• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KISKANÇLIK !!

Resmen okuduklarimdan tiksindim, sen kendini hic mi sevmiyorsun be guzelim bir cocugun elindeki oyuncak gibi kullandiriyorsun kendini yazik valla cok yazik :/

Bende yaşadıklarımdan tiksindim hepibizi anlıyorum bende kurtulmaya çalışıyorum bu iğrençlikten

Her dediğinizde haklısınız bugune kadar pişman oldum bundan sonra olmamaya gayret göstercem
Once kendini önemse sen kendini önemsemedigin sürece karsindaki herkes seni ezmeye çalışır sen kendi yaşam tarzını belirle sonra hayatini onu kabul etcek biriyle birlestir sana tavsiyem

kısa ve öz bağrına taş bas ayrıl en doğrusu bu.

benim kızım olsaydın liseyi 3. sınıfta bıraksaydın sevgilin kıskanıyor diye, pişmanlık falan dinlemezdim, buraya açacağın başlık, annem beni çok fena ağız burun dövdü ne yapmalıyım ablalarım :(((( olurdu.

okulunu bitir, en acilinden nefes bile almadan önce yapman gereken şey o sümsük ezik mahalle delikanlısının facebookunu kurcalamayı bırakıp ders çalışmak olmalı, en azından lise mezunu ol. ki bu devirde üni+ yüksek lisans bile normalleşti. sen kadınsın, seni ailen falan değil ekonomik gücün kurtaracak. o maaş kartın cebindeyken kimseye eyvallahın olmayacak.

ayrıca çok özür dilerim de beni yanlış anlama ama sen salak mısın yani? bu yaşa kadar ne giyeceğini bilmiyodun da toton açıkta geziyodun da o salak kıskandığı için mi giyinmeyi öğrendin. bugüne kadar kimse bana kıyafetimle ilgili bir laf edemedi, edemez. haddi değil. nerde nasıl giyinmesi gerektiğini bilen birine bu şekilde karışılmasını eziklik buluyorum.

her erkekte onu aramak falan hikaye, gir bak eski konularıma hepsi açıkta asla utanmam kaç sevgili eskittim hepsini aynı derecede çok sevdim belki de, aldatıldığımda küçücüktüm bütün dünyamın o olduğunu sandığım bir adamdı üstelik. sesini bile hatırlamıyorum, yolda görsem ilk bakışta tanımam bile. o ölümsüz aşklar var da ölmeyen aşık var mı tam bir hikaye yani. kafana ailene sana uygun iyi bir adam elbet karşına çıkacak. okuluna odaklan. o onla ahmet esrayla yeliz fadimeyle çıkıyor gibi şeyler sana hiç bir şey kazandırmayacak.

Once kendini önemse sen kendini önemsemedigin sürece karsindaki herkes seni ezmeye çalışır sen kendi yaşam tarzını belirle sonra hayatini onu kabul etcek biriyle birlestir sana tavsiyem

Çok teşekkür ederim tavsiyeniz içinn ayağım iyileşince hepsini yapcam kendime yeni bi hayat çizcem...

kısa ve öz bağrına taş bas ayrıl en doğrusu bu.

Ayrıyız zaten ben onu unutmaya karar verdim ama tam unutmuşken tekrar karşıma çıkıp aklımı bulandırmasındn korkuyorum.

benim kızım olsaydın liseyi 3. sınıfta bıraksaydın sevgilin kıskanıyor diye, pişmanlık falan dinlemezdim, buraya açacağın başlık, annem beni çok fena ağız burun dövdü ne yapmalıyım ablalarım :KK43:((( olurdu.

okulunu bitir, en acilinden nefes bile almadan önce yapman gereken şey o sümsük ezik mahalle delikanlısının facebookunu kurcalamayı bırakıp ders çalışmak olmalı, en azından lise mezunu ol. ki bu devirde üni+ yüksek lisans bile normalleşti. sen kadınsın, seni ailen falan değil ekonomik gücün kurtaracak. o maaş kartın cebindeyken kimseye eyvallahın olmayacak.

ayrıca çok özür dilerim de beni yanlış anlama ama sen salak mısın yani? bu yaşa kadar ne giyeceğini bilmiyodun da toton açıkta geziyodun da o salak kıskandığı için mi giyinmeyi öğrendin. bugüne kadar kimse bana kıyafetimle ilgili bir laf edemedi, edemez. haddi değil. nerde nasıl giyinmesi gerektiğini bilen birine bu şekilde karışılmasını eziklik buluyorum.

her erkekte onu aramak falan hikaye, gir bak eski konularıma hepsi açıkta asla utanmam kaç sevgili eskittim hepsini aynı derecede çok sevdim belki de, aldatıldığımda küçücüktüm bütün dünyamın o olduğunu sandığım bir adamdı üstelik. sesini bile hatırlamıyorum, yolda görsem ilk bakışta tanımam bile. o ölümsüz aşklar var da ölmeyen aşık var mı tam bir hikaye yani. kafana ailene sana uygun iyi bir adam elbet karşına çıkacak. okuluna odaklan. o onla ahmet esrayla yeliz fadimeyle çıkıyor gibi şeyler sana hiç bir şey kazandırmayacak.

Yazınız için çok teşekkür ederim dediğinizi hiç yanlış anlamadım haklısınız çünkü salaktım. Yazınızı kaydetip sürekli okucam çok sağoluun çok çokkk keşke buraya önceden yazsaydım, bi pişmanlık daha ...

Yazınız için çok teşekkür ederim dediğinizi hiç yanlış anlamadım haklısınız çünkü salaktım. Yazınızı kaydetip sürekli okucam çok sağoluun çok çokkk keşke buraya önceden yazsaydım, bi pişmanlık daha ...

salla onu, kendine güven ayaklarının üstünde dur. ezik erkekler karşılarındaki kadını da ezerler çünkü tahammül edemezler özgüveni yüksek kadınlara, ona muhtaç olsun isterler. sen sanıyo musun ki evlenince seni çalıştıracak? öyle bi dünya yok.

bizim yan komşularımız var, babaları çok iyi bir yerde çalışırdı, emekli oldu. kızların ikisi de ingilizce artı su gibi italyanca bilirdi, birinin peşine takıldı kızın birisi, takıldığı çocuk ortaokul terk işsiz güçsüz. evleneceğim diye tutturdu kız, okulu falan bıraktı, evlendiler 10 yıl oldu, doğum yapacağı zaman boşandı kocasından. niye çünkü sigortaları yoktu babasından faydalanmak için boşandı.
o babacığı o kıza hiç bi zaman iş bulamadı, çok tanıdığı çok da torpili vardı ama kimseye diyemiyorum utanıyorum okulu bile bitirmedi ne mezunu diyolar cevap veremiyorum derdi. hala da öyle işsiz güçsüz geziyolar ortada. 50 lira harçlık alıp çocukları onunla gezdiriyolar falan.

salla onu, kendine güven ayaklarının üstünde dur. ezik erkekler karşılarındaki kadını da ezerler çünkü tahammül edemezler özgüveni yüksek kadınlara, ona muhtaç olsun isterler. sen sanıyo musun ki evlenince seni çalıştıracak? öyle bi dünya yok.

bizim yan komşularımız var, babaları çok iyi bir yerde çalışırdı, emekli oldu. kızların ikisi de ingilizce artı su gibi italyanca bilirdi, birinin peşine takıldı kızın birisi, takıldığı çocuk ortaokul terk işsiz güçsüz. evleneceğim diye tutturdu kız, okulu falan bıraktı, evlendiler 10 yıl oldu, doğum yapacağı zaman boşandı kocasından. niye çünkü sigortaları yoktu babasından faydalanmak için boşandı.
o babacığı o kıza hiç bi zaman iş bulamadı, çok tanıdığı çok da torpili vardı ama kimseye diyemiyorum utanıyorum okulu bile bitirmedi ne mezunu diyolar cevap veremiyorum derdi. hala da öyle işsiz güçsüz geziyolar ortada. 50 lira harçlık alıp çocukları onunla gezdiriyolar falan.

Kesinlikle böyle bi hayat yaşamak istemiyorum yaa gerçekten üzüldüm o komşunuzun adınada :(

bu kadar kıskançlık şizofreni gibi geliyor bana. kafada kurup kurup kadına sarıyor bu adamlar. eğer bi hastalıksa tedavi olsunlar yazık valla bu kızlara.

Kendinize hic mi acimiyorsunuz:KK57:
Biran evvel kurtulun bu adamdan ve okulunuza geri donun.
Ayrilinca unutamiyorum demissiniz, oyle guzel unutursunuz ki, kendiniz bile sasarsiniz!

Adam sizi oldururum diyor ve siz hala ne yapmalıyım diye mi soruyorsunuz. Ben sadece aklinizi başınıza alın diyorum

Yazdıklarınızdan birsey anlayamadım. Ilk mesajınızdan hala sevgili olduğunuz anlamı çıkarken ilerleyen mesajlarda ayrıldığınızı ve başka bir sevgilisi olduğunu yazmışsınız.

bu kadar kıskançlık şizofreni gibi geliyor bana. kafada kurup kurup kadına sarıyor bu adamlar. eğer bi hastalıksa tedavi olsunlar yazık valla bu kızlara.

Hastalık bence ama tedavisi yok... Şizofrenin önde gideni kendi kendilerine kuruyolar, hemde ne yazık :(

Kendinize hic mi acimiyorsunuz:KK57:
Biran evvel kurtulun bu adamdan ve okulunuza geri donun.
Ayrilinca unutamiyorum demissiniz, oyle guzel unutursunuz ki, kendiniz bile sasarsiniz!

İnşallah güzel unuturda şaşarım :( okulumu okuyorum açıktannnn

Yazdıklarınızdan birsey anlayamadım. Ilk mesajınızdan hala sevgili olduğunuz anlamı çıkarken ilerleyen mesajlarda ayrıldığınızı ve başka bir sevgilisi olduğunu yazmışsınız.

İlkinde yanlış yazmışım, şuan ayrıyız bana inat bi kızla çıkıyodu en son şuan napıyo bilmiyorum facesini dondurmuş. Onu unutmak istiyorum ona çabalıyorum doğrusu bu.

yorumların hiçbirini okumadım.
bu adamda sevilicek ne buluyosun ki hala?
evlenince rahata ericeksin seni bunaltmıycam diyosa niye evlenince de çalışmana izin vermiyo?
bu adam nasıl biri?
milletin flörtüne yan gözle bakan biri mi? bi insanın içi nasıl bu kadar kirli olabilir? kişi kendinden bilir işi derim ben her zaman böyle kıskançlık konularıyla ilgili.
evlenirsen mutlu olmıycağını sen de biliyosun neyi merak ediyosun daha?

Benim 2,5 yıllık bi ilişkim var sevgilim aşırı kıskanç balkona çıkma dar giyme diyo okurken okulun mu ben mi dedi bende onu sevdiğim için onu seçtim ama şimdi pişmanım çalıştırmıyoda evde oturuyorum evlenince yanımda olcağın için seni bu kadar sıkmam biraz dayan şimdilik evlenene kadar diyo sizce doğrumu söylüyo yoksa evlenince daha mı çok sıkar? Evlenincede çalışmıcaksın ben bakarım diyo hiç arkadaşım yok herkesle küstürdü daha 19 yaşındayım benim yaşamak istediğim hayat bu değil ama ayrılınca mutsuz oluyorum onu düşünüyorum özlüyorum başkasıyla çıkcak diye endişeleniyorum onu kaybetcem diye çok zor durumdayım kasımda da askere gidiyo çok sinirli hemen herşeye sinirlenebilir kavga çıkarır direk ayrılır bide haftada 1kez ayrılırız sonra geri barışırız güvende yok birbirimize sinirlenince hemen kğfreder iğrenç küfürler! Ne benim ailem onu ne de benim ailem onu istiyo ne yapmalıyım yardım lütfen :KK43:
Ah yavrum ah ne diyelim sana 19 yaşındasin 2.5 yıldır birliktesin üstüne onun için okul bıraktın yazık günah hayatını mahvediyorsun ne demek balkona cikartmamak birde ailen istemiyor olmaz bu iş bu cocuk askere gider hergün kavga edersiniz iki üç kez gelip gider kıymetler kopar sonra biter gelince ya barışıp5hayatini mahvedersin yada herseyine tamm der aileden olursun bence şimdiden ayrı uzaklaş bulunduğun şehirden okula devam et 2 ay sonra unutup gidersin yazık günah canına gençliğine

Back
X