kıskançlık :(

Bence o kisi size mesaj vermeye calisiyor. Sana ilgim yok, bak benim kiz arkadasim var gibilerinden. Sizinle konusurken de davranislari deyisiyordur cunku siz ona ilginizi belli ettiginiz ve o da karsilik vermek istemedigi icin garip ve istenmeyen bir durumda buluyordur kendisini. Sizi cok isteseydi size yaklasirdi zaten.
Bence kendinizi daha fazla komik duruma dusurmeyin.

Sevgilisinin kıskanmasını nasıl sağlıyor onu anlamadım...Sevgilisi bizim orda çalışmyor ki !

Sevgilisi olan birine nasıl aşık olunmaz öyle bi kural mı varmış? Ben bilmiyodum doğrusu.

konu sahibi ilgili kişiye tatlım ben karısıyım sadece kıskanıcak ne var keyfine bak derdi çünkü önemli olan aşk gel sana iki tüyo vereyim der gibi

Hic bir toplum bunu kolay kolay kaldirmaz. Migdesizlik ne zaman normal oldu ? Ne yani sevgiliyken yada evliyken amanin benim gonlum birine kaydi denmez. Karsindakinden biktiysan adam gibi serefinle ayrilirsin, baskasina asik olabileceksen zaten evli veya cikiyorken demek ki zamaninda ayrilmamissin, yada insan deyilsin.

Sevgilisinin kıskanmasını nasıl sağlıyor onu anlamadım...Sevgilisi bizim orda çalışmyor ki !

Sevgilisi olan birine nasıl aşık olunmaz öyle bi kural mı varmış? Ben bilmiyodum doğrusu.[/QUOTE]
Insanlar gönüllerine hükmedemetebilir ama hareketlerine eder, kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz, adam resmen bana asılma sevdiğim var demiş.. Anlayan kim

Kusura bakmayında durumunuz oldukça komik. Komiğin yanında başka şeylerde söylenilebilir ancak incitmek niyetli yazmıyorum yorumumu. Kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz, yahu çocuğun belli ki sevgilisi var üstünüze nasıl alınıyorsunuz. Bende sevgilimle fotoğraf koyduğumda benimle ilgilenen erkeklerde ah bak nasıl kıskandırıyo desin madem
" Kalede kaleci var diye gol mü atmıcaz şekerim" mantığında ki insanlardan nefret ediyorum. Tam anlamıyla nefret.

sizin ki aşk değil aşk bambaşka bir duygudur...

sizin sandığın aşk değil....saplantı ve siz onun sevgilisini kıskanıyorsunuz aslında o adam size bir şey yapmasa bile her yaptığından anlam çıkarıyorsunuz...

buda hoş bir şey değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…