• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık!!!

Kıskandıgınızı nasıl içinizde tutup belli etmiyosunuz bana da öğretin :((((

Ben zamanla geliştirdim kendimi politician, konularında sana da yazıyordum hep bu konuda. Yani içten içe çok kıskancım ama yaptığımın saçma olduğunu düşünüp telkin ediyorum kendimi bir şekilde, artık alışkanlık haline geldi. Kıskançlık yüzünden en son ne zaman kavga ettik tam hatırlamıyorum, bu bile çok büyük gelişme benim için çünkü bir buçuk sene öncesine kadar hemen hemen her gündü bu rakam. Ama içten içe kıskanmak bile rahatsız edici, ona yansıtmasam da ben sıkıntı çekiyorum sonuçta...

Kiskanclik insanin dogasinda var az veya cok.ancak fazlasi seni ve karsindaki insani yorar iliskini yipratir.aldatacak adam her halukarda aldatir.eger icinde yoksa adriana lima gelse kolay kolay kanina giremez.yoldan gecene bakti veya selam verdi diye karalar baglamak asiri bence.sonucta sevdiklerimizi bir fanusa koyup hayattan izole edemeyecegimize gore gundelik iliskilerdeki bu tur siradan iletisimlere tepki gostermemen gerekir kisacasi alisman gerekir.ha suphe cekici bir yakinlasma olur kiskanirsin bunu anlarim ama her selamdan her bakistan bi aldatma hikayesi yazmak cok yorucu be arkadasim.yormayin kendinizi bu kadar.kendine sevgiline ve iliskinize guveneceksin.hata yapana da yol vereceksin.gidecek olan gider.senin yaninda duran elini tuta seni seven adami da zorla kendinden sogutmayacaksin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Açıkçası benim de uzun süredir kıskançlık sebepli kavga çıkarmıyo olma sebebim bunu düşünmem. Nasıl olsa aldatacak adam aldatır diye düşünüyorum kendi kendime. Zaten aldatmaya meyli varsa ne akdar çabuk yaparsa benim için o kadar iyi falan diyorum. Artık kavga çıkmıyor o yüzden. Ama dediğim gibi ben içten içe kendimi yıpratıyorum ne yazık ki...Buna da bi çözüm bulsam çok mutlu olacağım. Misal konuştuğu güzel bir kız varsa her gün kızın facebook hesabını incelemek istemiyorum ama tutamıyorum kendimi:52: Olayın saçmalığının farkındayım ama ne yaparsınız işte:52:

Ben zamanla geliştirdim kendimi politician, konularında sana da yazıyordum hep bu konuda. Yani içten içe çok kıskancım ama yaptığımın saçma olduğunu düşünüp telkin ediyorum kendimi bir şekilde, artık alışkanlık haline geldi. Kıskançlık yüzünden en son ne zaman kavga ettik tam hatırlamıyorum, bu bile çok büyük gelişme benim için çünkü bir buçuk sene öncesine kadar hemen hemen her gündü bu rakam. Ama içten içe kıskanmak bile rahatsız edici, ona yansıtmasam da ben sıkıntı çekiyorum sonuçta...

Haklısınız..siz de sıkıntı yaşıyosunuz sonucta..
Ben psikiyatriste gittim tekrardan,adam bana onu kendi malın gibi görüyorsun dimi o benim diyip cok sahipleniyosun dedi..
Sorun bu galiba..

dünyanın en çirkin erkeğini bile kıskansanız o erkeğin totosu kalkıyor.:51: kadınların kıskançlığı aslında daha tatlı daha yumuşak olur erkeklere göre. uuu..erkeklerin kıskançlığı berbat berbat ötesi birşey :51:

Evet biliyorum ne yazık ki. Başka erkekler konusunda bi kıskançlığı yok tanıyor zaten sayılı erkek arkadaşımı. Ama kıyafetler gittiğim yerler falan ciddi sıkıntı oluyor, bunalıyor insan

Haklısınız..siz de sıkıntı yaşıyosunuz sonucta..
Ben psikiyatriste gittim tekrardan,adam bana onu kendi malın gibi görüyorsun dimi o benim diyip cok sahipleniyosun dedi..
Sorun bu galiba..

Evet bende de var o. Yani bencillik değil aslında özündeki şey, fazla sahiplenmek. Açıkçası ben sevgilim bana aitmiş gibi görüyorum. Halbuki kendi hayatı var kendi arkadaşları var. Bu kadar karışmak gerçekten çok yanlış. Hoş o da aynısını yapıyor ama o benden hoşlanan biri varsa etrafımda onlardan uzak tutuyor gerisiyle tanıştıktan sonra dert etmez. Bana göre daha normal:52:

Merhaba arkadaşlar:42: Kafama çok takılan bir şey var. Ben oldukça kıskanç biriyim. Hatta zaman zaman aşırılıklarım da olabiliyor. Ama kimi zaman da çok rahat olabiliyorum. Benim asıl merak ettiğim sizce kıskançlık doğal bir durum mudur yoksa bazı insanların dediği gibi özgüven eksikliği mi? Düşünüyorum gayet güzel bulan biriyim kendimi, iyi bir okuldayım, ilerde iyi bir mesleğim olacak. Ama sevgilim güzel bir kıza merhaba bile dese resmen sinirden kuduruyorum. Genelde içimde yaşıyorum ona yansıtıp kavga falan etmem ama rahatsızlık verici bir durum. Dediğim gibi kız güzelse bi "merhaba" yı bile kafama takacak durumdayım. Bu konuda aramızda tartışma çıkmasa bile benim kendimi yiyip bitirmem yeterli bana göre... Aranızda benim gibi olanlar var mı:1: Varsa nasıl baş ediyorsunuz bu durumla?

bende bu karşıdaki kişiye göre değişiyor sanırım. eski erkek arkadaşm hiç güven vermedi bana. nereye kime baktı diye bile bakıp kudururdum ama şimdiki erkek arkadaşım aramızda güzel bir denge kurduk. telefonuna msj gelse hiç merak bile etmiyorum. zaten söylüyor kendiside hemen.. kafam çok rahat:16::16::16: sende de böyle bir durum olabilir mi acaba?

Evet bende de var o. Yani bencillik değil aslında özündeki şey, fazla sahiplenmek. Açıkçası ben sevgilim bana aitmiş gibi görüyorum. Halbuki kendi hayatı var kendi arkadaşları var. Bu kadar karışmak gerçekten çok yanlış. Hoş o da aynısını yapıyor ama o benden hoşlanan biri varsa etrafımda onlardan uzak tutuyor gerisiyle tanıştıktan sonra dert etmez. Bana göre daha normal:52:

:) ben de sizin gibi bana aitmiş gibi görüyorum :)
Benden uzakta arkadaslarıyla gülüyosa bile cok kıskanıyorum sanki aldatmıs gibi hissediyorum :( Benim sevgilime güzelce acıkladıgımda tamam der ve uzatmaz inanır güvenir ama ben hayatta... İlla uzatırım sorgularım biliyosunuz zaten beni:)
Bence bu sahiplenmeyi değiştirmek lazım önce..
.

bende bu karşıdaki kişiye göre değişiyor sanırım. eski erkek arkadaşm hiç güven vermedi bana. nereye kime baktı diye bile bakıp kudururdum ama şimdiki erkek arkadaşım aramızda güzel bir denge kurduk. telefonuna msj gelse hiç merak bile etmiyorum. zaten söylüyor kendiside hemen.. kafam çok rahat:16::16::16: sende de böyle bir durum olabilir mi acaba?

Sanmıyorum, güvenimi sarsacak hiçbir şey yapmadı. Aslında beni aldatmaya yelteneceğinden çok karşıdaki kızlara güvenmiyorum ben. Bilmiyorum kendi yaşıtım kızların çok fena olduğuna şahit oldum, çoğuyla da anlaşamam zaten. Kendi kız arkadaşlarımın içinde bile güvendiğim üç kişi var sadece. Gerisiyle baş başa bile bırakmam beş dakika bile olsa

:) ben de sizin gibi bana aitmiş gibi görüyorum :)
Benden uzakta arkadaslarıyla gülüyosa bile cok kıskanıyorum sanki aldatmıs gibi hissediyorum :( Benim sevgilime güzelce acıkladıgımda tamam der ve uzatmaz inanır güvenir ama ben hayatta... İlla uzatırım sorgularım biliyosunuz zaten beni:)
Bence bu sahiplenmeyi değiştirmek lazım önce..
.

Aynen. Ben de anksiyetem için psikiyatriye gideceğim, bunları da konuşurum belki. Psikiyatrist de dinliyor mu psikolog gibi?

Sanmıyorum, güvenimi sarsacak hiçbir şey yapmadı. Aslında beni aldatmaya yelteneceğinden çok karşıdaki kızlara güvenmiyorum ben. Bilmiyorum kendi yaşıtım kızların çok fena olduğuna şahit oldum, çoğuyla da anlaşamam zaten. Kendi kız arkadaşlarımın içinde bile güvendiğim üç kişi var sadece. Gerisiyle baş başa bile bırakmam beş dakika bile olsa

senin güvenini sarsan kızlar olmuş demekki canım :1::1:

Back
X