- 28 Şubat 2023
- 146
- 232
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynn sanki para s*ciyorum.cok param var ama arkasını arıyorum gibi geliyorKocanın kazancını az veya çok farketmez gizlice kardeşine vermemelisin. Eşine karşı kabahatlisin. Madem geri gelmiyor bide üstüne kötü oluyorsun istese de yok de artık. Niye mecbur hissediyorsun ki kendini çalışmıyorsun bile sanki para s.çıyorsun. Morelim bozuldu gece gece.
Tmm teşekkür ederim beni duzelttiginiz için.kusura bakmayın üzgün olduğum için imla hataları yapmış olabilirim“öyle” “sağ olun”![]()
Evet suçlusunuz. Aman ağzımın tadı kaçmasın diye ona söyleme buna söyleme, çocuğun parasını yedir kardeşine. Kim bilir o para ile ne halt yedi. Bin kere vermişsiniz, her seferinde de geri ver demişsiniz, vermemiş. Hala niye vermeye kalkıyorsunuz. Birde apartman aidatı yani. O parayı kardeşinize peşkeş çekin diye mi verdi millet.Slm arkadaşlar.cok morelim bozuldu.erkek kardeşim var.uzun süre işsiz kaldı.ben çalışmıyorum.annemler yazları köye gider çalışmadığı zamanlarda maddi desteğim çok oldu.annemler yokken parası biter gelir bana bı şekilde kendi harcliklarimdan denklestirirdim.kimi geri zorla alırdım kimi kalırdı.bir yandanda eşime bildirmeme çalışırdım hep.neyse bu işe girdi.maasini gecen ay babama vermiş.yine parasız kaldı malesef.para alışverişlerinde öle bunaldım böle şeylere girmek istemediğini defalarca söyledim.gecen ay bana çocuklara ufak miktarda harçlık verdi Allah razı olsun.ama internet bankacılığı kullanmadığı için benim kartından alışveriş yaptı.bugun yarın derken kaldı.bende üstüne düşmedim.yani bana verdiği para oraya gitti.gecen hafta paraya ihtiyacı varmış geldi.bende o ara sikisiktim biraz.bende yok ama çocuğun parası vardı bende.isini görsün madem ama getir dedim tamam akşama getiricem dedi.ajsam gelen fln yok.ertesi günü yine geldi telaseli bı şekilde.iste yine paraya ihtiyacı varmış.bole şeyleri sevmiyorum dedim.ben çalışmıyorum zor durumda kalıyorum.esimede bildirmek istemiyorum.tmm şöyle böyle ikisini bir getiricem.o günden beri yok.bana da lazım oldu aradım hani varsa versen.yuzume kapattı.ama annemlere bildirmedim.Bu akşam annemlerdeyken yine paraya ihtiyacı olmuş.babamin üzerindedir o miktar yokmuş.bankadan çekmesi gerekiyor.kiyamadim babama.dedim baba gece gece gitme ben madem vereyim ama gecenkinde benzemesin.cunku bende apartmanın aidatını topluyorum o para dedim.kendi param değil yani annem bağırmaya başladı.iste verirsin sonra çocuktan istersin senden alacağıma borç başkasından alırım.ben sana hepsini bı ara iducem zaten bilmem ne.bi suru bağırdı bana.babami şehire gönderdi kardeşime para vermeye.esim bahcedeydi o sırada ben babama gece gece gitme diyorum hala.neyse babam gitti.annem eşimin yanında bağırıyor bana ben bildirmemeye çalışıyorum.esimde anlamadı ne olduğunu.iste bir daha öle senin dediğin gibi olmaz sonra ben ugrasamicam senle.oda sana olunca veriyorya.zaten bana verdiğini onun borcuna kapattım ve istemedim öle kaldı.sinirimden öle ağladım.calisiyi olsam tamam diycem.kimse bilmeden veririm bile.hic konuşmadı bizimle kalktık geldik.yol boyunca ağladım.kardesim arayıp söylemiş büyük ihtimal.annemde dolduruşa gelmiş.bende çocuğumun bayram parasını verdim.hani çocuk farketmeden yerine koyarım diye düşündüm.bastanda söyledim.ama kimse oralida olmayınca kırıldım açıkçası.calismadigim halde veriyorum ama en kotu muameleyi ben görüyorum.sindi için icimi yiyiyor.cok üzüldüm.acaba benmi suçluyum diye ağlıyorum.ama ev hanımıyım eşim olsa bile sonra yarın birgün olurda laf söyler diye bildirmemeye çalışıyorum.muhtemelen annem istememe kızdı.bilmiyorum ama bej cok üzüldüm.kalktik geldik.biz daha kapının önünde arabaya binmeden annem kapıyı kapatıp içeri girdi.ben yinede onun üzülmesini istemiyorum
Klasik annesi erkekkk(!) ya oğluna düşkün o kıymetli. Kızcağız da böyle yer edinmeye çalışıyor. Erkek kardeşine verici olup annenin onayını alma çabası. Böyle böyle fedakarlıktan öldürdüler bizi.Bence sen hem iyi niyetlisin hem de biraz safsin. Bariz suistimal ediyor abin. Annenin tavrina deginmek istemiyorum bile. Berbat çünkü.
İşte anlasalar.ben hala annem için üzülüyorum.uzulmesin hasta olmasın diye.Klasik annesi erkekkk(!) ya oğluna düşkün o kıymetli. Kızcağız da böyle yer edinmeye çalışıyor. Erkek kardeşine verici olup annenin onayını alma çabası. Böyle böyle fedakarlıktan öldürdüler bizi.
Verme Bi daha. Kendi versin para oğluşuna. Zaten aman o erkek diye harçlığıdır mirasıdır senin hakkını yedirecekler oğullarına sesini çıkaramayacaksın. En azından çocuğunun bayram harçlığını, kocanın parasını korumayı bil.Evet aynn sanki para s*ciyorum.cok param var ama arkasını arıyorum gibi geliyor
Vermiycem.cunku strese giriyorum her defasında.alincaya kadar su zaman vercem bu zaman vercem.ama ben kendi paramı alana kadar okadar uğraşıyorum ki.birde üstüne en kotu ben ölüyorum.annemin hatta oğlum ablandan alma demesini beklerdim.Verme Bi daha. Kendi versin para oğluşuna. Zaten aman o erkek diye harçlığıdır mirasıdır senin hakkını yedirecekler oğullarına sesini çıkaramayacaksın. En azından çocuğunun bayram harçlığını, kocanın parasını korumayı bil.
O ayrı konu. Annen hasta olmasın iyi olsun tabi ki istersin. Ama kardeşine hep karşılıksız maddi manevi veren taraf olma. Annen de buna üzülüyorsa daha çok üzülebilir problem yok.İşte anlasalar.ben hala annem için üzülüyorum.uzulmesin hasta olmasın diye.
Annem eşimin yanında bana bağırınca sadece sinirimden ağladım.anne her defasında beni böyle kiriyosun dedim sadece.siylendi söylendi sonra oda ağladı.ve biz arabaya binmeden kapıyı kapattı girdi içeriye.isteyince suclu oldumO ayrı konu. Annen hasta olmasın iyi olsun tabi ki istersin. Ama kardeşine hep karşılıksız maddi manevi veren taraf olma. Annen de buna üzülüyorsa daha çok üzülebilir problem yok.
Ben eşime bildirmeyim diye hep uğraşıyorum bunu kendide biliyor.ama eşimin yanında okadar hincli davrandıki.hani neden bildiriyor hala ben ona kirildimO ayrı konu. Annen hasta olmasın iyi olsun tabi ki istersin. Ama kardeşine hep karşılıksız maddi manevi veren taraf olma. Annen de buna üzülüyorsa daha çok üzülebilir problem yok.
Mevzu para de değildir eminim. Sen onun oğluna onun kadar niye tapmıyorsun ki? Annenin kendisinden isteseydin parayı bu kadar zoruna gitmezdi. Oğlu özel çünkü. Dokunulmazlığı var. Hiç üzülme. Annene bundan sonra şunu göster. Senin oğlun sana, benim oğlum bana.Annem eşimin yanında bana bağırınca sadece sinirimden ağladım.anne her defasında beni böyle kiriyosun dedim sadece.siylendi söylendi sonra oda ağladı.ve biz arabaya binmeden kapıyı kapattı girdi içeriye.isteyince suclu oldum
Boyle durumlarda annem oralı olmuyor.isi vermeseydine getiriyor.annemden çıkacağı içinde rahatsız oluyor büyük ihtimal.ben istemeyim konu o.benim durumum iyi neden istiyorum gibisine davraniyorMevzu para de değildir eminim. Sen onun oğluna onun kadar niye tapmıyorsun ki? Annenin kendisinden isteseydin parayı bu kadar zoruna gitmezdi. Oğlu özel çünkü. Dokunulmazlığı var. Hiç üzülme. Annene bundan sonra şunu göster. Senin oğlun sana, benim oğlum bana.
Bu ne saçmalık eşek kadar adamı para vermeye alıştırmissiniz.Slm arkadaşlar.cok morelim bozuldu.erkek kardeşim var.uzun süre işsiz kaldı.ben çalışmıyorum.annemler yazları köye gider çalışmadığı zamanlarda maddi desteğim çok oldu.annemler yokken parası biter gelir bana bı şekilde kendi harcliklarimdan denklestirirdim.kimi geri zorla alırdım kimi kalırdı.bir yandanda eşime bildirmeme çalışırdım hep.neyse bu işe girdi.maasini gecen ay babama vermiş.yine parasız kaldı malesef.para alışverişlerinde öle bunaldım böle şeylere girmek istemediğini defalarca söyledim.gecen ay bana çocuklara ufak miktarda harçlık verdi Allah razı olsun.ama internet bankacılığı kullanmadığı için benim kartından alışveriş yaptı.bugun yarın derken kaldı.bende üstüne düşmedim.yani bana verdiği para oraya gitti.gecen hafta paraya ihtiyacı varmış geldi.bende o ara sikisiktim biraz.bende yok ama çocuğun parası vardı bende.isini görsün madem ama getir dedim tamam akşama getiricem dedi.ajsam gelen fln yok.ertesi günü yine geldi telaseli bı şekilde.iste yine paraya ihtiyacı varmış.bole şeyleri sevmiyorum dedim.ben çalışmıyorum zor durumda kalıyorum.esimede bildirmek istemiyorum.tmm şöyle böyle ikisini bir getiricem.o günden beri yok.bana da lazım oldu aradım hani varsa versen.yuzume kapattı.ama annemlere bildirmedim.Bu akşam annemlerdeyken yine paraya ihtiyacı olmuş.babamin üzerindedir o miktar yokmuş.bankadan çekmesi gerekiyor.kiyamadim babama.dedim baba gece gece gitme ben madem vereyim ama gecenkinde benzemesin.cunku bende apartmanın aidatını topluyorum o para dedim.kendi param değil yani annem bağırmaya başladı.iste verirsin sonra çocuktan istersin senden alacağıma borç başkasından alırım.ben sana hepsini bı ara iducem zaten bilmem ne.bi suru bağırdı bana.babami şehire gönderdi kardeşime para vermeye.esim bahcedeydi o sırada ben babama gece gece gitme diyorum hala.neyse babam gitti.annem eşimin yanında bağırıyor bana ben bildirmemeye çalışıyorum.esimde anlamadı ne olduğunu.iste bir daha öle senin dediğin gibi olmaz sonra ben ugrasamicam senle.oda sana olunca veriyorya.zaten bana verdiğini onun borcuna kapattım ve istemedim öle kaldı.sinirimden öle ağladım.calisiyi olsam tamam diycem.kimse bilmeden veririm bile.hic konuşmadı bizimle kalktık geldik.yol boyunca ağladım.kardesim arayıp söylemiş büyük ihtimal.annemde dolduruşa gelmiş.bende çocuğumun bayram parasını verdim.hani çocuk farketmeden yerine koyarım diye düşündüm.bastanda söyledim.ama kimse oralida olmayınca kırıldım açıkçası.calismadigim halde veriyorum ama en kotu muameleyi ben görüyorum.sindi için icimi yiyiyor.cok üzüldüm.acaba benmi suçluyum diye ağlıyorum.ama ev hanımıyım eşim olsa bile sonra yarın birgün olurda laf söyler diye bildirmemeye çalışıyorum.muhtemelen annem istememe kızdı.bilmiyorum ama bej cok üzüldüm.kalktik geldik.biz daha kapının önünde arabaya binmeden annem kapıyı kapatıp içeri girdi.ben yinede onun üzülmesini istemiyorum
Sorun sadece kardeşinizde değil.benzemesin.cunku bende apartmanın aidatını topluyorum o para dedim.kendi param değil
Asiri yuzsuz bir ailen cok serefli bir koca cok akillanmaz bir hayatin var kusura bakma. Senide cok carparlar. Ayrica sen calismiyorsun esinin emegini o ipsiz sapsiz kardesine yedirmeye ne islamda ne hukukta hakkin var. Esinin parasini sen yiyebilirsin cocuklarin yiyebilir zordaysa annene babana bakabilirsin. Eli kolu yerinde ne idugu belirsiz kardeslere surekli para yedirilmez kocanin hakkina giriyorsun.Slm arkadaşlar.cok morelim bozuldu.erkek kardeşim var.uzun süre işsiz kaldı.ben çalışmıyorum.annemler yazları köye gider çalışmadığı zamanlarda maddi desteğim çok oldu.annemler yokken parası biter gelir bana bı şekilde kendi harcliklarimdan denklestirirdim.kimi geri zorla alırdım kimi kalırdı.bir yandanda eşime bildirmeme çalışırdım hep.neyse bu işe girdi.maasini gecen ay babama vermiş.yine parasız kaldı malesef.para alışverişlerinde öle bunaldım böle şeylere girmek istemediğini defalarca söyledim.gecen ay bana çocuklara ufak miktarda harçlık verdi Allah razı olsun.ama internet bankacılığı kullanmadığı için benim kartından alışveriş yaptı.bugun yarın derken kaldı.bende üstüne düşmedim.yani bana verdiği para oraya gitti.gecen hafta paraya ihtiyacı varmış geldi.bende o ara sikisiktim biraz.bende yok ama çocuğun parası vardı bende.isini görsün madem ama getir dedim tamam akşama getiricem dedi.ajsam gelen fln yok.ertesi günü yine geldi telaseli bı şekilde.iste yine paraya ihtiyacı varmış.bole şeyleri sevmiyorum dedim.ben çalışmıyorum zor durumda kalıyorum.esimede bildirmek istemiyorum.tmm şöyle böyle ikisini bir getiricem.o günden beri yok.bana da lazım oldu aradım hani varsa versen.yuzume kapattı.ama annemlere bildirmedim.Bu akşam annemlerdeyken yine paraya ihtiyacı olmuş.babamin üzerindedir o miktar yokmuş.bankadan çekmesi gerekiyor.kiyamadim babama.dedim baba gece gece gitme ben madem vereyim ama gecenkinde benzemesin.cunku bende apartmanın aidatını topluyorum o para dedim.kendi param değil yani annem bağırmaya başladı.iste verirsin sonra çocuktan istersin senden alacağıma borç başkasından alırım.ben sana hepsini bı ara iducem zaten bilmem ne.bi suru bağırdı bana.babami şehire gönderdi kardeşime para vermeye.esim bahcedeydi o sırada ben babama gece gece gitme diyorum hala.neyse babam gitti.annem eşimin yanında bağırıyor bana ben bildirmemeye çalışıyorum.esimde anlamadı ne olduğunu.iste bir daha öle senin dediğin gibi olmaz sonra ben ugrasamicam senle.oda sana olunca veriyorya.zaten bana verdiğini onun borcuna kapattım ve istemedim öle kaldı.sinirimden öle ağladım.calisiyi olsam tamam diycem.kimse bilmeden veririm bile.hic konuşmadı bizimle kalktık geldik.yol boyunca ağladım.kardesim arayıp söylemiş büyük ihtimal.annemde dolduruşa gelmiş.bende çocuğumun bayram parasını verdim.hani çocuk farketmeden yerine koyarım diye düşündüm.bastanda söyledim.ama kimse oralida olmayınca kırıldım açıkçası.calismadigim halde veriyorum ama en kotu muameleyi ben görüyorum.sindi için icimi yiyiyor.cok üzüldüm.acaba benmi suçluyum diye ağlıyorum.ama ev hanımıyım eşim olsa bile sonra yarın birgün olurda laf söyler diye bildirmemeye çalışıyorum.muhtemelen annem istememe kızdı.bilmiyorum ama bej cok üzüldüm.kalktik geldik.biz daha kapının önünde arabaya binmeden annem kapıyı kapatıp içeri girdi.ben yinede onun üzülmesini istemiyorum
Haklısın verme. Çalışmıyorsun onlar sana verse yeri var.Hadi işi görülsün dedim ama annem onu tutuyo.hani annemden de sonuçta kız çocugu çalışmıyor diye düşünmesini beklerdim.ama aksine çok katı davrandı bana.