Slm arkadaşlar.cok morelim bozuldu.erkek kardeşim var.uzun süre işsiz kaldı.ben çalışmıyorum.annemler yazları köye gider çalışmadığı zamanlarda maddi desteğim çok oldu.annemler yokken parası biter gelir bana bı şekilde kendi harcliklarimdan denklestirirdim.kimi geri zorla alırdım kimi kalırdı.bir yandanda eşime bildirmeme çalışırdım hep.neyse bu işe girdi.maasini gecen ay babama vermiş.yine parasız kaldı malesef.para alışverişlerinde öle bunaldım böle şeylere girmek istemediğini defalarca söyledim.gecen ay bana çocuklara ufak miktarda harçlık verdi Allah razı olsun.ama internet bankacılığı kullanmadığı için benim kartından alışveriş yaptı.bugun yarın derken kaldı.bende üstüne düşmedim.yani bana verdiği para oraya gitti.gecen hafta paraya ihtiyacı varmış geldi.bende o ara sikisiktim biraz.bende yok ama çocuğun parası vardı bende.isini görsün madem ama getir dedim tamam akşama getiricem dedi.ajsam gelen fln yok.ertesi günü yine geldi telaseli bı şekilde.iste yine paraya ihtiyacı varmış.bole şeyleri sevmiyorum dedim.ben çalışmıyorum zor durumda kalıyorum.esimede bildirmek istemiyorum.tmm şöyle böyle ikisini bir getiricem.o günden beri yok.bana da lazım oldu aradım hani varsa versen.yuzume kapattı.ama annemlere bildirmedim.Bu akşam annemlerdeyken yine paraya ihtiyacı olmuş.babamin üzerindedir o miktar yokmuş.bankadan çekmesi gerekiyor.kiyamadim babama.dedim baba gece gece gitme ben madem vereyim ama gecenkinde benzemesin.cunku bende apartmanın aidatını topluyorum o para dedim.kendi param değil yani annem bağırmaya başladı.iste verirsin sonra çocuktan istersin senden alacağıma borç başkasından alırım.ben sana hepsini bı ara iducem zaten bilmem ne.bi suru bağırdı bana.babami şehire gönderdi kardeşime para vermeye.esim bahcedeydi o sırada ben babama gece gece gitme diyorum hala.neyse babam gitti.annem eşimin yanında bağırıyor bana ben bildirmemeye çalışıyorum.esimde anlamadı ne olduğunu.iste bir daha öle senin dediğin gibi olmaz sonra ben ugrasamicam senle.oda sana olunca veriyorya.zaten bana verdiğini onun borcuna kapattım ve istemedim öle kaldı.sinirimden öle ağladım.calisiyi olsam tamam diycem.kimse bilmeden veririm bile.hic konuşmadı bizimle kalktık geldik.yol boyunca ağladım.kardesim arayıp söylemiş büyük ihtimal.annemde dolduruşa gelmiş.bende çocuğumun bayram parasını verdim.hani çocuk farketmeden yerine koyarım diye düşündüm.bastanda söyledim.ama kimse oralida olmayınca kırıldım açıkçası.calismadigim halde veriyorum ama en kotu muameleyi ben görüyorum.sindi için icimi yiyiyor.cok üzüldüm.acaba benmi suçluyum diye ağlıyorum.ama ev hanımıyım eşim olsa bile sonra yarın birgün olurda laf söyler diye bildirmemeye çalışıyorum.muhtemelen annem istememe kızdı.bilmiyorum ama bej cok üzüldüm.kalktik geldik.biz daha kapının önünde arabaya binmeden annem kapıyı kapatıp içeri girdi.ben yinede onun üzülmesini istemiyorum