- Konu Sahibi mavigece07
-
adamın sevgilisi var,böyle olduğu halde sana asılıyorsa karaktersizin tekidir.şimdi,sen bu karaktersizliğe ortakmı olmak istersin yoksa bu durumdan kendini sıyırmakmı
bu yorumları yazanların hayatlarını gerçekten çok merak ediyorum...Aşk bu ya...Ne yapabilirim yani...Gönül onu sevdi...Sizden tüyo rica ettim sizin bana ettiğiniz laflara bak...Ben çocuğu baştan çıkarıcam demiyorum ki...Sürekli beni kıskandıran bir insan var karşımda...Kızla ilişkisinin boyutunuda bilmiyorum ayrıca.Madem sevgilisine bu kadar bağlı aramızdaki bu elektrik ne ? Belki kızdan ayrılamadı bir sebep var?...Bu kadar önyargılı olmayın rica ediyorum ! ...Ben kendi kendime gelin güvey olmuş değilim ayrıca hayret bişey ya...
Sizin hayatınızdaki erkekleri çok merak ettim onlar bu dünyaya ait değil heralde !
Merhaba bayanlar,
Uzun zamandır iş yerinden hoşlandığım bir çocuk var.Oldukça kalabalık bir yerde çalışıyorum.Bu hoşlandığım kişinin kız arkadaşı var.Face inden bildiğim kadarıyla kızla bayağadır görüşüyolar.Ama ilişki durumları yazmıyo.(Nasıl bir ilişkileri var bende anlamadım). Genel olarak arkadaşvari gözüküyolar.Ama aşkım dediğini duydum bir kaç kez vs. neyseeee...
Ben bu çocuktan elektrik alıyorum ve son 2-3 aydır o da aynı şekilde elektrik alıyo.Herkesle rahat konuşuyo bana gelince değişiyo hareketler anlaşılıyo yani... Hal böyle olunca artık bi adım atmasını bekliyorum..Tabi kızla olan durumunu bildiğimi biliyo..Adım atmasada arkadaşlığımız ilerlese ona da razıyım.Ama yokk..çok çekingen..kendisi mühendis bu arada..benden 2,5 yaş küçük..
Benim derdime gelirsek bu beyefendi beni son zamanlarda habire kıskandırmaya çalışıyo...Ya zaten ben onu o kızla resimlerde yanyana görünce bozuluyorum..Bu afedersiniz bkunu çıkardı iyice..Gözümün önünde iş yerinden bir kızla sohbet muhabbet koyulaştırıyo araba geliyo bahanesiyle kızın sırtına el atmalar falan..tabi bunu mahsus yapıyo..benim orda olduğum sırada...whatsup ında şuan kı kız arkadaşıyla ilgili resim koyuyo vs. .. whatsup ta 1,2 ay önce ağzımı aradı muhabbet açılmıştı senin arkadaşın bileklik taksın istermisin vs demişti..bende isterim hatta küpe takmalı dedim..bu da takMALI yani takmadan olmaz diyosun gibi laf göndermeleri yaptı...
size sorum şu bu son dönemdeki kıskandırmaları canıma tak etti ve bende kurstan bir arkdaşla resim çekilip whatsup ıma koydum...Sizce onu tamamen kaybedermiyim yoksa ona onun gibi davranmakla onu kazanırmıyım? ikizler burcu ve inanılmaz zor bi adam ben de yay burcuyum...ama çekiciliğine kapıldım napcam bilmiyorum(
Elektirigi yanlis almis Konusahibi, kacakmi yapti ne ...Bu ne biçim bir konu?
Adam resmen seni kendinden uzaklastirmak için yapmadigini birakmiyor, gözüne sokuyor. Sen de seni kiskandirdigini düşünüyorsun ha?
Hahahahahshshah ayy Allahim hic gulecegim yoktu. Resmen kendi kendini rezil ettin şurda.
[QUOTEigece07, post: 37624372, member: 14775"]bu yorumları yazanların hayatlarını gerçekten çok merak ediyorum...Aşk bu ya...Ne yapabilirim yani...Gönül onu sevdi...Sizden tüyo rica ettim sizin bana ettiğiniz laflara bak...Ben çocuğu baştan çıkarıcam demiyorum ki...Sürekli beni kıskandıran bir insan var karşımda...Kızla ilişkisinin boyutunuda bilmiyorum ayrıca.Madem sevgilisine bu kadar bağlı aramızdaki bu elektrik ne ? Belki kızdan ayrılamadı bir sebep var?...Bu kadar önyargılı olmayın rica ediyorum ! ...Ben kendi kendime gelin güvey olmuş değilim ayrıca hayret bişey ya...
Sizin hayatınızdaki erkekleri çok merak ettim onlar bu dünyaya ait değil heralde !
Niye öyle diyorsun ki canım sevgilisi olan birine aşık olunmaz diye bir kural mı varmış öyle diyor konu sahini bende ağzım açık okuyorum..Yanlış mı anladım sevgilisi olan birini kıskanıyor musunuz
yok artık bu kadarına pess kötülükte sınır yok maşallah
siz kıskanmayın bırakın sevgilisi kıskansın çünkü o çocuk sizin hiçbirşeyiniz değil
Hic soyle düşündünüz mü belki adam sizin ilginizi hissetti bunu sevgilisine kullanıyor yani adam size öyle yaparak sevgilisinin kiskanmasini sağlıyor.sizde ilgi duyduğunuz için yanlış anlıyorsunuz.
Ayrıca kizmayin bu adam bir kere terbiyesiz biri varken birine bakmak olmaz onun karakter siz liğini gösterir.
Ve sevgilisi olan birine aşık olunmaz olunmaz.
Ayni şey size yapılsa ne yaparsınız?
Haksizsiniz
Konuyu adam acmamis yalniz sevgilisi olan bir adama goz koyan kadin acmis yorumlar tabiki kadina yonelik olacak adam acsaydi sevgilim var ama beni bastan cikarmaya calisan bir kadin var ne yapayim deseydi adama yorum gelirdi demi. Ama sen konu sahibine demek istiyorsunki adam niyeti bozmus nasilsa baskasina gidecegine bu ahlaksizligi seninle yapsin konu sahibi de bunu kabul edebiliyorsa kendi bilir biz disardan nasil gozukuyor kendisi onu gostermeye calisiyoruz adamin dusunceleri nedir bilinmediginden cunku muhtemelen arkadas kendi kendine gelin guvey oluyor.Hala kadını suçluyoruz.
Bu zihniyet bitmedi gitti...
Adamın aldatacağı varsa bununla olmasa ötekiyle olacak zaten.
Kızı istemese bir güzel reddeder.
Burada adam devreye girer.
En büyük rol ondadır.
Ona göz koyanda değil.
Niye öyle diyorsun ki canım sevgilisi olan birine aşık olunmaz diye bir kural mı varmış öyle diyor konu sahini bende ağzım açık okuyorum..
Hic soyle düşündünüz mü belki adam sizin ilginizi hissetti bunu sevgilisine kullanıyor yani adam size öyle yaparak sevgilisinin kiskanmasini sağlıyor.sizde ilgi duyduğunuz için yanlış anlıyorsunuz.
Ayrıca kizmayin bu adam bir kere terbiyesiz biri varken birine bakmak olmaz onun karakter siz liğini gösterir.
Ve sevgilisi olan birine aşık olunmaz olunmaz.
Ayni şey size yapılsa ne yaparsınız?
Haksizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?