- 27 Temmuz 2014
- 25
- 0
- 1
- Konu Sahibi findikcisincap
-
Kiskanclik sizce insanin kendine guvensizliginden mi kaynaklanir?
Hayır bence ya cok sevdiğinden herkesten sakındıgından yada karşısındaki kişiye güvenmediğinden tabi kendisin de beğenmediği noktaları olan kişi de kıskançlık yapar
bu konuda herhangi bir uzmanlığım olmasa da
*kendine güvensizlik
*karşısındakine güvensizlik
*kaşısındakinin etrafındakilere güvensizlik
*takıntı
*başka bir işi olmadığı için can sıkıntısı
*aşırı sevgi
*paylaşamama
şeklinde sayılabilir kıskançlık sebepleri
Aşırı kıskanç biriyim..
Bir durum olduğunda eşim hep bana sen hala bana güvenmiyor musun der...
Eşime bir yere kadar güveniyorum, karşımdaki kişiye güvenmiyorum...
Kendine güvenmemekle alakalı olduğunu düşünmüyorum..
kesinlikle evet
Benim kiskancligim kendime guvenmedigimden gibi geliyo. Hadi sunu yanlis yaparsam o da baskasinda ben de eksik olan bir seyi gorurde giderse diye
Nasil kiskandigimi belli edip guvendigimi hissetirebilirim? Cunku guvenmedigimden degil cok sevdigimden kiskaniyorum
Kendisi dört dörtlükmü canım...
Hiç öyle düşünemem
Bu mumkun degil. Karsindaki insan kiskanciligi guvensizlikle iliskilendiriyorsa senin bu huyundan vazgecmekten baska caren yok. Ayrica kiskanma ozguveni dusuk insanlarda gorulur daha cok. Bu bi takinti rahatsizlik. Yani elin kadinj gelip yanimdaku adama gozumun icine baka baka yavsamadikca kiskanmayi gerektirecek ne olabilir ki zaten?
hem kendine hemde karşısındakine.
ha birde bazı erkekler karşındakini kendi gibi sanır.kısıtlar oraya bakma şunla konuşma.bunu giyme vb.. çünkü kendi yapar bunu,öyle olunca karşısındakide öuyedir diye düşünür hep.
Az once de yazmistim ama benim kiskancligim bu yuzden sanirim. Ben de eksik olan biseyi baskasinda bulursa diye o firsati vermek istemiyorum
bence karşısındakine güvenmemek, kadın tarafından bakarsak yine kadın kadının kurdu, eşim ya aldanırsa ya kapılırsa ya boşluğuna gelirse diye korkuyor bence kadınlar
Yahu baskasında bulursa bulsun seven adam zaten seni eksikliklerinle (kimse dört dörtlük değil ) sever kabul eder düşmeyin adamların üstüne bu bu kadar .. Ben eski erkek arkadasımın üstüne annesinden daha fala düşmüşümdür sonra nasılsa avucumda diye beni boşlamaya baslamıstı ayrıldım bundan sonrasında tektaşla geldi kapıma erkekler kendine güvenen gizemli kadın sever annesi gibi düşmeyin üstüne tecrübeyle sabittir
Abla simdi de bi kizla konusuyo ayni sehirde bile degiliz konustugu kisiyle. Ve kiz bizden 2 3 yas kucuk. Ama benden cok onun konusuyo cidden artik ne yapacagimi bilmiyorum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?