dedim, daha da abarttılar sevgilimin evinin önüne gelmeler, yolunu kesmeler başladı, ya sabır dedim. Sevgilim muhatap olmak zorunda kaldı, bak benim ciddi bi ilişkim var yapma böyle diye, özür dilerim ciddi olduğunuzu bilmiyodum bi daha asla olmaz filan demiş. Aradan bir iki hafta geçti, kaza geçirdim beni görmeye gelsin diye haber yollatmış.. Gerisi zaten önceki mesajlarımda da yazıyor.. Yani anlayamıyorum, hakikaten de dediğiniz gibi bu kadar haysiyetsizliği aklım almıyor.. Bu son zamanlardaki sessizlikten hemen önce de intihar edeceğini söylemişti, yok ben sensiz yaşayamam öldürücem kendimi filan, kendi çapında intihar ettim süsü veriyor sessizliğiyle.. Hani belki merak eder de arar beni diye mi düşünüyo ne düşünüyosa artık o hastalıklı zihniyle.. Bilemiyorum..

3 aylık gibi kısa bir süre de
Bu duruma gelip hastalık sahibi olduysanız bence direk ayrılın
Madem kaldıramıyorum diyorsunuz, zorlamayın kendinizi

Ayrılmak için 300-500 ex sevgilisinin daha mail atmasını mı bekliyorsunuz?.

suyu ısınmış onun bırakın demlensin..:34:

Back
X