- 27 Aralık 2012
- 1.984
- 440
- 373
kendine mi güvensizlik nedir bilinmez ama kalabalık yerlere bile gitmeye korkar oldum berbat bir durum bu ya
geçen sene eski erkek arkadaşımla gezerken
ben kızları keserdim
o ise ortamda benden başka hiç kimse yokmuş gibi davranırdı
o kadar harika bir his ki
bir başka erkek arkadşım da yanımızdan açık giyinmiş bi kız geçse hemen bana bakar, bakmıyorum derdi
sinir hastası etmişti beni
bütün kızlar dikkatini çekiyordu
güya bakmıyordu ama dikkatini çektiğini hep belli ederdiiii
ay ne kötü günlerdi
canım bak arkadaşların tavsiyesisine uydum ben, şaka yollu konuştum. öyle ciddi bir şekilde değil ve baktım ki hem kendim rahatlıyorum hem de o düşüncelerini anlatıyor.
kendisi de az kıskanç değilmiş. ama ben hep kendi adıma düşündüğümden onun tavrını, bakış açısını farketmemişim.
benim nişanlımın aslında kıskanılmaktan, tabii belirli bir noktaya kadar, hoşlandığını anlamış oldum. ayrıca yine buradaki arkadaşların da görüşünü okudukça aslında düşüncelerimin aşırı olmadığını farkettim. bazı aşırılıklarım da zaten nişanlımla konuşunca azaldı, rahatladım.
bence bu durumu çok abartmadığın sürece sorun yok. kalabalığa girmekten de korkma, senin durumun aşırılaşmış canım ama yine kendin halledebilirsin. rahatla biraz. bir de şunu unutma karşındaki kişi böyle bir şey amaç edindiyse yapar, yani aldatır...
o bayan ben oluyorum:)
öncelikle konu sahibi arkadaş iyiki bu konuyu açtın yanlız değilim demek ki:)çünkü bende senin gibi çok kıskancım hatta senden daha fazla ve benim sevgilimde akademisyen,sen yine iyisin benim durumum daha kötü şimdi sınavlar başladı sınavlarda gözetmen oluyo.acaba gözetmen bayanlarla konuşuyo mu diye uyuyamıyorum geceleri daha önce bu yüzden kavga ettik..çok uyuz kızlar var okulda napiyim.ona birşey demiyorum tabi ama kendi kendimi yıpratıyorum işte..
sizin için hastasın demek çok basit bir şey sanırım ama ruhsal problemleri olan bir bireyle yaşamadığınızdan belki de hastalık yaftasını yapıştırıyorsunuz. bu durumu burada paylaşma sebebim bir arkadaşımla konuşuyor gibi paylaşmak, önerileri olanları dinlemek.
kıskançlık hastası diye de bir şey yoktur ayrıca. kıskançlık herkese göre dozu değişen bir durum. ben kendiminkinin biraz fazla olduğunu düşünüyorum, bu yüzden çevreye veya kendime zarar verdiğim yok. içimden geçirdiğim bazı şeyler var. paylaşmam sakıncalı mı? yada bunu belirttiğim halde hastasın demek hoş bir yaklaşım mı?
kıskançlık hastası dıye birşey vardır tıp dılınde ( okb aşırı takıntılı davranışları) olan herkeze denir .+eleştirilmekte güzel şeydir bence kii siz
zaten hatalarınızı görmüşsünüz ne mutlu size bendede hiç kıskançlık yok özgüvenle alakalı diye düşnüyorum bende benden daha ıyısınımı
bulucakki ,güzelinimi bulucakki,huyu suyu anlayışlı ,bakımlı ,hayatını kolaylaştırna birinimi aynı kişide bulucakkı diye düşünüyorum o yüzdende
kıskanmıyorum haa o bana karşı kıskanılıcak tavırlar sergılersede kapıya koyarım acımma valla rahat olun birazcık bence kıskançlı çok kötü
birşeyya eskı çıktıgım çocuk kapıda yatardı kıskançlıgından illallah ettımdı ama sonunda nappppppptım bıraktım şükürki odur budur kıskanç kişilerden uzak dururum
sizi yüksek öz güveniniz ve kapının önüne koyma kabiliyetinizden dolayı kutlarım :)
birçoğumuz bunu yapmaz yada yapamaz herhalde.
canım ayrıca herkes bir değil, öz güven problemi olmayan veya takıntılı bir ruh hali sergilemeyen insanlarda da kıskançlık olabilir. her davranış veya düşünceyi tek bir kalıba bağlamak doğru olmaz bana göre.
daha güzelini bulma konusunda da, neden olmasın... daha güzelini, akıllısını, çekicisini herkes elbette bulabilir. benden daha iyisini bulamaz şeklinde bir düşünce bence öz güven göstergesinden çok kibir gibi görünüyor...
kendıne inan ve güven ozaman senden başkasına gerçekten ihtiyacıda olmaz bakmazda
şimdi yeterınce güzlim zaten :)kıbırse kıbırmı bılmıyorumda ben hepsiin bir arada bulamaz dıye düşünüyorum ya şimdi güzeli bulur aptal olur
iyisini bulurrrr bakımsız olur.hem güzel hem iyiyi bulsa beceriksiz olur .( yemekti el becerileriydi v.s dolmada yaparım dansımıda ederim
)sexide olurum :) bunları bulsa hayatını kolaylaştıran kadın ister bir erkek hayatında eeeeeeee onuda yapıyosam eger yüzüne bakıncada
halınden anlıyosam ve bukadar potansiyeli algılayamıyıcak kapasitede olupta başkasına bakıcaksa eger buyursun baksın arkadaşım:)
( hem yolda baksa neolurkı bız yanyana yüryünce ben dıyorumkı hatun güzeldi dimi hayatım ey allam dıyo ne bılıyımya ona baktım dıyor baksın neolcakki kız yazık bakarrrr geçerr bak hayatım gözün gönlün açılsın dıyorum adam bakmıyo :)
banada bir sevgılım demiştiki sevdıgını kıskanmayan tek domuzdur demişti sen nasıl insansn dıye sorardı kıskanmıyorum arkadaşım kıskanıpta hayatını zındana çeviriyim sonrada benden sogsunmu ?:)
senın nışanlın kovaymış birde EN ÇALIŞKAN INSAN KOVALARDAN ÇIKAR adamın çalışmaktan bakmaya mecalıde olmaz
canım vallahi ağzım açık kaldı bu nasıl öz güvendir yahu :)))))
ben hayatta diyemem yolda görsem birini ne güzel hatun gözün gönlün açılsın bak diye :))
değişik bir yapın var, rahatlık desem değil, kibir var diye düşünüyorum ama bildiğin ağzım açık kaldı yani :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?