benim kızım olsaydın liseyi 3. sınıfta bıraksaydın sevgilin kıskanıyor diye, pişmanlık falan dinlemezdim, buraya açacağın başlık, annem beni çok fena ağız burun dövdü ne yapmalıyım ablalarım

((( olurdu.
okulunu bitir, en acilinden nefes bile almadan önce yapman gereken şey o sümsük ezik mahalle delikanlısının facebookunu kurcalamayı bırakıp ders çalışmak olmalı, en azından lise mezunu ol. ki bu devirde üni+ yüksek lisans bile normalleşti. sen kadınsın, seni ailen falan değil ekonomik gücün kurtaracak. o maaş kartın cebindeyken kimseye eyvallahın olmayacak.
ayrıca çok özür dilerim de beni yanlış anlama ama sen salak mısın yani? bu yaşa kadar ne giyeceğini bilmiyodun da toton açıkta geziyodun da o salak kıskandığı için mi giyinmeyi öğrendin. bugüne kadar kimse bana kıyafetimle ilgili bir laf edemedi, edemez. haddi değil. nerde nasıl giyinmesi gerektiğini bilen birine bu şekilde karışılmasını eziklik buluyorum.
her erkekte onu aramak falan hikaye, gir bak eski konularıma hepsi açıkta asla utanmam kaç sevgili eskittim hepsini aynı derecede çok sevdim belki de, aldatıldığımda küçücüktüm bütün dünyamın o olduğunu sandığım bir adamdı üstelik. sesini bile hatırlamıyorum, yolda görsem ilk bakışta tanımam bile. o ölümsüz aşklar var da ölmeyen aşık var mı tam bir hikaye yani. kafana ailene sana uygun iyi bir adam elbet karşına çıkacak. okuluna odaklan. o onla ahmet esrayla yeliz fadimeyle çıkıyor gibi şeyler sana hiç bir şey kazandırmayacak.