kıskançlık :(

adamın sevgilisi var,böyle olduğu halde sana asılıyorsa karaktersizin tekidir.şimdi,sen bu karaktersizliğe ortakmı olmak istersin yoksa bu durumdan kendini sıyırmakmı

adam bana asılmıyo...aramızda elektrik var...bu da insan olan herkeste olur öyle değil mi? ...Evli olan insanlar bile başkasına aşık olabiliyo ! ... Bizim toplumumuz böyle işte ! Malesef burdan fikir veren olur diye düşünmüştüm ama yanılmışım...Siz bu topic e birilerini suçlamak için girmişsiniz o kesin

Yardım almalısınız..

Belkide sizi kıskandırmaya çalıştığı hanımlarda sizin gibi düşünüyordur? Belki adamın karakteri bu herkese boncuk dağıtıyor? Bilemezsiniz ki sevgilisi olması bile yeterli. "Ah" almayın derim. Uzak durun.

İkiniz de yanlış yapıyorsunuz bana kalırsa .Hayatında biri varsa neden gözü dışarıda .Kendinizi o kız yerine koyun ,hoşunuza gitmezdi herhalde böyle bir durum .Bırakın önce hayatındaki kişi hakkında kararını kesin olarak versin.

[QUOTEigece07, post: 37624372, member: 14775"]bu yorumları yazanların hayatlarını gerçekten çok merak ediyorum...Aşk bu ya...Ne yapabilirim yani...Gönül onu sevdi...Sizden tüyo rica ettim sizin bana ettiğiniz laflara bak...Ben çocuğu baştan çıkarıcam demiyorum ki...Sürekli beni kıskandıran bir insan var karşımda...Kızla ilişkisinin boyutunuda bilmiyorum ayrıca.Madem sevgilisine bu kadar bağlı aramızdaki bu elektrik ne ? Belki kızdan ayrılamadı bir sebep var?...Bu kadar önyargılı olmayın rica ediyorum ! ...Ben kendi kendime gelin güvey olmuş değilim ayrıca hayret bişey ya...
Sizin hayatınızdaki erkekleri çok merak ettim onlar bu dünyaya ait değil heralde ![/QUOTE]

Hic soyle düşündünüz mü belki adam sizin ilginizi hissetti bunu sevgilisine kullanıyor yani adam size öyle yaparak sevgilisinin kiskanmasini sağlıyor.sizde ilgi duyduğunuz için yanlış anlıyorsunuz.

Ayrıca kizmayin bu adam bir kere terbiyesiz biri varken birine bakmak olmaz onun karakter siz liğini gösterir.

Ve sevgilisi olan birine aşık olunmaz olunmaz.
Ayni şey size yapılsa ne yaparsınız?

Haksizsiniz

Elektirigi yanlis almis Konusahibi, kacakmi yapti ne ...

[Qigece07, post: 37624489, member: 14775"]adam bana asılmıyo...aramızda elektrik var...bu da insan olan herkeste olur öyle değil mi? ...Evli olan insanlar bile başkasına aşık olabiliyo ! ... Bizim toplumumuz böyle işte ! Malesef burdan fikir veren olur diye düşünmüştüm ama yanılmışım...Siz bu topic e birilerini suçlamak için girmişsiniz o kesin[/QUOTE]

Arkadaşım elektrik falan yok öyle olmasını istiyorsunuz ...yada hadi var diyelim o adam sevgilisini aldatiyor.ve siz bu kişiliksiz kişiye ilgi duyuyorsunuz.ha siz bunu hazmediyorsaniz sizin hayatınız bize laf düşmez ama unutmayın ki boyle yapan adam dizede aynısını yapar o zaman o elektrik sizi bir çarpar kendinize gelir misiniz yamulurmusunuz onu bilemem

Hic soyle düşündünüz mü belki adam sizin ilginizi hissetti bunu sevgilisine kullanıyor yani adam size öyle yaparak sevgilisinin kiskanmasini sağlıyor.sizde ilgi duyduğunuz için yanlış anlıyorsunuz.

Ayrıca kizmayin bu adam bir kere terbiyesiz biri varken birine bakmak olmaz onun karakter siz liğini gösterir.

Haksizsiniz[/QUOTE]

Sevgilisinin kıskanmasını nasıl sağlıyor onu anlamadım...Sevgilisi bizim orda çalışmyor ki !

Sevgilisi olan birine nasıl aşık olunmaz öyle bi kural mı varmış? Ben bilmiyodum doğrusu.

Yanlış mı anladım sevgilisi olan birini kıskanıyor musunuz

yok artık bu kadarına pess kötülükte sınır yok maşallah

siz kıskanmayın bırakın sevgilisi kıskansın çünkü o çocuk sizin hiçbirşeyiniz değil

Niye öyle diyorsun ki canım sevgilisi olan birine aşık olunmaz diye bir kural mı varmış öyle diyor konu sahini bende ağzım açık okuyorum..

[Qavigece07, post: 37624656, member: 14775"]Hic soyle düşündünüz mü belki adam sizin ilginizi hissetti bunu sevgilisine kullanıyor yani adam size öyle yaparak sevgilisinin kiskanmasini sağlıyor.sizde ilgi duyduğunuz için yanlış anlıyorsunuz.

Haksizsiniz[/QUOTE]

Sevgilisinin kıskanmasını nasıl sağlıyor onu anlamadım...Sevgilisi bizim orda çalışmyor ki !

Sevgilisi olan birine nasıl aşık olunmaz öyle bi kural mı varmış? Ben bilmiyodum doğrusu.[/QUOTE]

Ogrenin o zaman ...onun sevgilisi var madem ve siz bunu biliyorsunuz.boyle bir adamla olunmaz korkar insan ya ya babada aynisi olursa diye ve sevgilisi varsa yaklasilmaz duygusal gözle bakılmaz nasıl evli bir adama aşık olunamaz sa aynisi karısıyla resim çekiniyordu beni kiskandiriyor denilenemez.aşık olunamaz bölünüyorsa da bu iç dünyaya gömülür gider .bana gore bu

Son düzenleme:

Sevgilisi olan birine nasıl aşık olunmaz öyle bi kural mı varmış? Ben bilmiyodum doğrusu.[/QUOTE]

.................

O zaman sizin anlayışınıza göre evli adama da gayet aşık olunur yani bizlerin mezhebi bu kadar geniş değilse suç mu??

Konuyu adam acmamis yalniz sevgilisi olan bir adama goz koyan kadin acmis yorumlar tabiki kadina yonelik olacak adam acsaydi sevgilim var ama beni bastan cikarmaya calisan bir kadin var ne yapayim deseydi adama yorum gelirdi demi. Ama sen konu sahibine demek istiyorsunki adam niyeti bozmus nasilsa baskasina gidecegine bu ahlaksizligi seninle yapsin konu sahibi de bunu kabul edebiliyorsa kendi bilir biz disardan nasil gozukuyor kendisi onu gostermeye calisiyoruz adamin dusunceleri nedir bilinmediginden cunku muhtemelen arkadas kendi kendine gelin guvey oluyor.

Niye öyle diyorsun ki canım sevgilisi olan birine aşık olunmaz diye bir kural mı varmış öyle diyor konu sahini bende ağzım açık okuyorum..

aynı şekilde bende aşık olmuş birde adamı sevgilisinden çok sahiplenmiş enteresan

adamın sizi kıskandırmaya çalıştığına nasıl bukadar emin olabiliyorsunuz.sizin orda olmadığınız zamanlarda kızın omuzuna el atmadığını nerden biliyorsunuz belki siz yokkende kızın omuzuna el atıyordur.kusura bakmayında ne kadar hayalperestsiniz.sevgiliside var aşkımda diyormuş ayrılmamışta.bence fazla umutlanmayın.

bu nasıl bir düşüncedir. sevgilisi olan bir erkekten hoşlanmış olabilirsiniz ama bunu kendinize saklayıp unutmaya çalışmanız gerekirken bir de gerçekten aranızda bir ilişki varmış gibi kıskanmaya başlamışsınız bile.çok tehlikeli geldiniz bana.yuva yıkmaya çalışan kadınlar var denirdi de ben inanmazdım ,iş erkekte bitiyor derdim ama sadece erkeğin sadık kalmasıyla olmuyormuş.

evli birine de sevgilisi olan birine de gayet asik olunabilir onlar da olabilir diyorsunuz değil mi?

öyleyse sizin ilerde kocanızın sevgilininizin bu durumları yaşaması son derece olağan hatta belki ucunuz yemeğe cikarsınız eminim tüyo da verirsiniz kocam şunları sever diye

Yarin öbür gün sizin de sevgilinize ya da kocaniza biri aşık olur ve kendi kendine böyle gelin güvey de olursa görürsünüz. Evet sevgilisi, eşi olan kişiye aşık o-lun-maz!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…