Kıskançlık

hakkim

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
919
989
323
Merhaba hanımlar ben sizlere bir şey danışmak istiyorum. Ben aşırı derecede kıskancım ve artık kendim rahatsız oluyorum bu durumdan. Elimde olsa adamı dizimin dibinden ayırmayacağım. Kendi arkadaşlarımla konuşunca onlar beni arayınca gayet normal geliyor fakat onu gece kız arkadaşları ararsa ya da mesaj atarlarsa çılgına dönüyorum. Şöyle düşünüyorum benim arkadaşlarım erkek olanlarda hep normal saatlerde gün içerisinde konuşuyoruz. Ama bana gece ikide bir kızın sevgilime yazması rahatsız ediyor. İlişkimizin başında bu kızların evine gidiyordu yemek yemeye falan önce güzelce uyardım sonra baktım olmuyor dedim kusura bakma ama ben bunlara gelemem yol yakınken ayrılalım. Artık gitmiyor zaten çalışıyor artık işten çıktığı an benim yanımda. Ama kızlar bunları bile bile hala gece mesaj atıyorlar ve ben bunda artık art niyet arıyorum. Benimde çok yakın erkek arkadaşlarım var kardeş gibi sevdiğim ama ben onların hayatındaki insanların rahatsız olduğunu bilsem gece vakti aramam evime sadece onu çağırmam. Çok mu evimde görmek istiyorum ikisini çağırırım yemeğe. Haksız mıyım lütfen siz söyleyin.

gecenin yarısı gelen sms lerden rahatsızlık duymak
zaten kıskanılması gereken bir durum
ben burda bir aşırılık görmedim
ama anlatmadığın abartılı hareketlerin varsa
ilişkileri yıpratır cinsten
büyük bir sorun bu
:26:

cok haklisin cokkk ama o gece arayanda sorun var bence erkek arkdasinda degill eger erkek arkadasini cok gormesi lazimsa desinki al kiz arkadasini gel desin ayrica bu kizin ailesi falan yokmi nasil musade ediyorlarki erkek arkadasinin oraya yemege gitmesine falan adam da suc yok bence bak sen uyarinca gitmemis bi daha

GALAXY S NOTE tarafindan gonderildi

gecenin yarısı gelen sms lerden rahatsızlık duymak
zaten kıskanılması gereken bir durum
ben burda bir aşırılık görmedim
ama anlatmadığın abartılı hareketlerin varsa
ilişkileri yıpratır cinsten
büyük bir sorun bu
:26:

Yok anam işte bunlar atmasın kimse gecenin vakti mesaj diyorum ama arkadaşım ne diyebilirim diyor. Yazın bir iş arkadaşı yüzünden ayrılma noktasına geldik bu aramalar mesajlar yüzünden en son ayrılma noktasında söyledi ve her yerden sildi. Yani son noktaya gelmeden bu adam bir şey yapmıyor. Eğer bir niyetleri olsa senden önce söylerlerdi sadece arkadaşım. Ama vallahi ben gelemiyorum ya böyle şeylere :(

sorun kızlarda degıl sevgılınde..

senınle olan cıddıyetını kimseye yansıtmıyor demekkı..

kızlarda ona free muamelesı yapıyor..

Gecenin bir yarısında kız arkadaşları sevdiğim adamı arayacak varsa.. !
O telefonu kafasında paramparça ederimmmmm !

cok haklisin cokkk ama o gece arayanda sorun var bence erkek arkdasinda degill eger erkek arkadasini cok gormesi lazimsa desinki al kiz arkadasini gel desin ayrica bu kizin ailesi falan yokmi nasil musade ediyorlarki erkek arkadasinin oraya yemege gitmesine falan adam da suc yok bence bak sen uyarinca gitmemis bi daha

GALAXY S NOTE tarafindan gonderildi

Yok bacım aileleri burda tek yaşıyorlar. Ben ailemle yaşıyorum erkek arkadaşım tek yaşıyor yaza sözümüz olacak annem ve babam dahil bütün ailem tanıyor ama bize yemeğe çağırmıyoruz biz elalemin kızları çağırıyor gel delirme işte

Gecenin bir yarısında kız arkadaşları sevdiğim adamı arayacak varsa.. !
O telefonu kafasında paramparça ederimmmmm !

Kız anam et istediğin kadar et ben ne kavgalar ettim kızlar anlamıyorlar ki benimki de söyleyemezmiş ha gündüz mesaj atmışlar ha gece ne farkı varmış benden önce çok yakınlarmış dışarı çıkmalar falan şimdi görüşemiyolar buluşamıyolar ya mesajla yetiyor. Hayır benimleyken gelsinler ben bir şey demiyorum ama başbaşa ben kaldıramam kusura bakmasınlar.

tabii ki haklısın ne münasebet ya gece yarısı atılan mesajlar. arkadaşları ilişkinize saygı duymuyor bence ama erkek arkadaşında da sorun var aradaki mesafeyi o ayarlamalı sonuçta.

sorun kızlarda degıl sevgılınde..

senınle olan cıddıyetını kimseye yansıtmıyor demekkı..

kızlarda ona free muamelesı yapıyor..

Bacım biliyolar kızlar beni, evlenme teklifi aldığımı, tanıyolar da. Bak bir senedir yüzünü görmediler ama mesaj atmaktan vazgeçmiyorlar yani şimdi her dakika değil ama işte okulla ilgili bir şey, işle ilgili bir şey oluyor hemen benimkine soruyolar ya o işte o okulda bir kız yok mu ona sorsalar kimse rahatsız olmasa

Kız anam et istediğin kadar et ben ne kavgalar ettim kızlar anlamıyorlar ki benimki de söyleyemezmiş ha gündüz mesaj atmışlar ha gece ne farkı varmış benden önce çok yakınlarmış dışarı çıkmalar falan şimdi görüşemiyolar buluşamıyolar ya mesajla yetiyor. Hayır benimleyken gelsinler ben bir şey demiyorum ama başbaşa ben kaldıramam kusura bakmasınlar.

Bu durumdan kim olsa rahatsızlık duyar..
Kızlarla arasına bir mesafe koymalıydı..
Kız arkadaşım rahatsız oluyor kusura bakmayıın demeli..

Merhaba hanımlar ben sizlere bir şey danışmak istiyorum. Ben aşırı derecede kıskancım ve artık kendim rahatsız oluyorum bu durumdan. Elimde olsa adamı dizimin dibinden ayırmayacağım. Kendi arkadaşlarımla konuşunca onlar beni arayınca gayet normal geliyor fakat onu gece kız arkadaşları ararsa ya da mesaj atarlarsa çılgına dönüyorum. Şöyle düşünüyorum benim arkadaşlarım erkek olanlarda hep normal saatlerde gün içerisinde konuşuyoruz. Ama bana gece ikide bir kızın sevgilime yazması rahatsız ediyor. İlişkimizin başında bu kızların evine gidiyordu yemek yemeye falan önce güzelce uyardım sonra baktım olmuyor dedim kusura bakma ama ben bunlara gelemem yol yakınken ayrılalım. Artık gitmiyor zaten çalışıyor artık işten çıktığı an benim yanımda. Ama kızlar bunları bile bile hala gece mesaj atıyorlar ve ben bunda artık art niyet arıyorum. Benimde çok yakın erkek arkadaşlarım var kardeş gibi sevdiğim ama ben onların hayatındaki insanların rahatsız olduğunu bilsem gece vakti aramam evime sadece onu çağırmam. Çok mu evimde görmek istiyorum ikisini çağırırım yemeğe. Haksız mıyım lütfen siz söyleyin.

Kiskanmakta haklısın ama sevgilinde de suC var o toleransi vermicek senin rahatsız olduğunu soyleyecek..benin eşimede bi ara bi bayan arkadaşı yazıyodu ki biz yeni evliydik bi sabah cilditdim bağırdım eşime kızdım söylendim msj aticam dedim eşimde al at sus dedi bende nazikçe msj attım kendinumaramida ekledim o gundegünden sonra atmadı tam nr yazdığımı hatirlamiyrm ama eşimle kardeş gibilerdj ama kız cıvık gibi geldi..ama eşim beni kimseden saklaması kıskanç huysuz takintiliydum ben bekarkende o yüzden eşim bekarkrnde beni uzmezdi bu konuda.suan işi gereği bayanlarlada konuşur ararlar ama eşim cok olgundur konuşması bilir o yüzden artık kafama takmiyrm abdurt bi durumda müdahale ederim gerekirse saçını başını yolarim :-)..sen köy tavrını erkek eşi veya sevgilisi ile arkadaşlarinin yerini bilmeli

Kiskanmakta haklısın ama sevgilinde de suC var o toleransi vermicek senin rahatsız olduğunu soyleyecek..benin eşimede bi ara bi bayan arkadaşı yazıyodu ki biz yeni evliydik bi sabah cilditdim bağırdım eşime kızdım söylendim msj aticam dedim eşimde al at sus dedi bende nazikçe msj attım kendinumaramida ekledim o gundegünden sonra atmadı tam nr yazdığımı hatirlamiyrm ama eşimle kardeş gibilerdj ama kız cıvık gibi geldi..ama eşim beni kimseden saklaması kıskanç huysuz takintiliydum ben bekarkende o yüzden eşim bekarkrnde beni uzmezdi bu konuda.suan işi gereği bayanlarlada konuşur ararlar ama eşim cok olgundur konuşması bilir o yüzden artık kafama takmiyrm abdurt bi durumda müdahale ederim gerekirse saçını başını yolarim :-)..sen köy tavrını erkek eşi veya sevgilisi ile arkadaşlarinin yerini bilmeli

İşte bak senin eşin izin vermiş mesaj atmana benimki diyoki ne diycez ayıp ben senin arkadaşlarına diyormuyum. Hayır bir de kızlar böyle her fotoğrafımı beğeniyo yorum yapıyo bazen diyorum ki hakkim senin için fesat.

Bu durumdan kim olsa rahatsızlık duyar..
Kızlarla arasına bir mesafe koymalıydı..
Kız arkadaşım rahatsız oluyor kusura bakmayıın demeli..

Çok ayıpmış sanki herkes benim sevgilime mi kalmış arkadaşmış onlar sadece zaten görüşmüyormuş kızlar arada bir bir şey sormak için mesaj atıyorlarmış ben abartıyormuşum :(

Zaten normal bir şey değil ki gecenin bir yarısı gelen mesajlar.
Ben de başlığı görünce kontrolsüz bir kıskançlık sanmıştım.

Bence kıskançlığınız fazla değil gayet yerinde bende ilk okudugumda kız gectı yanında kız ona baktı gibi şeyler gelecek sandım ama arkadaşım kim olsa kıskanır kim olsa sorun cıkarır ben ki kıskançlık duygumu hiç hissetmem ama bu durumda bende deliye dönerdim. Ne demek yalnız eve davet gece mesaj atmak he erkek arkadasınızda suç yokmu var mesefe koymayı bilmeli gerekirse terslemeli birlikteyseniz en yakın dostunuzda sevgilinizde omzunda ağlayacağınız kişide o olmalı farklı cins biriyle çok yakın olmaya gerek yok o kırılır diye susmayada gerek yok tabiki de karşı cins arkadaşlarımız olacak grup halinde bir şeyler yapılabilir bunlar kıskançlık konusu olmaz ama gecenin bir yarısı mesaj at sonra eve davet et sevgilisiz yanlışş bence

İşte bak senin eşin izin vermiş mesaj atmana benimki diyoki ne diycez ayıp ben senin arkadaşlarına diyormuyum. Hayır bir de kızlar böyle her fotoğrafımı beğeniyo yorum yapıyo bazen diyorum ki hakkim senin için fesat.

Fotolarini begensinler bunalra bakma tabu kötü düşünde demiyorum ama kız arkadaslarida abartmasin kim hoşlanır sevgilisine gece msj gelsin başka bayandan.o bayanlar kendilerini senin yerine koyup düşünmeli ve atmamali...sevgilinde ben seninkilere diyormuyum diyince ben solemeni gerektiricek bi davranışta bulunmuyorum mesafeli ve senin yerini biliyorum hayatımda dersin...

Ne soruyorlarmış...

Okulda bu ne zaman teslim edilecek nasıl yapıcaz sen yaptın mı bilmem ne başka kimse yok okulda sadece benimki var ya. Yarın buluşulcak gelcek misin şimdi çok hakkını yememyeyim gitmiyor zaten benimki ama işte bir de şu her otu boku benimkine sormayı bıraksalar her şey çözülecek.

Back
X