- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi mavigece07
-
Sevgilisyle koyduğu fotoğrafı bile beni kıskandırmak için yaptı diyebiliyor anlam veremedim ben konu sahibine birde bize kızıyor.. Git ayır mı demeliydik bilemedim ki..aynı şekilde bende aşık olmuş birde adamı sevgilisinden çok sahiplenmiş enteresan
bende bu mesajın sahibini merak ediyorum doğrusu...
ben sizden itham etmenizi değil yardım etmenizi istemiştim...ayartmayada çalışmıyorum ayrıca fesupanallah ya!
Aynı yorumu yazacaktım, ağzınıza sağlık.Kazanmamışsın ki kaybedesin. Sevgilisi varmış üstelik herkese boncuk dağıtan bir tip anladığım kadarıyla.
Sevgilisyle koyduğu fotoğrafı bile beni kıskandırmak için yaptı diyebiliyor anlam veremedim ben konu sahibine birde bize kızıyor.. Git ayır mı demeliydik bilemedim ki..
Sevgilisinin kıskanmasını nasıl sağlıyor onu anlamadım...Sevgilisi bizim orda çalışmyor ki !
Sevgilisi olan birine nasıl aşık olunmaz öyle bi kural mı varmış? Ben bilmiyodum doğrusu.
adam bana asılmıyo...aramızda elektrik var...bu da insan olan herkeste olur öyle değil mi? ...Evli olan insanlar bile başkasına aşık olabiliyo ! ... Bizim toplumumuz böyle işte ! Malesef burdan fikir veren olur diye düşünmüştüm ama yanılmışım...Siz bu topic e birilerini suçlamak için girmişsiniz o kesin
Hic soyle düşündünüz mü belki adam sizin ilginizi hissetti bunu sevgilisine kullanıyor yani adam size öyle yaparak sevgilisinin kiskanmasini sağlıyor.sizde ilgi duyduğunuz için yanlış anlıyorsunuz.
Ayrıca kizmayin bu adam bir kere terbiyesiz biri varken birine bakmak olmaz onun karakter siz liğini gösterir.
Ve sevgilisi olan birine aşık olunmaz olunmaz.
Ayni şey size yapılsa ne yaparsınız?
Haksizsiniz
bence zaten çok eşlilige meyilli2. Kadın olursun mazallah 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?