zamanla değişir diyenlere,değişmeyebiliyorda. buyrun örnekdayımla yengem 30 yıldır evlilier yengem izinsiz wc ye gitmicek nerdeyse
artık başedemiyom başka türlü kavga huzursuzluk oluyo kabullenmekten başka çarem yok kişiliğimi kaybettim diyo
gerçekten dayım çok despot dik kafalı hayır dediyse bitmiştir
yengeme çok üzülüyorum hatta boşan ben sana bakarım dedim ona bile teşebbüs edemem diyo
umarım sizinki böyle sürmez
Onun çizdiği sınırlarda yaşamayı kabul etmeniz karşılığında oda size mutluluk veriyor.Merhaba konu açsam mı açmasam mı diye çok tereddüt ettim ama artık nefes alamadığımı hissediyorum. 9 aylık evliyim ilk görüşte aşkla 6 aylık bi süreçten sonra evlendik çok da mutluyum eşimle hep şükrettim ama eşim çok kıskanç. Ben çok rahat bi ailede yetiştim hiçbişey için izin almadım 5 yıllık bi iş hayatım vardı.şimdi hamileyim ve işim çok yorucu olduğu için istifa ettim keşke doğuma kadar çalışsaydım en azından çalışırken dışarı çıkabiliyodum. Evde geçirdiğim ilk günler ev işleriyle falan oyalanıyodum ama şimdi patlamak üzereyim eşim hiçbirşeye izin vermiyo ekmek almaya giderken bile izin alıyorum zaten bi bakkala bi de anneme gitmeye iznim var. Annem ayrı bi dert tam bir gelenekçi hiç sevmedi beni hiç anlaşamıyoruz oldum olası.bunları anlatsam ne işin var otur evinde kocanın sözünden çıkma der bi de üstüne sürekli arayıp kontrol eder vazife edinir kendine. Biliyorum suç benim tanıştığımız günden beri eşimi ben alıştırdım böyle ama geri dönüşü yok mu bunun hergün ağlıyorum çok mutsuzum ama ayrılmayı da düşünemem onu çok seviyorum nolur bi akıl verin
Teyzemin eşi de çok kıskançtı.
Camdan dışarı baktırmazdı. Seviliyor zannediyormuş garibim.
Meğer adamın aldatmadığı kadın, koluna takıp geezmediği kız kalmamış.
Bihaber olsun diye kapı dışarı çıkarmıyormuş...
Kıskanmanın abartısının iyi niyetli bir tarafı yoktur bence. Ya kendisi de yaptığı için erkeklerin ne mal olduğunu biliyordur ya da hastalıklıdır.
bir insanla konuşarak anlaşamıyorsanız ...onun insan olduğundan şüphe etmeniz lazım...normal bildiğin insan konuşarak anlaşılan bir organizmadır... heleki seviyorsa sevdiğinin üzülmesine kıyamıyordur... gel gelelimki bu kıskançlık mevzusu hastalık derecsinde olsa idi çalışmanızada izin vermezdi diye düşünüyorum...hamileliğinde verdiği bunalımdan olsa gerek... bebek olunca bu duygusallıkta gidiyor... inşallah bebek biraz büyüyünce bakacak kimsenizde varsa işe girer yine huzurlu günlerinize dönersiniz ...Merhaba konu açsam mı açmasam mı diye çok tereddüt ettim ama artık nefes alamadığımı hissediyorum. 9 aylık evliyim ilk görüşte aşkla 6 aylık bi süreçten sonra evlendik çok da mutluyum eşimle hep şükrettim ama eşim çok kıskanç. Ben çok rahat bi ailede yetiştim hiçbişey için izin almadım 5 yıllık bi iş hayatım vardı.şimdi hamileyim ve işim çok yorucu olduğu için istifa ettim keşke doğuma kadar çalışsaydım en azından çalışırken dışarı çıkabiliyodum. Evde geçirdiğim ilk günler ev işleriyle falan oyalanıyodum ama şimdi patlamak üzereyim eşim hiçbirşeye izin vermiyo ekmek almaya giderken bile izin alıyorum zaten bi bakkala bi de anneme gitmeye iznim var. Annem ayrı bi dert tam bir gelenekçi hiç sevmedi beni hiç anlaşamıyoruz oldum olası.bunları anlatsam ne işin var otur evinde kocanın sözünden çıkma der bi de üstüne sürekli arayıp kontrol eder vazife edinir kendine. Biliyorum suç benim tanıştığımız günden beri eşimi ben alıştırdım böyle ama geri dönüşü yok mu bunun hergün ağlıyorum çok mutsuzum ama ayrılmayı da düşünemem onu çok seviyorum nolur bi akıl verin
Merhaba konu açsam mı açmasam mı diye çok tereddüt ettim ama artık nefes alamadığımı hissediyorum. 9 aylık evliyim ilk görüşte aşkla 6 aylık bi süreçten sonra evlendik çok da mutluyum eşimle hep şükrettim ama eşim çok kıskanç. Ben çok rahat bi ailede yetiştim hiçbişey için izin almadım 5 yıllık bi iş hayatım vardı.şimdi hamileyim ve işim çok yorucu olduğu için istifa ettim keşke doğuma kadar çalışsaydım en azından çalışırken dışarı çıkabiliyodum. Evde geçirdiğim ilk günler ev işleriyle falan oyalanıyodum ama şimdi patlamak üzereyim eşim hiçbirşeye izin vermiyo ekmek almaya giderken bile izin alıyorum zaten bi bakkala bi de anneme gitmeye iznim var. Annem ayrı bi dert tam bir gelenekçi hiç sevmedi beni hiç anlaşamıyoruz oldum olası.bunları anlatsam ne işin var otur evinde kocanın sözünden çıkma der bi de üstüne sürekli arayıp kontrol eder vazife edinir kendine. Biliyorum suç benim tanıştığımız günden beri eşimi ben alıştırdım böyle ama geri dönüşü yok mu bunun hergün ağlıyorum çok mutsuzum ama ayrılmayı da düşünemem onu çok seviyorum nolur bi akıl verin
off bunları okuyunca çıldırıyorum ya.aynı dertten bende muzdaribim eşimle birbirimizi çok severek evlendik halada seviyoruz çok şükür ama eşim çok kıskanç evden sadece alt komşuya çıkabiliyorm çalışamama vs izin vermez tek başıma kapının önüne inemem kendisi yoğun çalışıyor hiç bieyere gidemiyoruz oyüzden
çocuğumda yok evde dur dur ağlama krizlerine giriyorum aynı şeylerden bıktım sinirlerim çok yıprandı sen yine bakkala vs gidiyormuşsun beterin beteri var
farkındayım ama babam eşimden daha kötüydü babamın yüzünden liseyi açıktan okudum şimdide üniversteyi açıktan okuyorum babamı düşününce eşime şükrediyorumoff bunları okuyunca çıldırıyorum ya.
buna nasıl izin veriyorsunuz. resmen hapis hayatı sizlerinki. müebbet hapis bu. farkında mısınız.
farkındayım ama babam eşimden daha kötüydü babamın yüzünden liseyi açıktan okudum şimdide üniversteyi açıktan okuyorum babamı düşününce eşime şükrediyorum
Peki eşinizin babanızın bir kopyası olduğunu ve de ilerde bir kızınız olduğunda sizin yaşadıklarınızı ona yaşatacağınızı da biliyor musunuz?
hayır canım babamın kopyası değil babam gibi bireşim olsa şimdiye intihar etmiştim enazından eşim sevgisini hissettiryor sözümü dinliyor sadece bu konuda yani kıskançlık konusunda benziyorlar ama napalım kısmet evlndikten sonra dahada arttı önceden bu şekilde değildi kıskançlık dışında mükemmel bir eştir hergüzlin birkusuru var diyip avunuyorum :)
Evet sadece avunuyorsunuz. Daha iyi bir yaşamı da hakediyorsunuz. Bir gün dışardan liseyi bitirmek zorunda kalan bir çocuğunuz olma ihtimali sizi hiç üzmüyor mu?
Sözünü dinliyor mu?hayır canım babamın kopyası değil babam gibi bireşim olsa şimdiye intihar etmiştim enazından eşim sevgisini hissettiryor sözümü dinliyor sadece bu konuda yani kıskançlık konusunda benziyorlar ama napalım kısmet evlndikten sonra dahada arttı önceden bu şekilde değildi kıskançlık dışında mükemmel bir eştir hergüzlin birkusuru var diyip avunuyorum :)
İki köpeğim var, ikisi de evde. Ben işteyken mecburen beni bekliyorlar evde.Kiskanclik degil bu yaa hastalik bence. Ben Mersindeyim ailem İstanbulda. Kendi kafama alirim ucak biletimi esime gidiyorum derim,hayirdir nereye? Der. Sıkıldım istanbulda 2 gun kalıp gelicem derim bisey demez. Gider gelirim tek basima. Sagolsun hic karismaz bana. Ben de ona mudahale etmem. Evcil hayvanmiyiz biz eve hapsoluyoruz
aynı dertten bende muzdaribim eşimle birbirimizi çok severek evlendik halada seviyoruz çok şükür ama eşim çok kıskanç evden sadece alt komşuya çıkabiliyorm çalışamama vs izin vermez tek başıma kapının önüne inemem kendisi yoğun çalışıyor hiç bieyere gidemiyoruz oyüzden
çocuğumda yok evde dur dur ağlama krizlerine giriyorum aynı şeylerden bıktım sinirlerim çok yıprandı sen yine bakkala vs gidiyormuşsun beterin beteri var
eşim okadar liseyi okutmayacak üniverste okutmyck kadar birisi değil sadece benm olduğum ortam biraz şehrin dışında köy gibi başı açık biri görseler mal gibi bakıyorlar oyüzden burada böyleyim yoksa annemler gittiğimde hereyeri geziyorum bişey demiyor buradaki ortamdan dolayı böyle eltim şehirmerkeznde onlara gittiimdede heryere çıkıyorum bişey demiyor kıskanç evet ama oturduğumz yer işyerimze yakın olduğundan evimde güzel olduğn burada otruryorz bu ortamda eşimn davranışlarını hakeden bir ortama ama ben sıkılıyorum işte evimde uygun hem aynı evde şehirmerkeznde tutsam 400 lira fazla öderim neyapmamı bekliyorsunuz anlamadım boşanayımmı neden bukadar iilgilendinizki benimle teşekkürederim düşünelerinizi başkalarına saklayın lütfen avunurum yada avunmam bu sizin sorununz değil kimse dört dörtlük değil ben eşim gibi bir eş göremiyorm çevremde vallahi çok iyi namusunnda evinde barkında işinde gücünde çok seviyor çok ilgi gösteriiyor bana evde hep en son benm dediğim oluyor hem bende kısakncım sorun etmiyorm sadece evde bunalıyorum hepsi bu
ortaya yazıyorum isteyen alınsın.. ben "kocam çok kıskanç, sokağa adımımı atamıyorum ama her dediğimi yapıyor" mantığını anlamıyorum.. ne yapıyor mesela? sen annemlere gideceğim dediğinde yollamıyor, alışverişe, doktora çıkamıyorsun.. ama her dediğini yapıyor?? ya bırakın allah aşkına, neyse ki böyle sevilmiyorum (!) kimse tarafından..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?