Kıskançlık

Fotolarini begensinler bunalra bakma tabu kötü düşünde demiyorum ama kız arkadaslarida abartmasin kim hoşlanır sevgilisine gece msj gelsin başka bayandan.o bayanlar kendilerini senin yerine koyup düşünmeli ve atmamali...sevgilinde ben seninkilere diyormuyum diyince ben solemeni gerektiricek bi davranışta bulunmuyorum mesafeli ve senin yerini biliyorum hayatımda dersin...

Ah şöyle birer maço sevgili bulsalar nasıl mutlu olucam. Ya da buldukları sevgililerine başka kızlar mesaj atsa bi görsem nasıl hissediyorlar. İşte ben yokken yakınlarmış ya şimdi ben hayatına girdikten sonra yavaş yavaş koptular yani koptular derken onların evine gitmiyor asla bir yıldır ve buluşmuyor. Ben çünkü en baştan söyledim yapamam ben böyle diye. Onun çabası sanırım tam kopmamak için mi yapıyorlar anlamıyorum ki bende.

Okulda bu ne zaman teslim edilecek nasıl yapıcaz sen yaptın mı bilmem ne başka kimse yok okulda sadece benimki var ya. Yarın buluşulcak gelcek misin şimdi çok hakkını yememyeyim gitmiyor zaten benimki ama işte bir de şu her otu boku benimkine sormayı bıraksalar her şey çözülecek.

Eşin öğretmen mi mesajlarda dikkatimi çekmedi de.

Ah şöyle birer maço sevgili bulsalar nasıl mutlu olucam. Ya da buldukları sevgililerine başka kızlar mesaj atsa bi görsem nasıl hissediyorlar. İşte ben yokken yakınlarmış ya şimdi ben hayatına girdikten sonra yavaş yavaş koptular yani koptular derken onların evine gitmiyor asla bir yıldır ve buluşmuyor. Ben çünkü en baştan söyledim yapamam ben böyle diye. Onun çabası sanırım tam kopmamak için mi yapıyorlar anlamıyorum ki bende.

Inş dediğin gibi bulurlar anlarlar seni..nedir bu kopmamak ya arkadaş çocuğun sevgilisi var rahatsız oluyo mesafeni bil artık..arkadaşını gerçekten seven insan onun sorun yaşamasını istemez...taviz verme sakin bu konuda sevgiline..

Yook uzattı okulu hem çalışıp hem okuyor. Aynı okuldalar bir de geçen sene bir dönem aynı iş yerinde çalıştılar.

Ha öğrenci hala. O zaman karşındaki insalar henüz 20 li yaşlarda. O kadar ince düşünmeyebilirler o halde. Kuşak farkından dolayı senin rahatsız olduğunu anlamazlar. Ama aynı iş yerinde çalıştılar diyorsun staj olarak mı? Yoksa kızlar da mı uzattı? Nasıl yani bir terslik var sanki.
Sizin ve eşinizin yaşları kaç?

Çok ayıpmış sanki herkes benim sevgilime mi kalmış arkadaşmış onlar sadece zaten görüşmüyormuş kızlar arada bir bir şey sormak için mesaj atıyorlarmış ben abartıyormuşum :(

Çok sevdiğim bir laf vardır, bir kadınla bir erkek asla arkadaş olamazlar.İkisinden birisi muhakkak kördür...İstisnalar elbette kaideyi bozmaz ama gecenin köründe mesaj atmalar, yemeğe çağırmalar...Bu artık kıskançlık değil.Demek ki erkek arkadaşınızın kız arkadaşları, size saygı göstermiyor, rahatsızlık duyacağınızı belirtmiyor erkek arkadaşınız bu hanımlara....Ben olsam telefonu gizliden ele geçirir, sevgilinizin ağzından bu kızlara nazikçe yazardım.:51:

Çok sevdiğim bir laf vardır, bir kadınla bir erkek asla arkadaş olamazlar.İkisinden birisi muhakkak kördür...İstisnalar elbette kaideyi bozmaz ama gecenin köründe mesaj atmalar, yemeğe çağırmalar...Bu artık kıskançlık değil.Demek ki erkek arkadaşınızın kız arkadaşları, size saygı göstermiyor, rahatsızlık duyacağınızı belirtmiyor erkek arkadaşınız bu hanımlara....Ben olsam telefonu gizliden ele geçirir, sevgilinizin ağzından bu kızlara nazikçe yazardım.:51:

Kusura bakmayın da sizin yaptığınız ne kadar doğru peki. Gizlice ele geçirmek ve onun ağzından yazmak. Madem kendi ağzınızdan yazın daha bir yakışıklı olsun.

Ha öğrenci hala. O zaman karşındaki insalar henüz 20 li yaşlarda. O kadar ince düşünmeyebilirler o halde. Kuşak farkından dolayı senin rahatsız olduğunu anlamazlar. Ama aynı iş yerinde çalıştılar diyorsun staj olarak mı? Yoksa kızlar da mı uzattı? Nasıl yani bir terslik var sanki.
Sizin ve eşinizin yaşları kaç?

Canııım ben daha evli değilim yaza sözüm var. Eveet bir tanesiyle aynı yerde staj yaptılar ve onlarda uzattı okulu benimki bir dönem onlar bir yıl uzattılar.

Canııım ben daha evli değilim yaza sözüm var. Eveet bir tanesiyle aynı yerde staj yaptılar ve onlarda uzattı okulu benimki bir dönem onlar bir yıl uzattılar.

O başka o zaman canım. Bunlar okul arkadaşı. Sen nişanlından eminsen o halde sorun yok derim.

Nasıl işmiş o öyle be hiç bana göre değil...
Uğraşma boşuna ya walla bak kendini yıpratıyosun boşu boşuna..
Değişmez bu durumm.. Engel olamazsın yanii..

Sözlü bile değilmiş ki. Normal üni sevgili halinden ne farkı var dışarıdan bakınca.
Benim de çok yakın erkek arkadaşlarım vardı okulda. Saat kavramı olmadan mesajlaşırdık ama başka gözle bakmazdık birbirimize. Bunlar da öyle olabilir. Neden olmasın.

aranızda katılmayanlarınız olur belki ama... geri kafalılık yada farklı birşey de diyebilirisiniz...

bu devirde bayanlar erkekle, erkekler bayanla kanki olmaz...

öğrencilikteyken oluyorda ilerleyen zamanda işin laçkası çıkıyor. (tüm yorumları okumadım.)

Son düzenleme:
Kusura bakmayın da sizin yaptığınız ne kadar doğru peki. Gizlice ele geçirmek ve onun ağzından yazmak. Madem kendi ağzınızdan yazın daha bir yakışıklı olsun.

Kendi ağzından yazsın, iyice küçük düşsün başkalaının gözünde, bu daha mı mantıklı?
Adam mesafeyi koyamıyorsa, mesafe koymasına yardımcı olur böylelikle...
En azından diğer yapılanlara göre daha doğru :)

Merhaba hanımlar ben sizlere bir şey danışmak istiyorum. Ben aşırı derecede kıskancım ve artık kendim rahatsız oluyorum bu durumdan. Elimde olsa adamı dizimin dibinden ayırmayacağım. Kendi arkadaşlarımla konuşunca onlar beni arayınca gayet normal geliyor fakat onu gece kız arkadaşları ararsa ya da mesaj atarlarsa çılgına dönüyorum. Şöyle düşünüyorum benim arkadaşlarım erkek olanlarda hep normal saatlerde gün içerisinde konuşuyoruz. Ama bana gece ikide bir kızın sevgilime yazması rahatsız ediyor. İlişkimizin başında bu kızların evine gidiyordu yemek yemeye falan önce güzelce uyardım sonra baktım olmuyor dedim kusura bakma ama ben bunlara gelemem yol yakınken ayrılalım. Artık gitmiyor zaten çalışıyor artık işten çıktığı an benim yanımda. Ama kızlar bunları bile bile hala gece mesaj atıyorlar ve ben bunda artık art niyet arıyorum. Benimde çok yakın erkek arkadaşlarım var kardeş gibi sevdiğim ama ben onların hayatındaki insanların rahatsız olduğunu bilsem gece vakti aramam evime sadece onu çağırmam. Çok mu evimde görmek istiyorum ikisini çağırırım yemeğe. Haksız mıyım lütfen siz söyleyin.

bu aşırı kıskançlık değil normal düzeyde kıskançlık...
Sanırım evi değilsiniz o yüzden bu durumu oturtamıyorsunuz. Kendinizden örnek verin gecenin 11inde benim erkek arkadaşlarım arasana mesaj atsa ne hissedersin diye sor, onun için bi sakınca olmadığını söylüyorsa demekki baya "geniş" biri.

aranızda katılmayanlarınız olur belki ama... geri kafalılık yada farklı birşey de diyebilirisiniz...

bu devirde bayanlar erkekle, erkekler bayanla kanki olmaz...

öğrencilikteyken oluyorda ilerleyen zamanda işin laçkası çıkıyor. (tüm yorumları okumadım.)

size katılıyorum benim de b, sürü erkek arkadaşım vardı evlenince hepsi bitii. Evli omlayan hiç bir erkek arkadaşımla (kocam da aynı şekilde kız arkadalarıyla) görüşmüyorum

Demek ki en basta sevgilin icin bu durum sorun olmuyormus, onlarla istedigi saatte muhabbete giriyormus ki o arkadaslari da sakinca gormuyorlar. Bence kizlara degil de, sevgiline kiz kizacaksan. Onunla konus. Ben olsam ben de iskillenirim gece gece karsi cinsle mesajlasmadan.

Merhaba hanımlar ben sizlere bir şey danışmak istiyorum. Ben aşırı derecede kıskancım ve artık kendim rahatsız oluyorum bu durumdan. Elimde olsa adamı dizimin dibinden ayırmayacağım. Kendi arkadaşlarımla konuşunca onlar beni arayınca gayet normal geliyor fakat onu gece kız arkadaşları ararsa ya da mesaj atarlarsa çılgına dönüyorum. Şöyle düşünüyorum benim arkadaşlarım erkek olanlarda hep normal saatlerde gün içerisinde konuşuyoruz. Ama bana gece ikide bir kızın sevgilime yazması rahatsız ediyor. İlişkimizin başında bu kızların evine gidiyordu yemek yemeye falan önce güzelce uyardım sonra baktım olmuyor dedim kusura bakma ama ben bunlara gelemem yol yakınken ayrılalım. Artık gitmiyor zaten çalışıyor artık işten çıktığı an benim yanımda. Ama kızlar bunları bile bile hala gece mesaj atıyorlar ve ben bunda artık art niyet arıyorum. Benimde çok yakın erkek arkadaşlarım var kardeş gibi sevdiğim ama ben onların hayatındaki insanların rahatsız olduğunu bilsem gece vakti aramam evime sadece onu çağırmam. Çok mu evimde görmek istiyorum ikisini çağırırım yemeğe. Haksız mıyım lütfen siz söyleyin.

bence çok haklisiniz kıskanmakta,bende düşündümde nden gece mesaj atlr gündüzzler torbaya mi girdi hani o saatte müsait oluyordur o ayri fakat arkadasiniz isterse engel olabilir bu duruma mesela o gece cevap yazmaz ertesi sabah bna msj atmssn calisiyorum yorgun geliyorum sevgilime bile ancak vakit ayiriyorum k.bkma ama gündüz haberleşiriz diyebilir hem bir sevgilisi oldugunu vurgular hemde kirmadan geç saatte msj atldgni :-)

Back
X