- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Ya iki sene once bosanacaklardi aslinda ama ben istedim o anda dogum yaptim belki de en duygusal anlarimi yaşıyordum bilmiyorum salak gibi engel oldum ama annemde surekli barisma cabasindaydi hadi ben cahilim anlamadimda annemde anlatabilirdi gelmiyecem diye annemi oyle gordukce daha kotu agladim gunde iki uc kez babami arardim barisin diye simdi o kadar pismanim ki tekrar bosaninda diyemem allahim ne olur yardim etannenin sana bunu yansıtmasının ne anlamı var şimdi?
kendi evliliğin sıkıntılı zaten.
bir şey de yapamıyorsun. iyice çaresiz hissediyorsun.baban yardım almıyor tedavi olmuyorsa ve buna katlanmıyorsa annenin yapacağı şey belli. çekip gitmek. ama bu yaştan sonra o iş zor. muhtemelen gitmeye de niyeti yoktur. o zaman evladını ağlamaklı gözlerle arayıp kızım böyle böyle oldu deyip ağlamak nedir.
şimdi beni taşlamayın. normal bir derdi olsa ana kız hep dertleşir. ben de annemin en yakın arkadaşıyım.
ama değiştiremeyeceğim şeyleri (özellikle babamla ilgili) o kadar gereksiz detay veriyor ki. artık babamdan iyice soğudum. artık görüşmek dahi gelmiyor içimden. yani anneler size tavsiyem: ayrılmayacaksanız, lütfen çocuklarınızı ağır dertlerinizle boğmayın
Hele bu yastan sonra hic değişmezMalesef hiç sonradan değişen kıskanç bir erkek görmedim.
aynı hatayı bende yaptım ama ben çocukluğuma veriyorum daha lisedeydim anne babanın ayrı olması gururuma dokundu. her şey paramparça olacak gibi geldi. şimdi o kadar pişmanım ki. keşke engel olmasaydım. sen ufak da değilmişsin, keşke karışmasıydın. belki öylesi daha hayrlı olurduYa iki sene once bosanacaklardi aslinda ama ben istedim o anda dogum yaptim belki de en duygusal anlarimi yaşıyordum bilmiyorum salak gibi engel oldum ama annemde surekli barisma cabasindaydi hadi ben cahilim anlamadimda annemde anlatabilirdi gelmiyecem diye annemi oyle gordukce daha kotu agladim gunde iki uc kez babami arardim barisin diye simdi o kadar pismanim ki tekrar bosaninda diyemem allahim ne olur yardim et
Biliyorum cocukluk yaptim ama dogumda annemin yanimda olmasini istedim bosansalardi yurtdisina gidecekti annem birazda ondan belki turkiyede olsaydi o zaman kabul ederdim ama olmadi isteaynı hatayı bende yaptım ama ben çocukluğuma veriyorum daha lisedeydim anne babanın ayrı olması gururuma dokundu. her şey paramparça olacak gibi geldi. şimdi o kadar pişmanım ki. keşke engel olmasaydım. sen ufak da değilmişsin, keşke karışmasıydın. belki öylesi daha hayrlı olurdu
Yok esimle alakali konu acmam artik ben zaten kuzenime goz koymus siddet goren bi esle yaşayarak en buyuk ezikligi gordumYine mi eşini kıskanıyorum diye konu açtın Samire diyecektim ki sorun sen değilmişsin babanmış.
Kaç yaşında insanlar hala böyle sorunlar yapıyorsa tabi senin böyle tuhaf kıskanç davranmana şaşırmamak lazım. Hiçbir aile de mutlu değildir zaten herkesin kendine göre sorunları var. Tek kendi ailenin mutsuz olduğunu düşünme. Değişmez baban, huy çıkmaz malesef. Bırak annen boşansın, çok çekilmiyorsa baban.
Artik ona birşey demiyecem istedigini yapsin bende boyle aglamaya devam ediyim zaten hayat bana küsSamire hani annene aciyorsun ya canim, esine de aci.
Çünkü esin de annenin yerinde.
Baba kiz tedavi olmalisiniz..
Kabul etsen de etmesen de sen de boylesin..
Yok esimle alakali konu acmam artik ben zaten kuzenime goz koymus siddet goren bi esle yaşayarak en buyuk ezikligi gordum
Ya bu benim ilk konumdu ordan oku
Samire sen ne dediğinin ne kadar ciddi bir şey söylediğinin farkında mısın?
Eşin kuzenine göz mü koydu?
Bu konuyu açacağına bununla alakalı konu açsaydın ya?? Ne demek bu???
Ya bu benim ilk konumdu ordan oku
bu soruyu sen mi soruyorsun samire?etrafinizda varmi kiskanc insanlarla nasil basacikiyorla
Bir erkeginle kadinin kıskançlığı farkli olur bencebu soruyu sen mi soruyorsun samire?
valla hayatı zindan ediyorsa eğer, hiçbir farkı yokBir erkeginle kadinin kıskançlığı farkli olur bence
He ben esime zidan ediyom tamam ben herseyi hakediyom siz dogrusunuzvalla hayatı zindan ediyorsa eğer, hiçbir farkı yok
ben senin için demedimki, genel olarak dedim...He ben esime zidan ediyom tamam ben herseyi hakediyom siz dogrusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?