- 21 Ekim 2012
- 919
- 989
- 323
Merhaba hanımlar ben sizlere bir şey danışmak istiyorum. Ben aşırı derecede kıskancım ve artık kendim rahatsız oluyorum bu durumdan. Elimde olsa adamı dizimin dibinden ayırmayacağım. Kendi arkadaşlarımla konuşunca onlar beni arayınca gayet normal geliyor fakat onu gece kız arkadaşları ararsa ya da mesaj atarlarsa çılgına dönüyorum. Şöyle düşünüyorum benim arkadaşlarım erkek olanlarda hep normal saatlerde gün içerisinde konuşuyoruz. Ama bana gece ikide bir kızın sevgilime yazması rahatsız ediyor. İlişkimizin başında bu kızların evine gidiyordu yemek yemeye falan önce güzelce uyardım sonra baktım olmuyor dedim kusura bakma ama ben bunlara gelemem yol yakınken ayrılalım. Artık gitmiyor zaten çalışıyor artık işten çıktığı an benim yanımda. Ama kızlar bunları bile bile hala gece mesaj atıyorlar ve ben bunda artık art niyet arıyorum. Benimde çok yakın erkek arkadaşlarım var kardeş gibi sevdiğim ama ben onların hayatındaki insanların rahatsız olduğunu bilsem gece vakti aramam evime sadece onu çağırmam. Çok mu evimde görmek istiyorum ikisini çağırırım yemeğe. Haksız mıyım lütfen siz söyleyin.