kıskançlık :(

Hala kadını suçluyoruz.
Bu zihniyet bitmedi gitti...
Adamın aldatacağı varsa bununla olmasa ötekiyle olacak zaten.
Kızı istemese bir güzel reddeder.
Burada adam devreye girer.
En büyük rol ondadır.
Ona göz koyanda değil.

adamın sevgilisi var,böyle olduğu halde sana asılıyorsa karaktersizin tekidir.şimdi,sen bu karaktersizliğe ortakmı olmak istersin yoksa bu durumdan kendini sıyırmakmı

adamın sevgilisi varken diğer şeyleri bışverin. sizi kıskandırdığını nerden çıkardınız adam belki herkese mavi boncuk dağıtıyordur. ilişk durumu olmasına gerek yok ki

bu yorumları yazanların hayatlarını gerçekten çok merak ediyorum...Aşk bu ya...Ne yapabilirim yani...Gönül onu sevdi...Sizden tüyo rica ettim sizin bana ettiğiniz laflara bak...Ben çocuğu baştan çıkarıcam demiyorum ki...Sürekli beni kıskandıran bir insan var karşımda...Kızla ilişkisinin boyutunuda bilmiyorum ayrıca.Madem sevgilisine bu kadar bağlı aramızdaki bu elektrik ne ? Belki kızdan ayrılamadı bir sebep var?...Bu kadar önyargılı olmayın rica ediyorum ! ...Ben kendi kendime gelin güvey olmuş değilim ayrıca hayret bişey ya...
Sizin hayatınızdaki erkekleri çok merak ettim onlar bu dünyaya ait değil heralde !

Adam bahsedilen gibiyse zaten rezilin önde gideni..o da burayı okusa ona da benzer suçlamalar yapılırdı.. konu sahibi sevgilisi olduğunu bildiği birini elde etmeye çalışıyor orası kesin.. ama adamın nasıl karşılık verdiğini tam olarak bilmiyoruz... belki de konu sahibi kendi kendine kuruyor...
Adam evli yada bekar çok fark etmez aslında, iki kişinin arasına girmeye çalışıyor konu sahibi... evet şuanda suçlanacak kişi o...

adamın sevgilisi varken diğer şeyleri bışverin. sizi kıskandırdığını nerden çıkardınız adam belki herkese mavi boncuk dağıtıyordur. ilişk durumu olmasına gerek yok ki
Bi yerden falan çıkarmadım gördüğümü söylüyorum.

Varsayım falan değil...Sürekli bana laf sokuyo iş yerinde...herkese değil sadece bana...bu normal değil heralde dimi...

sevgilisi olan biriyle elketirk olmasının önüne geçebilirsiniz. ve sevgilisinden ayırmak için mi tüyo istiyorsunuz. hayatımdaki erkeğin nasıl davtrandığını bilemem ama kendim nasıl davranacağımı bilerim

Bi yerden falan çıkarmadım gördüğümü söylüyorum.

Varsayım falan değil...Sürekli bana laf sokuyo iş yerinde...herkese değil sadece bana...bu normal değil heralde dimi...
o zaman bozun adam olmasını söyleyin iletişimi kesin ne o öyle laf sokmalar falan

Gönlün evli birini de sevebilir yani.. aşk bu ne yapalım değil mi?

bende bu mesajın sahibini merak ediyorum doğrusu...

ben sizden itham etmenizi değil yardım etmenizi istemiştim...ayartmayada çalışmıyorum ayrıca fesupanallah ya!

Resmen ayartmaya calisiyorsun iste. Neyin savunmasini yapiyorsun ya, insallah da ayartirsin. O da senin gibi iyi seyleri hak etmeyen biri. Birbirinize layiksiniz tam da.

ben sizden itham etmenizi değil yardım etmenizi istemiştim...ayartmayada çalışmıyorum ayrıca fesupanallah ya!

Yardım olarak bırak adamın peşini diyoruz, ne diyelim daha??

Adamın sevgilisi var diyorsunuz fotoğrafları var diyorsunuz aşkım dedi diyorsunuz değil mi. Sonra da bana laf sokuyor sadece bana bu şekilde davranıyor diyorsunuz ve sizden etkilendiğini düşünüyorsunuz. Afedersiniz ama durum bu olsa bile sizin yaptığınız yanlış böyle biri sizi sevse ne olur tersleyin gitsin.

Sevgilisi olan birine yaklasmak neden? Sevgilisi varken size yaklasan yarin baskasiyla da yakinlasir. Gerci mustehak iki tarafada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…