• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskanclik

Sebepli kıskançlıkları anlayabilirim.
Hani şu eşinin gözü dışardadır falan, kıskandıracak tavırlar sergiler.Kıskanırsın.

Ama sebepsiz, hastalık derecesinde kıskançlıklar kesinlikle tedavi edilmeli.
Tedaviye yanaşmıyorsa da çok zor dayanması Allah yardım etsin.

of samire of, buraya konu açarsan hele hele kıskanma konusunu açarsan millet seni yer.. biliyorsun, hala açıyorsan lütfen millete kızma..

kocan gerçekten yalnız ölmeyi hak eden bir insan.. senin çaresizliğini sonuna kadar kullanıyor.. görünüşe göre baban da öyle.. annen için çok üzüldüm ama ne annen ne de sen boşanmayacaksanız hayatı kendinize kahrederek daha da kötüleştirmeyin.. bir uzmanla konuş o sana yol göstersin, yoksa sen burada konu açarsın millet saydırır.. kısır döngü..

Babanın kıskançlığı geçmez bu böyle sürer gider. Bunu kendinden de anlayabilirsin senin ki nasıl başa çıkılmıyorsa babanın ki de başa çıkılmaz. Annene Allah sabır versin.
Senin durumunda çok üzücü eşinin kuzenine göz koyduğunu ne kadar rahat söylüyorsun bunu nasıl kabulleniyorsun anlamıyorum.

Babanın kıskançlığı geçmez bu böyle sürer gider. Bunu kendinden de anlayabilirsin senin ki nasıl başa çıkılmıyorsa babanın ki de başa çıkılmaz. Annene Allah sabır versin.
Senin durumunda çok üzücü eşinin kuzenine göz koyduğunu ne kadar rahat söylüyorsun bunu nasıl kabulleniyorsun anlamıyorum.
O konu biraz degisik tam bilmiyorum

of samire of, buraya konu açarsan hele hele kıskanma konusunu açarsan millet seni yer.. biliyorsun, hala açıyorsan lütfen millete kızma..

kocan gerçekten yalnız ölmeyi hak eden bir insan.. senin çaresizliğini sonuna kadar kullanıyor.. görünüşe göre baban da öyle.. annen için çok üzüldüm ama ne annen ne de sen boşanmayacaksanız hayatı kendinize kahrederek daha da kötüleştirmeyin.. bir uzmanla konuş o sana yol göstersin, yoksa sen burada konu açarsın millet saydırır.. kısır döngü..

ve şurada kocasını savunan insanlar var şoktayım

Son düzenleme:
Valla bence annende sende boşanın sonra da annenle sen birlikte güzel bi hayat yaşayın. Ama Annenle yaşamayı başlayınca anneyi kıskanmak yok.

ben de kıskanç bir insanımdım. hani o kafasında kurup kurup inananlardan. sadece sevgililerimi değil annemi ve yakın arkadaşlarımı da kıskanırdım. sonra bir gün kendim gibi biriyle sevgili oldum. ilk başta sevindim birbirimizi anlarız falan diye. ama imkansıza yatırmışım bahsi. her neyse arkadaş sağolsun karakterimdeki en kötü şeylerden birini sayesinde düzelttim :D şimdi o kadar rahatım ki :) anneniz de babanıza hayatı dar etsin. yani cidden aklıma başka bir şey gelmedi.

Bence annenizden once kendi sorunlarinizi halledin. Sizin evliliginiz annenizinkinden daha tuhaf.

Ikisebir hayat bana zor hayat bana kus falan diyorsunuz da bu hayat sizin eseriniz. Bir kere dusunce yapiniz sikintili. Bunu degistirmedikce ne annenizin ne de sizin hayatiniz degisir.

Back
X