Konuştum tabi ağladığımı görüyo zaten o gün beni çıkarıyo bikaç saat geziyoruz güzel vakit geçiriyoruz sonra yine aynı kayınvalideme gitmem bile yasak amacı beni korumakmış gözünden sakınıyo tamam da ben çok mutsuzum.evlendiğimizde araba alcam diye söz vermişti bikaç ay önce aldık kendi arabası da var ama bunu kullanıyo ben çıkmayım diye. Bu konuda çok tartıştık ama bi şekilde barışıyoruz küs kalamıyorum ben napcamOturup güzelce konuştunuz mu eşinizle? Bak çocuğumuz doğacak ben onu arabasına koyup parka falan çıkarmak isterim diyin. Hep evde hep evde bunalır insan ya. Ne kadar sıkıldığınızı ciddi bir şekilde anlatın.
Konuştum tabi ağladığımı görüyo zaten o gün beni çıkarıyo bikaç saat geziyoruz güzel vakit geçiriyoruz sonra yine aynı kayınvalideme gitmem bile yasak amacı beni korumakmış gözünden sakınıyo tamam da ben çok mutsuzum.evlendiğimizde araba alcam diye söz vermişti bikaç ay önce aldık kendi arabası da var ama bunu kullanıyo ben çıkmayım diye. Bu konuda çok tartıştık ama bi şekilde barışıyoruz küs kalamıyorum ben napcam
Ben tanıştığımızda çalışıyordum diye ayrıl diyemedi ama çocuk yapmayı çok istedi ben başta istemedim ama ikna etti pişman da değilim ama planlı gibi geliyo şimdi ne biliyim.çalışırken sabah bırakıyodu akşam alıyodu öğlen de çıkacağım zaman yine izin alıyodumE iyi kafese koydun o zaman seni. Böyle bir mantık mı var? Çalışırken nasıldı peki? Böyle düşünen bir adam çalışmana nasıl izin verdi?
Merhaba konu açsam mı açmasam mı diye çok tereddüt ettim ama artık nefes alamadığımı hissediyorum. 9 aylık evliyim ilk görüşte aşkla 6 aylık bi süreçten sonra evlendik çok da mutluyum eşimle hep şükrettim ama eşim çok kıskanç. Ben çok rahat bi ailede yetiştim hiçbişey için izin almadım 5 yıllık bi iş hayatım vardı.şimdi hamileyim ve işim çok yorucu olduğu için istifa ettim keşke doğuma kadar çalışsaydım en azından çalışırken dışarı çıkabiliyodum. Evde geçirdiğim ilk günler ev işleriyle falan oyalanıyodum ama şimdi patlamak üzereyim eşim hiçbirşeye izin vermiyo ekmek almaya giderken bile izin alıyorum zaten bi bakkala bi de anneme gitmeye iznim var. Annem ayrı bi dert tam bir gelenekçi hiç sevmedi beni hiç anlaşamıyoruz oldum olası.bunları anlatsam ne işin var otur evinde kocanın sözünden çıkma der bi de üstüne sürekli arayıp kontrol eder vazife edinir kendine. Biliyorum suç benim tanıştığımız günden beri eşimi ben alıştırdım böyle ama geri dönüşü yok mu bunun hergün ağlıyorum çok mutsuzum ama ayrılmayı da düşünemem onu çok seviyorum nolur bi akıl verin
Ben tanıştığımızda çalışıyordum diye ayrıl diyemedi ama çocuk yapmayı çok istedi ben başta istemedim ama ikna etti pişman da değilim ama planlı gibi geliyo şimdi ne biliyim.çalışırken sabah bırakıyodu akşam alıyodu öğlen de çıkacağım zaman yine izin alıyodum
Canım ya üzülme. Erkek milleti evliliğin ilk yıllarında yapar böyle aptal kıskançlıklar. Bebeğini kucağına aldınmı geçer hepsi. Daha özgür olursun. Şimdi senin kendini böyle üzme zamanın değil. Otur evinde, uzat bacaklarını. Güzel filimler al izle, güzel kitaplar al oku. Bide eşin geldimi bol bol naz yap. EE hamilesin ya çekecek mecburenMerhaba konu açsam mı açmasam mı diye çok tereddüt ettim ama artık nefes alamadığımı hissediyorum. 9 aylık evliyim ilk görüşte aşkla 6 aylık bi süreçten sonra evlendik çok da mutluyum eşimle hep şükrettim ama eşim çok kıskanç. Ben çok rahat bi ailede yetiştim hiçbişey için izin almadım 5 yıllık bi iş hayatım vardı.şimdi hamileyim ve işim çok yorucu olduğu için istifa ettim keşke doğuma kadar çalışsaydım en azından çalışırken dışarı çıkabiliyodum. Evde geçirdiğim ilk günler ev işleriyle falan oyalanıyodum ama şimdi patlamak üzereyim eşim hiçbirşeye izin vermiyo ekmek almaya giderken bile izin alıyorum zaten bi bakkala bi de anneme gitmeye iznim var. Annem ayrı bi dert tam bir gelenekçi hiç sevmedi beni hiç anlaşamıyoruz oldum olası.bunları anlatsam ne işin var otur evinde kocanın sözünden çıkma der bi de üstüne sürekli arayıp kontrol eder vazife edinir kendine. Biliyorum suç benim tanıştığımız günden beri eşimi ben alıştırdım böyle ama geri dönüşü yok mu bunun hergün ağlıyorum çok mutsuzum ama ayrılmayı da düşünemem onu çok seviyorum nolur bi akıl verin
Biliyorum hata bende böyle alıştırmamalıydım ama bu kadar vahim bi durumda olduğumu yeni farkettim.bebek konusunda asla pişman değilim o benim herşeyim. Şimdi napmalıyım onu danşmak istedim sert konuştum olmadı güzel güzel söyledm olmadı izinsiz gitsem güveni sarsılacak onarılmaz hatalar yapmak da istemiyorum bilinçli hareket etmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?