• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık!!!

Ben canim senin hatta senden fazla kiskancimdir. Eim bendende beter.
Mesela esimin arkadaslari bana kolay kolay selam bile veremezler. Cunku karsilastigimizda esim duvar gibai onumde durur arkadasida hafif yana egilir basini sallar tabi bende oyle. Millet alistida hic slm verme cabasina girmiyo:-) butun bulgulai patalojik kiskanclik ama asla psikologa goturemedim. Ama seviyorum kocami, cocuk gibi kiskansada:-)

Bana gelince hic bu durumla basetmeye calismadim eger kiskandimsa aninda kükredim:-) tabi bogmadan:-)

Bence insan svdigini paylasamayinca boyle oluyor. Ozguven eksikligi baska bir durum aha ezik hisseder insan kendini ozamana.
Paylasamamakta sevgide son derece normal bence yabi hm dedigim gibi bogicu olmazsa.

Tek olmadığıma sevindim yorumları okuyunca:1:

Valla doğru söylemek gerekirse daha çok kim aldatır dersen erkekten çok kadın derim.
Ben de bi'kadınım ama kadınlar daha kurnaz, daha zekice yalan söylüyolar, daha uyanıklar vs vs.
Erkekler çoğu konuda bizden daha saflar.

Hemcinsime hiç güvenmem açıkcası. Bi'erkek kolay kolay sevgilisi olan kıza yazmaz ama bi'kadın kafaya koysun dibinden ayrılmaz, sıfır gurur yapar.

Biz sevgililerin öyle ya da böyle kaybetme korkusu oluyo malesef:31:

Evet ben de kadınlara karşı müthiş güvensizim. Haklı da olduğumu düşünüyorum açıkçası:ssz:

Gececek ama zamanla...
Ben kiskanclik konusunda iliskime devir atlatmis bir insanim, iliskimin ilk zamanlarinda hayatta ki tek ugrasim sevgilinin kime baktigi, kiminle konustugu, eski sevgilileri falan fesmekandi, simdi beraber hatun keser olduk :9:
Sanirim tek basina bir etmen yok bunu belirleyen, belki ozguven, belki ona karsi duyulan daha dogrusu o zamanlar duyulamayan guven, cevrende ya da ailende deneyimlediklerin, kaybetme korkusu, diger kadinlari rakip gorme icgudusu ve tabi ki kazanma gudusu vs vs.
O zamandan bu zamana ne degisti dersen, hala 3 saatte ozlerim, 10 yil oldu olacak aylar var, sevgimden ya da bagimdan zerre suphem yok, o zaman capkindi da simdi duruldu gibi de bir durum yok, kadinlar hala rakibim:9:, ben hala kazanma odakliyim, ozguven dersen bence her zaman vardi, hatta bazen fazla fazla :), hala kaybetmekten aklim cikiyor, kisacasi bilmiyorum...
Sadece aklima iki sey geliyor artik, birincisi bana kiyamazmis, akilli adam bu kadar guzel iliskiyi cope atmazmis hissi, bir digeri de zaten 9 kusur yilimi vermisim, yapacagi varsa bir an once yapsin da daha da zaman kaybetmeyim dusuncesi:37:
Bence her sey zamanla onariliyor, duruluyor, zamanla seninki de sakinleyecek merak etme, ha tamamen gecer mi, gecmez, derinde kalir ama sagliksiz halden daha makul bir sekle burunuyor o kadar...
Bu arada bu kadar anlattim ama birisi gelse yanassa uc dakika da samari derinlemesine hisseder o ayri :ssz:
Neyse zaten sen kontrollu davraniyormussun, aman aman yansitmiyormussun, senin ki daha kolay duzelir bana kiyasla, ben zelzele yaratirdim kiskaninca...
Stres yapma kendine onun gozu senden baskasini gormuyordur :34:

Teşekkür ederim güzel yorumunuz içinn:16:

Ahhh seni öyle ıyı anlıyorumki bende aynı durumda olduğum için acaba kendıne guvenmıyomuyum dıye cok arastırdım eşim dizi izlerken bile dizideki kadını kıskanıyodum halbuli guvenim tam hiç güvenimi sarsmadı bı arkadasım gelse eve yanımıda bıle durmaz oyle terbıyelı bı ınsan ama ben hep ıcım ıcımı yıyodu arastırdım aslında bu ne kadar normal olduğumuzu gösteriyomus dinimizde eşini kıskanan kadına allah cihad sevabı veriyomus hatta şöyle yazıyıdu eşi hoş bir hanıma selam verdi kibar davrandı dıye kıskanıp içi sızlayan hanıma allah cihad sevabı verir yazıyodu iyice arastırdım dogruymus peygamberımız dıyorkı allah esini kıskanları cok sever çünkü alkah kıskançtır dıyor yanı burda allahın kıskanç olması bizimki gibi deil kullarını seven koruyan manasında soylenıyor tabi aşırıya kacan kıskanclıklarda bu gecerli deıl karşındakine zarar verneden bizimki gibi sadece için sızlayarak partnerini kıskanıyorsunya bence bu cok guzel bişey bu durumla övünmeliyiz bunda bir kötülük yok bu normal olan her insanda olması gereken bi duygu eşin onu begenecek diye kucuk bı kıskanclık haset etmek deil cunku sen kadını deıl eşini kıskanıyosun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anaaa resmen sevaba giriyormuşuz da haberimiz yokmuş meğer:52: Hoşuma gitti şimdi:1:

Bende kıskancım ya :17:
Allah kimseye vermesin yani çok kötü bir özellik olabiliyor bazen
Elinden geldiği kadar takmamaya çalış yinede kendine zarar verme :=)

Merhaba arkadaşlar:42: Kafama çok takılan bir şey var. Ben oldukça kıskanç biriyim. Hatta zaman zaman aşırılıklarım da olabiliyor. Ama kimi zaman da çok rahat olabiliyorum. Benim asıl merak ettiğim sizce kıskançlık doğal bir durum mudur yoksa bazı insanların dediği gibi özgüven eksikliği mi? Düşünüyorum gayet güzel bulan biriyim kendimi, iyi bir okuldayım, ilerde iyi bir mesleğim olacak. Ama sevgilim güzel bir kıza merhaba bile dese resmen sinirden kuduruyorum. Genelde içimde yaşıyorum ona yansıtıp kavga falan etmem ama rahatsızlık verici bir durum. Dediğim gibi kız güzelse bi "merhaba" yı bile kafama takacak durumdayım. Bu konuda aramızda tartışma çıkmasa bile benim kendimi yiyip bitirmem yeterli bana göre... Aranızda benim gibi olanlar var mı:1: Varsa nasıl baş ediyorsunuz bu durumla?

Kesinlikle kiskancligin ozguvenle yada kisinin bakimli, guzel olmasiyla alakasi olmadigina inaniyorum. Eger adamin icinde varsa gozu disardaysa senin kendine ozguvenin olsa nolur olmasa nolur. Yada capkin bi erkekle beraberken ozguvenimizin tam olmasi neyi degistirir? Adriana lima bile komsusuyla aldatilmisken. Erkeklerin hatta kadinlarin bile ic ceke ceke baktigi bir kadin, ondaki ozguven hicbirimizde yoktur herhalde. Kusursuz bir fizik, mukemmel bir yuz egitim hersey var. karsindaki adamla alakali bu varsa icinde yapiyor. Bu durumda kiskanmak dogal bir durum oluyor. Kesinlikle seven insanin kiskandigi dusuncesindeyim ozguven falan hikaye.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm merhabalar. seninle daha önce bi konuda konuşmuştuk. kıskançlık gerçekten doğal olan bişey ve her insanda farklı boyutlardadır fakat senin boyutun biraz fazla. azaltmak için bu duruma alışmaya çalış. sonuçta birtek merhaba demiş.
Merhaba arkadaşlar:42: Kafama çok takılan bir şey var. Ben oldukça kıskanç biriyim. Hatta zaman zaman aşırılıklarım da olabiliyor. Ama kimi zaman da çok rahat olabiliyorum. Benim asıl merak ettiğim sizce kıskançlık doğal bir durum mudur yoksa bazı insanların dediği gibi özgüven eksikliği mi? Düşünüyorum gayet güzel bulan biriyim kendimi, iyi bir okuldayım, ilerde iyi bir mesleğim olacak. Ama sevgilim güzel bir kıza merhaba bile dese resmen sinirden kuduruyorum. Genelde içimde yaşıyorum ona yansıtıp kavga falan etmem ama rahatsızlık verici bir durum. Dediğim gibi kız güzelse bi "merhaba" yı bile kafama takacak durumdayım. Bu konuda aramızda tartışma çıkmasa bile benim kendimi yiyip bitirmem yeterli bana göre... Aranızda benim gibi olanlar var mı:1: Varsa nasıl baş ediyorsunuz bu durumla?

Kendini yıpratırsın canım.Her şey dozunda güzeldir.

Belli etmeyeceksin fazla.:ssz: Ben çatlasam da kıskançlıktan hiç belli etmiyorum.:2:

Zamanında yaşadığım tatsız tecrübelerden sonra bu hale geldim ve memnunum halimden. Aşırılığa gerek yok.

Allah'tan korkmuyorsa istediğini yapsın modundayım,nasıl olsa önüme çıkarır Allah.:31:

Sanki biri beni yazmış gibi geldi :17:
Tek bu durumda olan sen değilsin canım.. Baş etmenin yolu yok bununla varsa bi çözüm bende bileyim :37:
Seven insan kıskanır arkadaş! Yine de elinden geldiği kadar görmezden gel.

Sanki biri beni yazmış gibi geldi :17:
Tek bu durumda olan sen değilsin canım.. Baş etmenin yolu yok bununla varsa bi çözüm bende bileyim :37:
Seven insan kıskanır arkadaş! Yine de elinden geldiği kadar görmezden gel.

Yaaa nası seviniyorum var ya ben de kendimi tek sanıyordum çünkü:1:

Kendini yıpratırsın canım.Her şey dozunda güzeldir.

Belli etmeyeceksin fazla.:ssz: Ben çatlasam da kıskançlıktan hiç belli etmiyorum.:2:

Zamanında yaşadığım tatsız tecrübelerden sonra bu hale geldim ve memnunum halimden. Aşırılığa gerek yok.

Allah'tan korkmuyorsa istediğini yapsın modundayım,nasıl olsa önüme çıkarır Allah.:31:

Doğru aslında ya bu da mantıklı bir bakış açısı. Kıskançlık krizlerine girdikçe bu sayfayı açıp okuyacağım:)

cnm merhabalar. seninle daha önce bi konuda konuşmuştuk. kıskançlık gerçekten doğal olan bişey ve her insanda farklı boyutlardadır fakat senin boyutun biraz fazla. azaltmak için bu duruma alışmaya çalış. sonuçta birtek merhaba demiş.

Sorun bende zaten biliyorum onu:27: Benimki fazla dediğin gibi canım. Ama kendimi durdurmaya çalışıyorum, daha diikkatliyim artıkk:)

Doğru aslında ya bu da mantıklı bir bakış açısı. Kıskançlık krizlerine girdikçe bu sayfayı açıp okuyacağım:)

Kıskandığını ne kadar belli edersen bi tarafları da o ölçüde kalkar.:ssz: Bir şeye benzemese de bir nane olmasa da kendini fasulye gibi nimetten sayar.:27: Ex'te çok yandı benim ağzım ama epey şey öğrendim.:ssz:

dünyanın en çirkin erkeğini bile kıskansanız o erkeğin totosu kalkıyor.:51: kadınların kıskançlığı aslında daha tatlı daha yumuşak olur erkeklere göre. uuu..erkeklerin kıskançlığı berbat berbat ötesi birşey :51:

Kiskanclik insanin dogasinda var az veya cok.ancak fazlasi seni ve karsindaki insani yorar iliskini yipratir.aldatacak adam her halukarda aldatir.eger icinde yoksa adriana lima gelse kolay kolay kanina giremez.yoldan gecene bakti veya selam verdi diye karalar baglamak asiri bence.sonucta sevdiklerimizi bir fanusa koyup hayattan izole edemeyecegimize gore gundelik iliskilerdeki bu tur siradan iletisimlere tepki gostermemen gerekir kisacasi alisman gerekir.ha suphe cekici bir yakinlasma olur kiskanirsin bunu anlarim ama her selamdan her bakistan bi aldatma hikayesi yazmak cok yorucu be arkadasim.yormayin kendinizi bu kadar.kendine sevgiline ve iliskinize guveneceksin.hata yapana da yol vereceksin.gidecek olan gider.senin yaninda duran elini tuta seni seven adami da zorla kendinden sogutmayacaksin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence normal bende sevdicegimi kıskanıyorum :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben kiskancligi soyle dusunuyorum: Bu duyguyu ben de yasiyorum bazi zamanlarda, veoyle ki biri sevgilisini kiskanir, biri gelinini kiskanir, biri parayi kiskanir, farketmez. Bana oyle geliyor ki, bir seye biraz vermem gerekenden daha fazla deyer veriyorsam, ve o seye sanki sadece ben sahip olmam gerektigini bilincaltinda dusunuyorsam o seyi kiskaniyorum gibime geliyor. Kiskandigimi hissettigim zaman durup o konuda dusunuyorum bir. Ve eyer yeterince o seye sahipp olmadigimdan dolayisi ise bu konu, o turup o konu neyse bunun icin ugrasiyorum, yada deyer verme oneceliklerimi siraliyorum.
Umarim yardimci olmustur sana bu yazdiklarim. :)

Son düzenleme:
Kıskandığını ne kadar belli edersen bi tarafları da o ölçüde kalkar.:ssz: Bir şeye benzemese de bir nane olmasa da kendini fasulye gibi nimetten sayar.:27: Ex'te çok yandı benim ağzım ama epey şey öğrendim.:ssz:

Yok sevdalinka onu ben de gördüm o yüzden içimde tutuyorum artık:52: Nadiren patladığım oluyor ama durduruyorum kendimi hemen:1:

Ben kiskancligi soyle dusunuyorum: Bu duyguyu ben de yasiyorum bazi zamanlarda, veoyle ki biri sevgilisini kiskanir, biri gelinini kiskanir, biri parayi kiskanir, farketmez. Bana oyle geliyor ki, bir seye biraz vermem gerekenden daha fazla deyer veriyorsam, ve o seye sanki sadece ben sahip olmam gerektigini bilincaltinda dusunuyorsam o seyi kiskaniyorum gibime geliyor. Kiskandigimi hissettigim zaman durup o konuda dusunuyorum bir. Ve eyer yeterince o seye sahipp olmadigimdan dolayisi ise bu konu, o turup o konu neyse bunun icin ugrasiyorum, yada deyer verme oneceliklerimi siraliyorum.
Umarim yardimci olmustur sana bu yazdiklarim. :)

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için, mantığınız çok doğru aslında. Sanırım bu değer sıralaması oldukça mantıklı, deneyeceğim ben de:16:

Back
X