Eveeeet ben de böyle bir insanla sevgili oldum! Hayatım alt üst oldu. Ama okulu bırakma gibi geleceğimi tehlikeye atacak bir şey yapmadım. Dediğin her şey onda da vardı. Benim iyi olmamdan korkuyordu, mesela çok ilginç; bir konu hakkında bilgim varsa canı sıkılıyordu. Senin tek kılına bile aşığım, canım pahasına korurum triplerindeydi. Ama kendisi de şeytanın ta kendisiydi! Bana hep suçsuz yere iftiralar atıyordu, masum olmadığımı söylüyordu. Ama tek masum olmayan oydu! Bende sanırım o böyle onun köpeğiymişim gibi davrandığı için bir boyun eğicilik, bir yaranma, kendini sevirme çabaları içindeydim. Ne mi oldu? Ne yaptımsa yaranamadım. Kızmakta inanılmaz haklısınız ama istemediği her şeyden vazgeçtim. Sonuç olarak yine bir yığın küfür işittim! Ailemden hepsini sakladım ama bir gün artık sinirlerim dayanmadı ve kriz geçirdim -1,5 senenin sonunda- ailem bu işi bitirdi. Ve o hala özür dilersen affederim seni, bıraktın gittin pislik vs diye mailler atıyordu. Şaka gibi...
Gerçekten çok sıkıntılı günlerdi, üzerinden 1 sene geçti. Ayrılman senin için en hayırlısı inan. Bir de beni tanısanız asla böyle şeylere izin vermez dersiniz ama nedenini bilmiyorum zayıflıktan mıdır nedir hep boyun eğdim. Ama çok ders çıkarttığım bir olay oldu bu benim için. Allah yardımcın olsun.